Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün doktora gittim muayene için cumartesi veya pazar günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanacak... eğer dondurulan spermlerimiz iyi durumda ise eşim ameliyat olmayacak... şuan kan sonucumu bekliyorum en büyük korkularımda birisi de ohss olmak.hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:

hadi hayirlisi arkadasim umarim bir problem cikmaz ne sende ne de dondurulmus spermleriniz de.yolunuz acik olsun canim... bisey daha yukarda "ohss" diye yazmissin nedir acaba o ???

canım bizde en az sizin kadar ilaç bitkisel kullanıyoruz.benim eşim abur cuburda sever yağlı yemekler fast food yemeğe bayılır.cerez her gece ben korkuyorum doğrusu asitli içeçekleride sever.hem kendi yedikleri hemde benim verdiklerim Allah hayır etsin.bi doktora gidip karaciğer fonkiyonlarına baktırsak fena olmaz.

canım yolunuz açık olsun Allah yar ve yardımcınız olsun.dualarım seninle...

meraba arkadaşlar nasılsınız dün giremedim topiğe doktora gittim ben de adetlerim düsensizleşmeye başlamıştı o yüzden ama birşey olmadı tahlil falan çünkü adetin 2. günü gitmem gerekiyodu ama benim de yeni bitti adetim evvelsi gün,aklıma da adetimin son günlerinde geldi dr.a gitmek artık nasipse bi dahaki aya kaldı tahliller,ama doktor vitamin verdi folik asit,hayırlısı bakalım.

geçmiş olsun canım geçmiş olsun canım,niye soğan kürünü denemiyorsun.kadın sağlığıyla ilgili bir çok hastalığa faydalı özelliklede rahme.rahmi temizliyor adetleri düzene sokuyor.

hadi hayirlisi arkadasim umarim bir problem cikmaz ne sende ne de dondurulmus spermleriniz de.yolunuz acik olsun canim... bisey daha yukarda "ohss" diye yazmissin nedir acaba o ???

sağol nissancım Allah razı olsun... ohss yumurtalıkların fazla uyarılması canım ikinci tedavimde olmuştum e2 kan değerim çok yükselmişti ve transferim ertelendi. o yüzden kokuyorumki yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok fazla aklıma getimemeye çalışıyorum ama.

GELINCIK kader arkaadasım bu kez ınsaaalh ohsss mohss sıslık falan uzak dursun canım senden rabbım yuxunu guldursn.umarım guzel sonuclanır su gıbı akar tedavın .bana da ısık ve umıt olursun

gelincik canım iğneleri kendinmi yaptın.

evet canım kendim yaptımmm.. ama bi kas içi kullandığım iğne var onun için hastaneye gidiyorum. diğer ikisini göbekten yapıyorum...eşime söylesem yapamaz ben yaparken bile çok kötü oluyor

geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım,niye soğan kürünü denemiyorsun.kadın sağlığıyla ilgili bir çok hastalığa faydalı özelliklede rahme.rahmi temizliyor adetleri düzene sokuyor.
sağol canım daha önce soğan kürünü yaptım ama 1 yılı geçti yapalı olur aslında önümüzdeki ay ya da bu ay sonunda dr.a gideyim de ondan sonra yaparım inşallah zaten akıntım da var ve sarı akıntım oluyo bu soğan kürü buna da iyi gelir inşallah iltihap falan varsa da kurutur.

slm kızlar ne var ne yok diye bakayım dedim gelincik canım hayırlı uğurluolsun tedavin son tedavin olur işallah.

İnşallah bu sefer her şey yolunda. gider aklına getirme vallahi olumlu düşün. bişey kalmamış yumurta toplamaya o güne kadar hayırlısıyla hiç bir kötü şey olmadan, transferin olur... allah yardımcınız olsun...

ZCU vallahi benim ki de çok yemek yer ama bir türlü kilo alamıyordu. Keçiboynuzu kürü yazın ona 2-3 kilo kadar aldırdı. Onu bıraktıktan sonra biraz verdi şimdi balık yağı yaradı herhalde, bir de sigarayı azaltması... Abur cuburu yoktur , önüne getirmezsen istemez. yaşından genç gösterir, bir de işi çok hareketli yediğini yakıyor, onun da tek kötü alışkanlığı çayı ve sigarası.

Bir de ben asitli içecekleri de sofradan kaldırdım sayılır her akşam önüne bir tas yoğurt koyuyorum, yoksa ayran yapıyorum. Hem FSH yı düşürmesi açısından da, çok faydalı süt ürünleri....

Son düzenleme:
jklm, belgin nasilsiniz canlar? jklm haklisin valla ozellikle ilac ve bitkiseller dikkatli kullanilmali yani hangisi hangisi ile kullanilmamali iyi bilmek gerek
sağol canım iyiyim sen nasılsın

canım dualarım seninle allahım yardımcın olsun inşallah spermlerin kaliteside yerindedirde aynı çileyi tekrardan çekmezsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…