yok bacım yanlış anlamadım yani senin dedigini teyt ettim neden biz böyleyiz anlamıyorum
kafam bozuk işte ondan
canım benim çok sağol inşallah seninde eşinin hormon tahlil sonuçları güzel çıkar valaha heyecan son safhada allahım inşallah tesede çıkar vallaha canlarım sizle konuşunca yazdıklarınızı okutunca içim rahatlıyo iyiki varsınız sizleri iyiki tanıdımmawii sevgidolu iyi haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle..
canım benim inşallah arkadaşım tek dileğim bu sperm bulunup sağlıklı bebişlere hamile kalmak rabbim hepimizin dileğini versin canım sizi haberdar ederim tabi inşallah sperm bulunsun hemen nete girerim bi kafeden canım kız içime doğuyo senin olcak bu sefer allahım inşallahsevgidolu canım İnşallahhh mikrotesede sperm bulunur canım Bizi haberdar edecekmisin birine telefon falan bıraksaydın canım 10 gün ayrı kalmak çok uzun olucakkk
canım benim inşallah arkadaşım tek dileğim bu sperm bulunup sağlıklı bebişlere hamile kalmak rabbim hepimizin dileğini versin canım sizi haberdar ederim tabi inşallah sperm bulunsun hemen nete girerim bi kafeden canım kız içime doğuyo senin olcak bu sefer allahım inşallahsevgidolu canım İnşallahhh mikrotesede sperm bulunur canım Bizi haberdar edecekmisin birine telefon falan bıraksaydın canım 10 gün ayrı kalmak çok uzun olucakkk
sağol canım bu dileğine yürekten aminnnnnnnnnn diyorum allah tüm isteyenleri böyle hamiş yapsıngülencim hadi hakkınızda hayılısı canım inşallah haziran ayında bu topik hamişlersen yıkılır......gülen:CüvCüv: sevgidolu:CüvCüv:mawii:CüvCüv:....sizleri böyle görmekte nasip olur inşallahhhhhhhhhhhhhh....canım nohut kürünü söylüyor saraçoğlu ama ben eşime içiremedim tadını beğenmedi inşallah diğer kullanan arkadaşlar faydasını görür canım sizin tedavi sonlanmak üzere zaten kullansan faydasınıda görmezsin keşke 2 ay önce bilip başlasaydın dr bile en az 2 ay diyor.....canım diğer topik erkek infertilesi yüzünden hamile kalamayanların listesinde bence hiç hoş olmayan bir olay olmuş bakalım sonu nasıl bitecek inşallah güzel biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?