Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gelincik canım inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır,güzel haberlerle bizleri de mutlu edersiniz.Adakçım canım,zor şeyler yaşadıklarınız,yaşadıklarımız ama eşlerimizin yaşadığı da zor,kim ister böyle durumda olmayı,hepsi bizim için değil mi tatlım hepsi imtihan Rabbim sabır versin canım hepimize,böyle durumda önemli olan birbirimize destek olmak,canım zaten sen de ayrılığı düşündüğünden pişman olmuşsun,Rabbim eşinizle sağlıklı,mutlu,bebişli günler görmenizi,geçirmenizi nasip etsin.

GELINCIK kader arkaadasım bu kez ınsaaalh ohsss mohss sıslık falan uzak dursun canım senden rabbım yuxunu guldursn.umarım guzel sonuclanır su gıbı akar tedavın .bana da ısık ve umıt olursun

Sağol canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. şişlikti ohss di bayağı bi etkilenmişim şimdi de kurtulamıyorum etkisinden...ama moral herşeyin ilacı kendimi strese sokmamaya çalışıyorum..

slm kızlar ne var ne yok diye bakayım dedim gelincik canım hayırlı uğurluolsun tedavin son tedavin olur işallah.

inşallah leylak son olur... bayağı bi tecrübelendik çok yollardan sınavlardan geçtik bilmiyorumki sınavımız bitecekmi ama Rabbim ne verirse hayırlısı versin...

gelincik canim insallah hersey yolunda gider olumlu sonuc alirsin...umutlarimiza umut olurusun insallah

GELINCIK canım dondurulmuslar kalıtelı degılse amelıyat demısın ya canım INSAALAALH GEREK KALMAZ GONLUNUZCE GUZEL SPERMLERINIZ COZULUR RABBIMIN IZNIYLE ISTE O VAKIT ESIN ONCEDEN KULLANMISMISDIKI ILAC KUR BITKISEL FALAN ,YANI HAZIR MI TESEYE?

kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya

herkes burdaymış maşallah bende burdayım dediydim bende dizi izliyorum hemde topiğe bakayım dedim..nasılsınız kızlar, geceniz güzel olsun aşkla dolsun..

kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…