Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok bacım yanlış anlamadım yani senin dedigini teyt ettim neden biz böyleyiz anlamıyorum
kafam bozuk işte ondan

yok bacım yanlış anlamadım yani senin dedigini teyt ettim neden biz böyleyiz anlamıyorum
kafam bozuk işte ondan

canım üzülme bak her insanda dönem dönem olur eşini al karşına konuş içinde tutma sorunu vardır belki hatta çocuk işinide takıyor olabilir bak benim moralim bozuk olsun biraz yanlız kalmak istesem eşim hemen neyin vardan başlar çocuk olmuyor benim yüzümden ondan böylesinden çıkar eşine destek ol canım sor bakalım neyi var ne derdi var

hayırlı günler bacularrrrrrrrrrrr.......umutolsun canım görüşebiliriz msn de sorun yok benim için ......ama dediğim gibi her erkeğin cinsel yapısı farklıdır eğer başka problemleriniz varsada zamanın dediği gibi bir dr gitmekte fayda var..................gızzz zaman yuhhhhhhhhhhh be her günmü ay ben çok sıkılırım hergün hergün tamam evliliğin ilk yılları dediğin gibi oluyor ama yıllar geçince insan sıkılıyor ben haftada 5 bile gelemezken sen gerçekten anormalsin kaydirigubbakcemile3şaka şaka..............canım biz çeşitli dr gittik genelde dr...görüşü sık ilişkiden yana değil gün aşırı yada 3 günde bir falan diyolar....nedeni ise azosperm hastalarına önerdikleri şeymiş bu ilişki sayısı eğer tahlil de yaptırırsanız mümkün olduğu kadar erkeğin pehriz yapması lazımmış en az 10 gün ben dr nasıl olabilirki 10 süre bile çok hadi cinsel ilişki olmadı ama erkek illaki uykusunda boşalıyor bunu nasıl önleyeceğiz varmı çaresi dedim bilemiyorum bir şekilde kendini tutması lazımmış erkeğin dedi çok zorrrrrrrrrrrrrrrrr uzun süre erkek ilişkiye girmeyince illaki gece kamyonu deviriyor

kız harzem bizde zaten yeni evli sayılırız 1.5 sene oldu ama eşim daha şurda birkaç aydır gitmiyor ankaraya ilk evlendik 1 hafta sonra bile gitti pazaertesi sabah çıkıyordu perşembe yada cuma gecesi geliyordu

canım ben adet hariç hergün deyince ondan şaşırttım..... birazcık gerçi yeni evlisiniz kız siz birde eşin yolculuk yapıyor yani bu kadar çalışma normal devam edin siz.......... canım biz 8 yıllık evli olunca eskidik tabi neyseki benimde eşim bazen işi nedeniyle iş yerinde bir kaç gün kalır bende rahat ederim

zaman bacım ben anormal diyosun derken zaten senin anormalliginden bahsetmiştim aslında bizim ki normal sayılaabilir cünkü eşim cok yorgun oldugu için böyle oluyo olabilir aslında haftada 2 3 de iyi diyelim aallaha şükür

ay allaha şükür demekki hepimizinki normalmişbizimde iki bazen üç ama harzem gibi bizde 8 yıl bitecek artık böyle olsun yani dimi.........

kızlar nerdesiniz sadece umutolsun ve ben varım galiba caneylom harzem zaman nerelerdesiniz...

burdayız kız sen nerelerdeydin acep ....pasta tarifleri yazıyorum haftada mutlaka 1 yada 2 defa pasta yapıyorum eşim çok seviyor ...ama benim kilolarda sabit kalıyor bir yere gitmiyor eşimin yüzünden......pastalara bakmaktan akşam yemeğini yapamadım şu ana kadar eşim giderkende pc başındaydım gelecek oldu pc başındayım az kaldı beni içine sokacak pc nin

bende bi haftadır pc'ye bakmaktan evi süpürmüyorum kızlar

cumartesi akşamı tatilden geldik o gün bugündur anca çamaşır yıkıyom yaa ayy eşimde çok kızıyor sabah işe giderken kalktım ben laptop salonda koltukun üstünde oraya oturdum tv bakıyom diyoki çekinmene gerek yok ac ac ,

harzem neli pasta meselaaa??
bende çok severim dadluu

yarın kontrole gidicem kıslar

mawii sevgidolu iyi haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle..
canım benim çok sağol inşallah seninde eşinin hormon tahlil sonuçları güzel çıkar valaha heyecan son safhada allahım inşallah tesede çıkar vallaha canlarım sizle konuşunca yazdıklarınızı okutunca içim rahatlıyo iyiki varsınız sizleri iyiki tanıdım

merhaba kızlar...............belgincim hadi hayırlı sonuçlarla gel inşaallah........
gülencim sanada Allah yardımcın olsun diyorum güzelim.....

eee harzemcim neli pasta yaptın kız............tarifi ver bende yapıyım.tabi güzel olduysa bide..........2gündür pasta yapıyım diye diye oturuyorum.ne zaman yapacam bakalım.................

haaa bide şu umutolsun kardeşimin mevzusuna gelince,kız bende anca 2 olur diyorum.hatta benimki 3-4 isteyince olmaz((başım agrıyo)) falan diyip itiraz ediyorum..

sevgidolu canım İnşallahhh mikrotesede sperm bulunur canım Bizi haberdar edecekmisin birine telefon falan bıraksaydın canım 10 gün ayrı kalmak çok uzun olucakkk
canım benim inşallah arkadaşım tek dileğim bu sperm bulunup sağlıklı bebişlere hamile kalmak rabbim hepimizin dileğini versin canım sizi haberdar ederim tabi inşallah sperm bulunsun hemen nete girerim bi kafeden canım kız içime doğuyo senin olcak bu sefer allahım inşallah

sevgidolu canım İnşallahhh mikrotesede sperm bulunur canım Bizi haberdar edecekmisin birine telefon falan bıraksaydın canım 10 gün ayrı kalmak çok uzun olucakkk
canım benim inşallah arkadaşım tek dileğim bu sperm bulunup sağlıklı bebişlere hamile kalmak rabbim hepimizin dileğini versin canım sizi haberdar ederim tabi inşallah sperm bulunsun hemen nete girerim bi kafeden canım kız içime doğuyo senin olcak bu sefer allahım inşallah
canım bide sen puregonu kaçlık kullanıyom benim 600 lük günde 300 lük yapıyorum dün ikinciyi yaptım fakat kalem enjektörü açtımki içinde az ilaç kalmış sended e oldumu canım

sağol canım bu dileğine yürekten aminnnnnnnnnn diyorum allah tüm isteyenleri böyle hamiş yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…