eyinas 63 canım ya okumuşsundur yazdıklarımı daha yeni umut aramaya başlayacağız ve hiç tedavi görmedik.Bİr yerden değil doğru yerden başlamak isteriz.Benim bu iğneler hakkında bir bilgim yok.Ama benim de kafamda bir sürü soru işaretlerim var.Endişelerim var.Yanlış bişey yapmak istemiyorum.Celalettin hocayada tedavi için karar vermedik.Sadece bir görüşme kararı aldık eşimle.Ama arkadaşım kafam karışıyor.Ben senin daha önce yazdıklarınıda okudum ve kimsenin kötülüğünü istemediğini düşünüyorum ve sana hak veriyorum.Tedaviniz inşallah güzel geçer ve yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah
canım 5816 bursa hipoluydu.onların vücut üretmiyor.ama bizim zaten yüksekti ve kahrolası ilaçla düştü.kalkıp menegonu 150 ypmanın mantığı ne.baktın hızla yükseldi düşür o zaman.kadın kontrol hapını çocuk düşünenlere vermiyorlarki canım.o tedavi olmak isteyenlere veriliyor.hem bu haplardan bende kist için kullandım.hepsi iyi gelmedi.beni çok kötü yapanlar oldu doktor başka ilaç verdi.cnm çok geçmiş olsun noldu böyle sana yaa
tamda sınav haftasındayken
inşlh çabucak atlatıp biran önce sağlığına kavuşursun
doğrudur cnm dr açık ve net bu iğne bu işi görür demiyor
ama bazı ilaçların değişik özellikleride oluyor mesela kadın kontrol haplarının kadın hastalıklarında tavsiye edildiği gibi...
peki sizin hormonlar neden bu kadar yükselmiş cnm
dediğin gibi dr hatasıda olabilir drların hasta yoğunluğu artınca olabiliyo demekki kaan hocanın yaptıklarını henüz unutmuş değiliz
şimdi selahattin hocaya hepimiz yönelsek inan ondada aynı sorunu yaşarız
bursa5816 larında ilaç dozlarını celalettin hoca yükseltince çıkış olmuştu
durumlara göre değişiyor galiba
hakkımızda hayırlısı yaa
sen şimdi bu tedavine odaklan cnm iyi düşün iyi olsun
inşlh herşey umut etttiğin gibi olur ve bizlere müjdeli haberlerini biran önce verirsin....
canım ya kafam karıştı iyive yazdıklarını okuyunca ne yapacağımızı bilemez olduk bizde celalettin hocada tedavideyiz eciyes üniv tıp fak üroloji profesörüne gittik aynı zamanda tedaviye başlamadık ama sadece görüşmüştük doktorda bu kadar yüksek dozda hormon ilaçlarının haftada 5 gün kullanılmasının çok zara verici olduğunu söyledi ama onunla tedavi olmadık aynen celalettin hocayla tedavimize devam ediyoruz ama senin yazdıklarınıda okuyunca kafam allak bullak oldu allah yardımıcımız olsun...
mavimenekşe için okudum Rabbim niyetini kabul eylesinMAVİMENEKŞE İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak
26 aralık Perşembe den -------------------------- 28 aralık cumartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 .=okudu
Ucubirarada . = 2045
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045
Lamyay .= 2045
Nilda015 .=2045
Aruna =2045
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045
Dermannnn =2045
Ecrin23 .= 2045
gulerim = 2045 ..=okudu
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045
Ese44 =2045 ..=okudu
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045
İlkbahar_ilkbahar .= 2045
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045 .=okudu
Umut99 .=2045
Yase2 = 2045
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045 .=okudu
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
yuvasız kuşlara bile dal verip yuva kurduran rabbim hakımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle HAYIRLI CUMALAR
canım beni çok yaraladın,ağlayarak okudum 7 yıl boyunca yaşadıklarım film şeridi oldu aktı gözümden...Tülayım senin çocugunun olacagına o kadar çok inanıyorum ki.gönlümden ilk önce sana dua ediyorum.ntsye her bağlandıgmda gözlerim dolu sırayla isimlerinizi sayıyorum.çünkü biz dualarla bu aşamalara geldik.bu bir bayrak taşıma yarışı biz bayragı sizlere teslim edecez.Tülay,cemrem,saniye,seval,pınar,aruna,esma,ayşegül,seldana,merve,funda,havva,ebru,denizbulut.serpil,esra,zuhal,belgin,harzem...listem böyle uzayıp gidiyor sırayla gelecek bebiş haberleri.hepinizi öpüyorum perşembeyi bekliyoruz...
canım beni çok yaraladın,ağlayarak okudum 7 yıl boyunca yaşadıklarım film şeridi oldu aktı gözümden...Tülayım senin çocugunun olacagına o kadar çok inanıyorum ki.gönlümden ilk önce sana dua ediyorum.ntsye her bağlandıgmda gözlerim dolu sırayla isimlerinizi sayıyorum.çünkü biz dualarla bu aşamalara geldik.bu bir bayrak taşıma yarışı biz bayragı sizlere teslim edecez.Tülay,cemrem,saniye,seval,pınar,aruna,esma,ayşegül,seldana,merve,funda,havva,ebru,denizbulut.serpil,esra,zuhal,belgin,harzem...listem böyle uzayıp gidiyor sırayla gelecek bebiş haberleri.hepinizi öpüyorum perşembeyi bekliyoruz...
linki yapıştıramıyorum,google da çocuk istiyorum forum kök hücre onay alınmış yaz çıkıyor
canım tedavinde rabbim kolaylık versin.çok zor bir süreç karar vermek.yanlış tedavi olmaktansa olmamak daha iyi bana göre.
biz bazı değerleri alt üst etmişiz.eşim iğneleri yerken ona ne kadar zaraı olduğunu fark edemedim.gözlerim körmüydü kulaklarım sağırmıydı.benim için kim ne düşünürse düşünsün ama rabbim şahitki ben hepimizin sabırla değil bir an önce anne olmasını istiyorum.
bu hepimizin hakkı.anne olmak için neden sabırsızlanmayayım.kimsenin bana sabırsız demeye hakkıda yoktu.oysa çok sabırlıydım.10 yıl boyunca her ay eşimin iyileşip anne olma heyecanını yaşadım.
kaç bayram evladsızlıkla sınandım.kaç anneler günü kaç babalar günü.bu günlerden nefret ettim.herkesin dört gözle beklediği günleri ben tuvaletlerde ağlayarak geçirdim.benim kimsenin yanında ağlamaya hakkımda yoktu.kalbime taş basıp dik durmalıydım.
kimse yıkıldığımı görmemeliydi.
ben evladımı kucağıma alana kadar sabırsızlanacağım.hep yaşım genç dedim ama şimdi alarm çalıyorum yaşım geçiyor.yeryüzünde ne kadar anne baba olamayan bir insan varsa rabbim hepsine ve hepimize yaşatsın bu üstün duyguyu.
sana özelden yazacağım
FLZ01 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NURUSİMA81 ------ FLZ01 İN EŞİ ------- NİLDA015 -------DOĞADANDEVA ------ PAPATYAİNCİ ------ECRİN_BEBEK
FLZ01 ------ SAĞANAK TAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
20 aralık Cuma dan ------------------------ 22 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….= 2045 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2045 ……..=okudu
Ervae ……………………………………………=2045 ……..=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2045 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2045 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….= 2045 ……..=okudu
gulerim …………………………………………= 2045 …….=okudu
Bbmm ……………………………………………= 2045 ……=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2045 ………=okudu
Esma …………………………………………….= 2045 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..= 2045 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2045 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2045 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2045 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2045 ……..=okudu
Zaman …………………………………………….=2045 …….=okudu
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
merhaba arkadaşlar.
Eski üyelerdenim bende. Yeni gelen o kadar çok arkadaşımız olmuşki. Allah herkese şifa versin.
Biz yaklaşık 15 aydan beri celalettin hocada tedavideyiz. Bu zamana kadar canlı spermlerle karşılaşmadık. Ama germ hücre oranlarımız günden güne artıyor. Ama işte lökosit oranımız çok fazla.onuda halledersek inşallah canlılar çıkacak.
Hormonlarımızada çok güzel seviyeye getirdik çok şükür.şuan çıkmamasının sebebi eşimin stresli olması.
çok zor günler geçirdik. çok şükür atlattık allahım inşallah bir daha göstermez o günleri.
O zorlu günlerde tedavi filan aklıma bile gelmedi. Herşey boş olursa olur olmazsa olmaz.
çocuğum olmuyor diye kendimi yiyip bitirmiyorum. Sonuçta ben eşimle severek evlendim. çocuğum olmuyorsa bu eşimle benim imtahanımdır. Eğer biz birlikteysek gerisi boş..
Napalım kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. Geziyoruz tozuyoruz. Mutluyuz çok şükür. Kendimi karalara bağlayamam. Olursa allahın nimeti olmazsada allahın takdiri...
Hiçbirşey dünyanın sonu değil. Allah sağlık versin huzur versin en önemlisi..
Burdaki herkese allah hakkında hayırlı ne ise onu versin. 2014 yılı hepinizin dikelerinizi gerçekleştrsin inşallah.
özellikle tanıdığım arkadaşlarım cemrem cervan denizbulut vck allah hepinizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
cnmm hoş geldin seni burda görmek ne güzel...
Malesef sayımız her geçen gün daha da çok artıyor gittikçe çoğalıyoruz
Bu dertten kurtulan bebeğini kucağına alan arkadaşlarımızı görüncede umudumuz artıyor
siz tedavide bayaa bi yol katettiniz cnm sonu bebişli olsun inşlh emekleriniz yer bulsun
senin duruşunu çok takdir ediyorum
keşke bende biraz olsun öyle olabilsem bende eşimi çok seviyorum ona hiç kıyamıyorum ama
çocuk özlemide yakıp kavuruyor beni tüketiyor
inşlh bu acılarımız artık biter ve bizlerde hasretlerimize kavuşuruz
2014 yılında hepimizden milyonlarca sperm bulunsun ve azo tarihe karışsın inşlh
hepimizin halayını çekelim hepimiz bayram edelim
Hepimizin evleri çocuk sesleriyle neşelensin
cnm kendini özletme arada gel yaz
eski günlerdeki gibi burası bizim vazgeçilmezimiz oldu....
Durumundanda bahsetki herkese umut olsun....
Aeo cnm öpüyorum....
canım yeni tedaviniz hayırlı olsun. ben adını listeden çıkarma taraftarı değilim eğer sanada uyarsa tedaviyi bıraktı şeklinde not düşeyim..canım daha öncede yazdım sanırım gözünden kaçtı.beni listeden çıkarırmısın canım.celallettin peru ile yollarını ayırıp selahattin çayan ile tedavisine başladı diye.
Merhaba arkadaşlar.
eski üyelerdenim bende. yeni gelen o kadar çok arkadaşımız olmuşki. allah herkese şifa versin.
biz yaklaşık 15 aydan beri celalettin hocada tedavideyiz. bu zamana kadar canlı spermlerle karşılaşmadık. ama germ hücre oranlarımız günden güne artıyor. ama işte lökosit oranımız çok fazla.onuda halledersek inşallah canlılar çıkacak.
hormonlarımızada çok güzel seviyeye getirdik çok şükür.şuan çıkmamasının sebebi eşimin stresli olması.
çok zor günler geçirdik. çok şükür atlattık allahım inşallah bir daha göstermez o günleri.
o zorlu günlerde tedavi filan aklıma bile gelmedi. herşey boş olursa olur olmazsa olmaz.
çocuğum olmuyor diye kendimi yiyip bitirmiyorum. sonuçta ben eşimle severek evlendim. çocuğum olmuyorsa bu eşimle benim imtahanımdır. eğer biz birlikteysek gerisi boş..
napalım kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. geziyoruz tozuyoruz. mutluyuz çok şükür. kendimi karalara bağlayamam. olursa allahın nimeti olmazsada allahın takdiri...
hiçbirşey dünyanın sonu değil. Allah sağlık versin huzur versin en önemlisi..
Burdaki herkese allah hakkında hayırlı ne ise onu versin. 2014 yılı hepinizin dikelerinizi gerçekleştrsin inşallah.
Özellikle tanıdığım arkadaşlarım cemrem cervan denizbulut vck allah hepinizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
canım yeni tedaviniz hayırlı olsun. ben adını listeden çıkarma taraftarı değilim eğer sanada uyarsa tedaviyi bıraktı şeklinde not düşeyim..
merhaba tedavinizde baya ilerlemişsiniz sizi de celalettin peru da tedavi görenler listesine ekledim.. tedaviniz hakkında bizi bilgilendirirmisin???
Hangi bilgileri vereyim canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?