Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tedavinde rabbim kolaylık versin.çok zor bir süreç karar vermek.yanlış tedavi olmaktansa olmamak daha iyi bana göre.
biz bazı değerleri alt üst etmişiz.eşim iğneleri yerken ona ne kadar zaraı olduğunu fark edemedim.gözlerim körmüydü kulaklarım sağırmıydı.benim için kim ne düşünürse düşünsün ama rabbim şahitki ben hepimizin sabırla değil bir an önce anne olmasını istiyorum.
bu hepimizin hakkı.anne olmak için neden sabırsızlanmayayım.kimsenin bana sabırsız demeye hakkıda yoktu.oysa çok sabırlıydım.10 yıl boyunca her ay eşimin iyileşip anne olma heyecanını yaşadım.
kaç bayram evladsızlıkla sınandım.kaç anneler günü kaç babalar günü.bu günlerden nefret ettim.herkesin dört gözle beklediği günleri ben tuvaletlerde ağlayarak geçirdim.benim kimsenin yanında ağlamaya hakkımda yoktu.kalbime taş basıp dik durmalıydım.
kimse yıkıldığımı görmemeliydi.
ben evladımı kucağıma alana kadar sabırsızlanacağım.hep yaşım genç dedim ama şimdi alarm çalıyorum yaşım geçiyor.yeryüzünde ne kadar anne baba olamayan bir insan varsa rabbim hepsine ve hepimize yaşatsın bu üstün duyguyu.
sana özelden yazacağım

canım 5816 bursa hipoluydu.onların vücut üretmiyor.ama bizim zaten yüksekti ve kahrolası ilaçla düştü.kalkıp menegonu 150 ypmanın mantığı ne.baktın hızla yükseldi düşür o zaman.kadın kontrol hapını çocuk düşünenlere vermiyorlarki canım.o tedavi olmak isteyenlere veriliyor.hem bu haplardan bende kist için kullandım.hepsi iyi gelmedi.beni çok kötü yapanlar oldu doktor başka ilaç verdi.
baktın ilaç yan etki yapıyor muadilini ver belki o böyle yapmayacak.bakıyorum hem hipolular hem testis yetersizliği olanlar aynı tedaviyi kullanıyor arada hiç fark yok.
inşallah hepimiz burdan hamileyim diye yazabiliriz.bunu canı gönülden diliyorum.

canım bu dahiliyecinin işi değil.ben tedavimden yanıt alamadığım için değil en başından yazdım burda olanları.hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum eşlerinizin göğüslerinde büyüme,bacaklarda ağrı,şiddetli baş ağrısı,halsizlik,asabiyet,cinsel isteksizlik.aklıma gelenler.peruya soruyorum bunca yıllk eşimin böyle rahatsızlığı olmadı şimdi eşim iğnye gidecek takati yok.ilaçlarmı böyle yapıyor diye.cevap bunlar ciddi yan etkiller değil.daha ne olsun anlamadım.üstelik alerjisi artı.nebidoyu kesinlikle hangi doktor verirse verisn almayın.bu microteseden daha fazla zarar veriyormuş.hem microtesede bulunmayıp kendiliğinden çıkş olanlarda var çicek00 arkadaşımız gibi.inan en azından bu kadar zararı yok belki.ilerki dönemde eşimin büyüyen göğüsleri küçültülecek.

mavimenekşe için okudum Rabbim niyetini kabul eylesin

Canım benim Allah Razı Olsun güzel duaların için.
İnşallah bu bayrak taşıma merasimi için sıra bize gelmiştir.
Anne olmak nasibimizde varsa olur,
Yoksa bağırsak çağırsakta üzülsekte hiç bişeye fayda etmiyor.

canım benim Allah senden de razı olsun en zor zamanların da bile bizleri düşünüp dua ediyosun inşallah hayırlı bir şekilde
doğumunu yapıp sende meleklerine kavuşacaksın Rabbim daim olarak yardımcın olsun

linki yapıştıramıyorum,google da çocuk istiyorum forum kök hücre onay alınmış yaz çıkıyor

linkin açılmıyor.ankalife sadece umut tacirliği yapıyor.çünkü türkiyede henüz kök hücre izni alınmamış.cuma günü androloji deneği başkanı söyledi.böyle bir şey olsa emin ol yankı yapardı araştırmana gerek kalmazdı.

Amin canım inşallah Allah hepimize kolaylık versin.Ben bu kadar zaman evde bekleyerek hiç bişey yapmadan çok yıprandım ama sizlerin kadar değil.Kim bilir kaç doktora gidip umut bağladınız aylarca yıllarca ve sonu hep hüsran.Bir de benim eşim senelerce doktora bile gitmeyi kabul etmedi.Şimdi çok iyi düşünmek zorundayım.Her şeyi hesaplamak zorundayım.Ben de yeni evliyken neden olmuyor diye doktora gittim.Bana adetli değilken hormon testi yaptırdı.Tabi benim bilgim yok o zaman bu konularda.Benim değerlerden biri yüksek çıktı ve bana 4 ay hormon tedavisi uyguladı.Bende değer düşmüyo diye başka bir doktora gittim ve bu testlerin adetin 3. günü yapıldığını söyledi.Ve sonra değerlerimi öğrendikki benim hormonlarda bir sorun yokmuş.Ama bu ilaçlardan dolayı göğüslerimde kist oluştu.Neyseki çabuk atlattım.Ama eşimin tedavisi ilaçları o kadar basit olmayacak biliyorum ve o iğneleri ben istesemde yaptıracağından eminde değilim.Çünkü ilk anlattığımda bile o iğnelerin sonradan bir zararı olmayacakmı dedi ve gitmeyi kabul etmemişti.İnşallah doğru bir karar veririz.Cevabın için de teşekkür ederim canım

kızlar vallahi kafam allak bullak oldu ..Rabbim hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın .. Ne kadar zordayız ne kadar dardayız eynisa arkadaşım dr larla ilgili diğer arkadaşların yazdıklarına tepki gösterirken desteklemiştim seni ama şimdi sen aynı şeyi yapıyorsun.. Tabi ki doğruları yanlışları konuşup birbirimizi aydınlatacağız , bilgilendireceğiz.. ama bunu yaparken bir dr. u kötüleyerek yapmayalım..
yeni çıktık bu yola tese dediler arkadaşlarımın yönlendirmesiyle celalettin peruya gittik yaklaşık 3 ay oldu tedavideyiz , daha hiç test yaptırmadık , ne durumdayız bilmiyorum ama herkes gibi biran önce sağlığımıza kavuşmak istiyoruz.. söylediğin yan etkieri pek farkedemedim ama ben de tedirgin oluyorum eşim için...
o kadar kafam karıştı ki ne yapmalıyız bilmiyorum Allahım duy sesimizi bizi doğru insanlarla karşılaştır..
dualrıma hocayı da kattım Allah ondan razı olun diye.. inşallah bizim hepimiz için doğrudur .. bişeyleri düzeltmeye çalışırken daha beterinden Rabbim korusun
bi de ben o ilaçları hiç bilmiyorum yani hoca bize ilaç olarak sadece pregnley 5000 hafta da iki gün ve antibiyotik verdi ha bi de bitkiseller , o ilaçlardan daha önce bahseden de olmamıştı sanki:26: iğnelerimiz bitmk üzere sertoli ve leydingler de ... test yaptırdığımızda yazarız merak ediyorum hormonlarımız ne durumda sperm çıkışı tabiki beklemiyorum daha erken..
bişey takıldı aklıma kızlar şimdi biz tese olmaya karar versek bu ilaçlardan dolayı çıkacağı varsa da çıkmaz mı:18::18:

Merhaba arkadaşlar.
eski üyelerdenim bende. yeni gelen o kadar çok arkadaşımız olmuşki. allah herkese şifa versin.
biz yaklaşık 15 aydan beri celalettin hocada tedavideyiz. bu zamana kadar canlı spermlerle karşılaşmadık. ama germ hücre oranlarımız günden güne artıyor. ama işte lökosit oranımız çok fazla.onuda halledersek inşallah canlılar çıkacak.
hormonlarımızada çok güzel seviyeye getirdik çok şükür.şuan çıkmamasının sebebi eşimin stresli olması.
çok zor günler geçirdik. çok şükür atlattık allahım inşallah bir daha göstermez o günleri.
o zorlu günlerde tedavi filan aklıma bile gelmedi. herşey boş olursa olur olmazsa olmaz.
çocuğum olmuyor diye kendimi yiyip bitirmiyorum. sonuçta ben eşimle severek evlendim. çocuğum olmuyorsa bu eşimle benim imtahanımdır. eğer biz birlikteysek gerisi boş..
napalım kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. geziyoruz tozuyoruz. mutluyuz çok şükür. kendimi karalara bağlayamam. olursa allahın nimeti olmazsada allahın takdiri...
hiçbirşey dünyanın sonu değil. Allah sağlık versin huzur versin en önemlisi..
Burdaki herkese allah hakkında hayırlı ne ise onu versin. 2014 yılı hepinizin dikelerinizi gerçekleştrsin inşallah.
Özellikle tanıdığım arkadaşlarım cemrem cervan denizbulut vck allah hepinizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

canım ben okudum yazmıştım Allah kabul etsin.

cnmm hoş geldin seni burda görmek ne güzel...
Malesef sayımız her geçen gün daha da çok artıyor gittikçe çoğalıyoruz
Bu dertten kurtulan bebeğini kucağına alan arkadaşlarımızı görüncede umudumuz artıyor
siz tedavide bayaa bi yol katettiniz cnm sonu bebişli olsun inşlh emekleriniz yer bulsun
senin duruşunu çok takdir ediyorum
keşke bende biraz olsun öyle olabilsem bende eşimi çok seviyorum ona hiç kıyamıyorum ama
çocuk özlemide yakıp kavuruyor beni tüketiyor
inşlh bu acılarımız artık biter ve bizlerde hasretlerimize kavuşuruz
2014 yılında hepimizden milyonlarca sperm bulunsun ve azo tarihe karışsın inşlh
hepimizin halayını çekelim hepimiz bayram edelim
Hepimizin evleri çocuk sesleriyle neşelensin
cnm kendini özletme arada gel yaz
eski günlerdeki gibi burası bizim vazgeçilmezimiz oldu....
Durumundanda bahsetki herkese umut olsun....
Aeo cnm öpüyorum....

Ya inanin cok hastayım yerimden kalkamiyorum ve sürekli yazılanları okuyorum okudukça kafam karışıyor okudukça moralim bozuluyor. Aceba diyorum burayı okumakla hata mi yapıyorum. Her yazilandan etkileniyor herbirine hak veriyorum. Ama en son şunu anladım ki hickimseye gözü Kapalı teslim olmamamiz gerekiyor. Sürekli sorgulamak araştırmak ve mantığa akla uygun olanı yapmak gerek. Çünkü bu hayati bir konu ve şakası yok. İnanın en bastan beri gittigim her doktoru resmen bunalttim sorularimla. Bir test yaptiracaksak sonuclarinin ne anlama geldigini önceden araştırdım hep. Sonuçları aldiktan sonra doktor görmeden ben yorumunu yapiyordum düşünün artık. Hatta esim sakayla karışık sen zaten doktorun soylediklerini ondan once bana söylüyorsun biz niye doktor doktor dolasiyoruz ki sen varsın ya diyordu. Ve esim sağolsun ne dersem yaptı bana güvenip. Ama her gittigim doktora ilk söylediğim şuydu : çocuk sahibi olmak benim icin onemli ancak eşime zarar gelmemesi daha önemli. Çocuk icin ona zarar verecek bir tedavi kabul etmiyorum diyordum. Bundan sonra da aynı mantık ve sorgulamayla devam etmeye hangi doktor olursa olsun eşime zarar veren bir tek ilaçta tedaviden vazgecmeye hazırım.

Hoşbuldum canım. valla çok uzun zaman oldu gelmeyeli. Giremiyorum vaktim olmuyor.
bazen olsada giremiyorum merak ediyorum hep sizleri ama başka vasıtalarlada görüşünce güzel haberlerinizi alınca girmiyorum.
valla canım bu dünyada can yoldaşımız eşimiz başkası yok ana babamız başımızdan eksik olmasınlar ama bi yere kadar onlarda evlendik başka yuvalardayız.çocularımızda böyle olacak büyüyüp elden gidecek sonunda ne olacak eşlerimizle başbaşa olacağız yine.
valla canım ben kendimi soyutladım çocuk meselesinden eşimede öyle alıştırdım. Geziyoruz tozuyoruz hayatı dolu dolu yaşıyoruz.
tabiki çocuk istiyoruz ama olmazsa napalım parçalayalım mı kendimizi öldürelim mi bundada bi hayır vardır.
kocamız yanımızdamı sağlığımız yerindemi çook şükür.
son durumu söyliyim canım 2 milyon germ hücre 1 milyonu lökosit ormonlar çok güzel değerlerde.
antibiyotiğe başladı eşim bu ara. iğneler devam ersel beye devam. son aşamalar artık bakalım kısmetse bişiler olursa olur. olmazsa nereye kadar devam edilirse ederiz hoca yeter dediği yerde bırakırız.

canım daha öncede yazdım sanırım gözünden kaçtı.beni listeden çıkarırmısın canım.celallettin peru ile yollarını ayırıp selahattin çayan ile tedavisine başladı diye.
canım yeni tedaviniz hayırlı olsun. ben adını listeden çıkarma taraftarı değilim eğer sanada uyarsa tedaviyi bıraktı şeklinde not düşeyim..

merhaba tedavinizde baya ilerlemişsiniz sizi de celalettin peru da tedavi görenler listesine ekledim.. tedaviniz hakkında bizi bilgilendirirmisin???

Hangi bilgileri vereyim canım??

Hangi bilgileri vereyim canım??

1-tedaviden önceki ilk sperm test sonucunuz hücre olarak
2-ne zamn sperm testi vereceksiniz
3- tedaviye ne zaman başladınız
4- 0-3 ay aralığında ne kullandınız
5- 0-3 tedaviden sonra ki sperm test sonuçları nedir
6- 3-6 arası tedavi gördüyseniz ne kullandınız
7- 3-6 dan sonra sperm test sonucu nedir
8- suan ne kullanıyorsunuz?????????
9- azo sebebiniz nedir??
10. sizin ve eşinizin yaşı kaç
11-kaç yıllık evlisiniz
12- 6-9 ay arlığı ne kullandınız
13- 9-12 ay aralığı ne kullandınız...

sorular biraz çok oldu ama hatırladığınız kadarını yazarsanız güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…