Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

neyyyyy uffffff.....
aktarlar bu kadar para kazanıyor mu....

senı anlayabılıyorum cnm cunku bende aynı seylerı yasadım bugun paylastıgım dusuncelerı dusunurken bıle etkılenıp yınede yapmayın dedıgım seylerı yaptım yerı geldı bende kötuledım cok pısmanım ama hepsı bırer tecrube sıkma canını dogruyu yanlısı goruyor ınsan en azından yasanmadan tecrube kazanılmıyor

bu ersel bey dediğiniz aktar sanırım celalettin hoca ile çalışan... hımmmm

ben kimseyi kötülemiyorum dedim ya celalettin hocaya da gidicem belki emre hocaya da gidicem belki başka doktor ismi duycam ki hala araştırıyorum belki ona gidicem. hakkımızda hayırlısı olsun... yeterki tedavimiz uzun sürmesin gerilemesin

Herkesin kafası çorba oluyor bazen. Hepimizin bazı şüpheleri endişeleri var maalesef. Bazen içime bir sıkıntı geliyor bazen bir ferahlama. Hakkımızda hayırlısı olsun, eşlerimize ve bize sağlık versin. Kimse körü körüne inanmıyor hiç bir şeye. Elimizden geldiğince araştırıp yanlış yollara sapmak istemiyoruz. Bir doktor direk tese başka yolu yok %50 şans diyor, bir diğerinin internet sitesinde 2 haftalık tedavi ile bile fsh sı yüksek, testis yetersizliği olan hastalardan olumlu sonuç aldık diyor, bir diğeri bitkiseller, hormon ve tedavi yoluyla çıkış olabilir diyor. Benzer yönler ve hiç benzemeyen yönler var. Bir müddet deneyip sonuç alıp almadığımıza bakmak en mantıklısı gibi geliyor bana. Sonuçta yıllardır çalışmayan bir organ 3 ayda 6 ayda çalışmaz belki de çalışır. Bir arkadaşımız da başka bir profla de 3 aylık iğne tedavisi ile 1500000 çıkış oldu diyor. Biliyorum zaman bizler için çok önemli, iyi ki böyle bir paylaşım alanımız var ki, eğriyi doğruyu görmemize hepimiz yardımcı oluyoruz. Ben kimseye kızmam fikirlerini açıkladığı için , belki de birimizin farkına varmadığını bir diğeri göremimizi sağlayacak. Sonuçtta buradaki hiç kimsenin birimizin bile kötülüğünü istediğine inanmıyorum.

Çaresizliği kabullenmek çok zor, o yüzden bizim için çare olacak her kapıyı aşındırıcaz. Belki yanlış belki doğru onu da zaman gösterecek. Allah kimseyi yanlış kişilerle karşılaştırmasın iyi ve doğruyu nasip etsin hepimize.

kkkkkkkkkkkkkkkkkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmm Allahıma bin şükür başlayın halaya
12nci gün bhcg 61
14ncü gün bhcg 128

halay işareti nerde bulamadım

ben kendım ıcın soyluyorum zaten cok yoruldum artık pes ettım kendımı her seyden soyutladım ınanın bır tane arkadas bıle bırakmadım yanımda kendımı cezalandırıyorum sankı yaslandım yaa zaten bu problem yetmıyormus mus gıbı bırde doktorların elınde oyuncak olduk cok caresız bı durum Rabbım yardım etsın hepımıze cıkarcılara fırsat vermeden gozumuzu acsın ınsalh tez vakıtte eslerımızın şifasını versın ınsalh

aslında seni anlıyorum canım.
biliyorum ki amacın kimsenin kötülenmesi değil ama için de kalan birşeyler ya doğruysa demeden de alamıyorsun kendini
bende aynı şeyleri hissediyorum bu bahsedilen kişilerde tedavi olmadık bizde ama
bu bildiğimiz şeyler ya doğruysa herkes kendi içinde az çok bir hesaplaşma yapacaktır.
inşallah ki arkadaşlarımız bizi yanlılş anlamazlar. inşallah ki herkes doğru bildiği yerlerde tedavi oluyordur.
kimseyi kötülemek amacıyla bu yazılanlar yazılmamıştır sadece aklımızda kalan acabaların sorusudur bunlar.
benim en başımdan beri hep aklımda bu sorular vardı da açığa çıkartamıyodum. açıkçası çekinyordum da çünkü
oya82 diye bir arkadaş var o kadar emin bir şekilde anlatıyor ki herşeyi herkese bilgilendirme maili atıyor ve burda çok açıklayıcı
konuşuyor bir bildiği vardır diye düşünüyodum ama ne yazkki artık böyle düşünemiyorum çünkü çok reklam gibi geliyor bana

Hayırlı olsun allah kucagınada almayı nasıp etsın

gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına alırsın darısı başımıza

canım benim hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin

Hayırlı olsun arkadaşımm
Rabbim tamamına erdirsinn

eşim testis problemli azosperm inşaallah sizlerede umut oluruz kurtulduk kızlar kurtulduk Allahıma bi şükür kurtulduk. mikrotese olduk kullanılan haricinde 4 tüp daha spermimiz var. 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi. 1 tanesi 2nci günde gitti kaldı dört tane. onlarında en iyi 2 tanesi 5nci gün yerleştirildi. sevinçten uçuyorum yazı yazamıyorum

burada bı kac kısıyız zaten cnm ıcındekılerı acıga cıkaran ve hıc bırımızde kotu nıyetlı olmadıgımızı arkadaslarda bılıyordur ınsalh kı cogumuz facebokta olsun telde olsun gorusen kısılerız yanı sadece burada gorunup ortaya asıllı asılsız bı kac laf atıp cıkmıyoruz dedıgın gıbı amac kötulemekde deıl yanlıs gıden bıseyler var ve bunu cogumuz göremıyor yada görmezden gelıyor Rabbım hepımıze gıttıgımız yolda şifalar versın ınsalh dıycek fazla sözde yok aslında bıyerde tıkanıyo ınsan buradakı mevzusadece cocuk deıl emınımkı hepımz eslermızı sevıyoruz bu yuzden önce onları dusunup daha sonra bebek ıcın ugrasalım ama akla mantıga sıgan tedavılerle

gözünaydın
Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah

Yıllar evvel çocukistiyorum forumunda da adı geçen mısır çarşısındaki bir aktar bize macun hazırlayacaktı ve şans eseri tanıdık çıktı. Tanıdık olduğu halde 4 sene önce 600 tl. olan macunda indirim yaparak yerine 400tl istedi. Eşimle vazgeçtik dedik tüp bebek yaparız daha iyi dedik.

sevincin daim olsun inşalah Rabbim bizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…