çok sevindim gözün aydın darısı kucakladığın günlere inşş
cnm kadında fsh yüksek olunca damı tehlike oluyor kadındaki ni ben bilmiyordum
sorun olmaz inşlh cnm yaa fsh yı düşüren yiyecekler ye bakalım düşecekmi
amin cnm amin inşlh herkese nasip eder rabbim
inşlh seninde halayını 40 gün 40 gece çekeriz cnm..
Yok cnm 10 ekim 2011 de kaan bey eşime mikro tese yaptı
sonuç sertoli cell only
ben hazırlanmadım
3.de ben hazırlanacağım kısmetse
cnm benim hadi gözün aydın
inşlh o yumurtaların sıkı sıkı tutunurlar sana cnm inşlh ikizlerin olur çok güzel haber
hayal gibi ama inşlh bende bu aşamalara gelebilirim
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
eşimin cuma günü izin almasıda zor, nasıl geleceğim diye kıvranıyordu. iyiymiş bu bende tek giderim. sen raporu aldıktan sonra ne zaman başlayacaksın tedaviye
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normaldeOlayyyy cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
hayırlı olsun cnm sevindim senin adına inş. Rabbim tez zmnda 9 aylık hamileliğide yaşatır sana
canım sen gittiğinde eşin nufusunu her ihtimale karşı yanında götür ve ben eşimle gitmiştim ama gerek yokmuş beni muyene etti ve kan tahlili verdim ve bana neler getirmem gerek onun için kağıtta yazılı veriyorlar ve eşin için sana gün verecekler eşin sperm ve kan verecek dışardan bir tane sperm tahlilini kabul ettiklerini söylediler hSG rahim filmini dışardan kabul ediyorlar kendileride çekiyorlar çekenler söyledi ama orda kimsenin nazını çekmiyorlarmış ben dışarda benim kendi tüp bebek dr çekti canım ben raporu alınca direk doktorum serdar beyin yanına gidecem ilaçlerımı yazacak alıp buzdolabında muhafaza edecem ve inş ağustos gibi edaviye başlayacam eşim tese olacak ve benim hamileliğim çok riskliymiş benim rahimde problem var canımyıllarca eşim için üzüzldüm şimdide hem kendime hem eşime üzüzlüyorum zor çok zor bebeğin erken doğması veya düşük çok yüksekmiş nasip rabbim dilemişse herşey boş veriri sağlıkla hayırla bebeğimi ama dilemeişse bir şkilde bana tutunmaz inş hayırla olur
oleyyyyyyy:) yarın anne olacaksın offf süper bı duygudur kesin ins bende bizde yasarız:)
Doktora kontrole gittim yeni geldim birsuruyumusum olmuş Cumartesi bidaha gitcem çatlama iğnemi vuracaklar veeeee Pazartesi sabah amlyt Olcak esim insssss bende öğleden sonra amlyt olurum cok isiyorum cok :)Rabbim bizi hiç bı zaman darda bırakmadı bugün kontrole giderken cebimizde 50 tl vardı oda yol parasi olacaktı is yerinden aradılar maaş yattı diye cok sevindim şükrettim Pazartesi'ne mikrotese icin paramız hazir :)
oleyyyyyyy:) yarın anne olacaksın offf süper bı duygudur kesin ins bende bizde yasarız:)
doktora kontrole gittim yeni geldim birsuruyumusum olmuş cumartesi bidaha gitcem çatlama iğnemi vuracaklar veeeee pazartesi sabah amlyt olcak esim insssss bende öğleden sonra amlyt olurum cok isiyorum cok :)rabbim bizi hiç bı zaman darda bırakmadı bugün kontrole giderken cebimizde 50 tl vardı oda yol parasi olacaktı is yerinden aradılar maaş yattı diye cok sevindim şükrettim pazartesi'ne mikrotese icin paramız hazir :)
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
bugün sonucunu aldık...
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
bugün sonucunu aldık...
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
Yaaa inanıyorum süper bı haber bahar aşılama yaptir bence tup bebeğe gerek yok artık:) cok ama cok sevindim :))selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
bugün sonucunu aldık...
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
Toplam 8 gun gobekten igne vurulmuş Olcam cnm 9. Günde catlama ignesi Olcam...puregon ve cetrotide kullandım iki tane igne:)iyi hadi yumoşların gözükmüş,paranızda yatmış hayırlısıyla tedaviniz hep böyle yüzünüzü güldürür inş.toplam kaç günlük iğne kullanıcaksın göbekten ayrıca hangi iğneden kullanıyorsun göbek için?
maşallah cnm ne güzel yumurtaların normal ve çokmuş
sperminizde çok olur inşlh hadi sendende mutlu haberlerini bekliyoruz cnm..
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM BENIIM INSALLAH SENDE HEP MUTLU OLURSUN BITANEMCANIM BU BENIM ILK TRANSFERIM OLUCAK 1 TANE KOYUCAKLAR BENDE IKITANE OLSUN ISTERDIM AMA OSUN YETERKI VERSINDE RABBIM 1 TANE OLSUN RABBIM DUALARINA ICABET EDER SENIN DUALARININ HURMETINE VERSIN BANA YAVRUMU RABBIM SANADA ETTIGIN DUALARIN MISLIYLE VERSIN BENIM ICIN NE DILIYORSAN AYNISINI VERSIN SANA RABBIM BENDE SENIN HEYCANINI PAYLASIRIM INSALLAH
canım sen gittiğinde eşin nufusunu her ihtimale karşı yanında götür ve ben eşimle gitmiştim ama gerek yokmuş beni muyene etti ve kan tahlili verdim ve bana neler getirmem gerek onun için kağıtta yazılı veriyorlar ve eşin için sana gün verecekler eşin sperm ve kan verecek dışardan bir tane sperm tahlilini kabul ettiklerini söylediler hSG rahim filmini dışardan kabul ediyorlar kendileride çekiyorlar çekenler söyledi ama orda kimsenin nazını çekmiyorlarmış ben dışarda benim kendi tüp bebek dr çekti canım ben raporu alınca direk doktorum serdar beyin yanına gidecem ilaçlerımı yazacak alıp buzdolabında muhafaza edecem ve inş ağustos gibi edaviye başlayacam eşim tese olacak ve benim hamileliğim çok riskliymiş benim rahimde problem var canımyıllarca eşim için üzüzldüm şimdide hem kendime hem eşime üzüzlüyorum zor çok zor bebeğin erken doğması veya düşük çok yüksekmiş nasip rabbim dilemişse herşey boş veriri sağlıkla hayırla bebeğimi ama dilemeişse bir şkilde bana tutunmaz inş hayırla olur
bugün sonucunu aldık...
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?