kızlar eşimi işe gönderdikten sonra annemlere gittim evleri yakın 10 dakikalık bir yol var aramızda hemde yürüyüş yapayım dedim....yengemle oturduk çay falan içtim hava daha çok kararmadan eve gideyim dedim saat 8.5 gibi çıktım......sokakta yürüyodum komşumuzun kızıyla karşılaştım benden küçük 4 5 yıllık evli galiba selamlaştık bir iki konuştuk konu bebişe geldi onunda bebişi yok illa ısrar etti biraz yürüyelim sonra parkta oturur konuşuruz ben geç kalmayım havada çok kararır yanlızım dediysemde fayda etmedi neyse başladık sohbete tedavi oluyormusun hangi dr gittin neyin var tabi kendindende bahsediyor ben başladım ayaküstü binbir yalana sorun bende dedim adet düzensizliği var ilaç kullanıyorum tadavi görüyodum bıraktım yalanda yalan gerçi bir konu hakkında yalan söylemiyorum tedaviden sonra adetim düzensizleşti ama ilaç kullanmıyorum....neyse eşin dr gittimi tahlil verdimi onda sorun varmı dedi yok sapasağlam dedim kedinin verdiği cevap aynen şu :benim kocamda sorun...... afalladım resmen ben sorunun eşimde olduğunu saklıyorum yalan konuşuyorum o pat söyledi....bide üstüne kaynanangil sana birşey demiyormu çocuğun olmuyor diye benimkiler birşey diyemiyor sorun oğullarında ya dedi bende yok herhangi olumsuz birşeyler demiyorlar her insanın başına gelebilecek şeyler diyorum amma içimden neler diyorum o ayrı bir duysanız ( sorun bende olsa kaynanatör beni düdüğe kor üfürürdü bide üstüme çıkar haşatımı çıkarırdı ezme olurdum ) baktım konu konuyu açıyor zar zor tüydüm kendimi eve attım.....yani anlayacağınız şu mübarek cuma gecesinde bin türlü yalan söyledim :Saruboceq: allahım ne olur affet beni isteyerek söylemedim......ama şunu öğredim ben ayak üstü iyi yalan uyduruyorum çok güzelde kıvırıyorum haaaaakaydirigubbakcemile3...şakası bile gıcık..allahım ne hallere düştük sen sonumuzu güzel eyle hayırlara yor sana inanıyor sana sığınıyorum sensin benim derdime tek çare