Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[TABLE="width: 734"]
[TR]
[TD="class: xl67, width: 78, bgcolor: transparent"]saadet88[/TD]
[TD="class: xl65, width: 35, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl68, width: 86, bgcolor: transparent"]lökosit oranı %19 immatür germ oranı %81 sayı 607,500 çıktı[/TD]
[TD="class: xl66, width: 96, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl65, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 92, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 105, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 78, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 92, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 72, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 64, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evt aynen söylediklerine bende katılıyorum çocuğumuz olsa yine baş başa kalacağız diyorum yada eşim 40 ben 31 yaşındayım ne zaman çocuk sahibi olacağız o çocuğa ne vereceğiz diyorum birde o masum meleklerin adım adım büyüdüğünü hayatı tanıdığını onun gülüşünde herşeyi unutmayıda düşünüyorum bende diyorum bazen amaaan hayırlısı sağlık olsun diyorum
hayatımızı yaşayalım diyorum ama biz malesef hayatımızıda yaşayamıyoruz eşimin işi gereği birlikte bi akşam yemeği bile yiyemiyoruz
biyeri gezip tozup bişeylerden uzaklaşamıyoruz ne güzel siz hayatı paylaşıyorsunuz eğleniyorsunuz
benim pek bi şansım olmadığı için sürekli beyin fırtınası yaşıyorum
yinede şükür diyorum hayırlısı diyorum
ara ara depresyona girip çıkıyorum hem kendimi hasta ediyorum hemde dr olup iyileşiyorum
öyle işte cnm yaa bi şekilde zaman su gibi akıp gidiyor işte
son durumunuz çok güzel cnm inşlh sona geldiniz artık
çok yakında spermleri görürsünüz inşlh
bunca emeğin karşılığı mutlaka olacaktır ben inanıyorum er yada geç o çocuklarımıza kavuşacağız allahın iznyle.....

Son düzenleme:
[TABLE="width: 803"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 78, bgcolor: transparent"]yase2[/TD]
[TD="class: xl65, width: 35, bgcolor: transparent"]27-31 9 yıl[/TD]
[TD="class: xl69, width: 86, bgcolor: transparent"]sertoli cell tedaviden önce 860 00 immatür germ hücre görüldü[/TD]
[TD="class: xl66, width: 96, bgcolor: transparent"] 05 09 2013 tarinden beri tedavi görüyorlar leydig ve sertoli kullaniyor bide haftada iki gün pregnyl 5000 kullaniyorlar[/TD]
[TD="class: xl67, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl67, width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl67, width: 92, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl67, width: 105, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl67, width: 78, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl67, width: 92, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl67, width: 72, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl68, width: 64, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 92, bgcolor: transparent"]yase2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tedaviden önce hiç spermimiz yoktu hücremiz de yoktu m.tese sonucumuz certoli cell di.
3 hafta önce sperm testi verdik 2 milyon germ hücre 1 milyonu lökosit çıktı. tedaviden ay sonra 405 bin germ hücreydi.
prengly ve menegon kullanıyoruz ay ay dozları değişebiliyor. şuanda 2500 perngly haftada 2 kez 3 kezde 75ml menegon
azo sebebimizbiz belli değil. hiçbir önceden geçirilmiş bi hastalığı yok.allah vermiş oldu sebebpsiz azo nedenimiz.
benim yaşım 29 eşim 31
4 yıllık evliyiz.
prengly ve menegon tedaviniz başından beri kullanıyoruz. sadece ay ay dozları değişti.
ersel beyn sıvı ilaçlarını kullandık. com vitex kullanıyorz şimdi. bide ersel beyin gönderdiği tablet haplardan kullanıyoruz.

eyinas senin ne yapmaya calistigini gercekten anlamiyorum önce celalettin hoca icin parayi bahane ettin sonra yok banyo yapacak yer bulamadm dedin sonra yok dahiliye doktoru dedin derdin ne anlamiyorum insanlarin neden kafalarini karistiriyorsun burda herkesin en az seninki kadar akli var eger doktoru begenmiyorsan sen git baska yerde tedavi ol bunlari yazmak istiyorsanda baska link ac burda celalettin perunun birsürü hastasi var ve cogu cok yeni onlari nasil böyle yönlendirebiliyorsun ben bu sayfayi actigim zaman bunlari okuyarak moralimi bozmak istemiyorum senin doktorun demiski bu ilaclari 5 cocugu olan birine versem onunda olmaz cemrem icinde diyorsunki amaliyattan sonra cikti önce 6 simdi iki tane var 5 cocuklu birine bu ilaclari veriyorsun hic cocugu olmuyor 6 spermi olana veriyorsun ikiyemi düsürüyor lütfen mantikli ol sunuda unutmaki eger bizler cocuk sahibi olursak bunu doktor yapmiyor allah nasip ediyor doktorda vesilesi oluyor hangisine gidersen git ne yaparsan yap allah vermezsse zaten olmaz herkes düsüncesi yazar ama senin gibi baskalarini sürekli kötüleyerek degil gelip desenki ben doktorumu degistirdim farkli tedavi uyguluyor memnun kaldim buna kimse ses etmez ama kalkipta onu kötüle bunu kötüle benim gittigim cok iyi de bunu bizlere yapmaya hakkin yok

Valla canım biz o kadar yoğun çalışıyoruz ki. Heranımızı değerlendirmeye çalışıyoruz. Zaten beraber çalışıyoruz. İş dolayısıyla şehir dışlarına çıkıyoruz. Hem iş yapıyoruz hem geziyoruz.
Beraber çalışıyoruz ama akşamları oturup sohbet edebiliyoruz. işimiz beraber oluncada akşamları muhabbetimizde iş oluyor.
çocuk meselesini düşünmeye fırsat bile olmuyor. İşten kendmizi soyutlarsak arada bir oda ne olcak bu çocuk işi diyoruz.
ben olcak diyip konuyu kapatıyorum öyle oluncada eşim dahada uzatıp konuyu deşmiyoruz. iyi mi yapıyoruz bilmiyorum ama.
bence iyi her anımızı bu konu ile geçirsek hayatın tadı tuzu kaçar hayat çekilmez olur.
hayatı dolu dolu yaşamak lazım. her anımıza şükrediyorum.İyiki kocam yanımda iyiki evlenmişim diyorum. benim için çocuğumuzun olmaması dünyanın sonu değil Alahın takdiri olmazsada bir ömür kocamla yalnız yaşarım. sonunda yine yalnız kalıcaz.
sende canım hayatın her anını dolu dolu yaşamaya çalış depresyonu filan sokma kendini.
depresyona girende sensin çıkanda. depresyondaki hayatını düşün bide depresyonsuz bi hayatı hangisi güzel sen karar ver.
kocan başında çok şükür hayatı doya doya yaşayın. onunla olan her anının tadını çıkar.

canim biz daha sperm testi yaptirmadik tedavinin 2.ayi hormon testi yaptirdik lh ve fsh 0 yakindi hoca ve ersel bey cok begendi sertoli ve leydig bitti sivilara gectik bide haftada iki defa pregnly 3 defa menogon kullaniyoruz 1 ay sonra menogon bitiyor hocayla tekrar görüsücegiz sperm testim istermi suan bilmiyorum canim kusura bakma ve yanlis anlama ama senden bi ricam var eyinas listede olmak istemiyormus lütfen cikarirmisin bizim icinde kendi icinde daha iyi olacagini düsünüyorum

canım neden yanlış anlayayım ben olumlu sonuç alan yada olumsuz sonuç alan herkes olsa daha faydalı olur tablo da diye düşünmüştüm ama eynisa sanırım 2 kere çıkmak istediğini söyledi tabloda tedaviyi bırakanlar olmasın diyosanız silerim. biraz önce yazdıklarına da katılıyorum bende dün gece okudum msj nı arkadaşın ve gece 3 kadar uyuyamadım insan çok etkileniyor haklı olduğu konular vardır elbet ama uslub ve yöntem çok zarar veriyor psikolojime. tabiki ilaçların iynelerin çok zararı vardır. ama çaresisiz ne yapalım... 1 yada 1.5 yıl yıl tedavi görüp sonuç alamasak doktoru değiştirmeyi düşünebiliriz ama el insaf daha 3 ay oldu.. ve olmuyorsa bu hocadan değil ki Allahtan bunu idrak edebilmek lazım... insan çabuk unutuyor yaşadıklarını tıp kapıları yüzümüze kapamadı mı, asla çocuğunuz olmaz demedi mi, gidip sperm bankasına başvurun demediler mi. bunları çoğumuz yaşadı.. ve ben Rabbime binlerce şükrediyorum ki hocayı karşımıza çıkardı da bize umut oldu.. 4 ay önce m.tese olduk. bu tedaviye başlamasak ne yapardım nasıl dayanırdım bilemiyorum..

canım ben yeşil34 zaman sağanak ve sewgini lem ylidlerini okudum. sanırım listeyi bitirdim eğer eksiğim varsa tekrar okurum inşallah. RAbbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

canım bzde 10 aydır selhttin çayanda ttedavideyiz.son testmzde hormnlarmz normle döndü benm eşim de bundan ewwel sustanon kullanyordu yani yapay testesteron hormonu. onu tamamen kesip 6 ay ilaç tedavsnden sonra son 5 aydır falan ovtrelle ve ben kendim bazı doğal bitksel ve besnler veriyorm eşime..drmuz iyi anlayslı ewet bize de mcrotese tek çare dedi ama ön tedaviyi uzun tutacağni söyledi...bu onun kaliteni gösterr yoksa teseyi hemen yapıp göndereblirdi.ayın 7sinde tekrar gdecez ..en son testes:4e yakın fsh:12 lh:8 falandı...ama 9.ay sonunda ondan önce testesteron hep 0 larda ve birlerdeydi...bizim azo sebebi de çocuklukta alınan kemoterapi radyoterapi..sizin neydi canm...inş sonumuz hayırlsyla anne olur...

canim eyinas tedaviden olumlu yada olumsuz sonuc alan birisi degilki tedaviyi kendi istegiyle yarida birakti tabiki olumsuz sonuc alanlarda olsun listemizde zaten tedaviden olumlu sonuc alamayan biri israrla beni cikar demez tabiki bu benim fikrim diger arkadaslar ne der bilemem bu arkadasi gecen yazdiklarinda düsündümki ici yaniyor anlayisla karsilayalim ama hepimizin ici yaniyor böyle olmazki dün bende öyle oldum ya sonucta buda doktor diplomayida bakkaldan almadi hadi diyelimki cocuk tedavisi sonuc vermiyor ama bu doktor insanlarin sagligiyla oynanayacak ilaclar neden versinki ama sundan eminimki eyinas bu kadar övgüyle bahsettigi doktordan sonuc alamasin ayni seyleri onada söyler sinirlerim alt üst oldu zannediyorki bi kendi zorlaniyor ben neler yasadim türkiyede bile yasamiyorum ilaclari almam sorun igneleri yaptirmamiz sorun tedavi icin ilk gittigimde 6 gün icinde ne hale geldim ama bu kendi problemim yani demem oki tek sikinti yasayan o degil biz zaten bu sikintilari cekiyoruz burdada birbirimize destek olmak icin varizzz

Eyinas arkadaşımızın eşinin hormonlarının bu kadar kötü olması bence hocanın tavsiye ettiği bitkiseller yerine kendilerinin rastgele kullandıkları bitkisellerden olabilir, çünkü burda hiçbirimizin hormonları böyle çıkmadı sadece eyinas arkadaşımızınki böyle.

bugün evlilik yıl dönümümüz
7 yıl savaşla geçen bir süreç
sonu ne olur bilmiyorum
ama korkularım var malum biliyorsunuz eşimin bir testis karın boşluğunda ve kanser riski çok yüksek kaan hoca ve semih özkan 3 aydan fazla kullanmanın eşimde %90 kanser anlamına geliceğini söylemişti hatta kaan hoca iğneleri bile vermemişti
kızlar eşimin betahcg sonuçları acayip yüksek çıkıyor celalettin hoca sorun yok diyor ama napsam bilemedim

Canım karın boşluğunda olan testisi aldırmayı düşünmedinizmi,çünkü iğne kullanmasanız bile bu risk hep var,korkuyla yaşamaktansa bence aldırmak en iyisi doktorlar bu konuda birşey demedilermi?
Birde Pregnyl hamile kadın idrarından yapıldığı için bete hcg yüksek çıkıyor ama başka doktorlarlada görüşün derim,sağlık bu hiç birşeye benzemez

yine sinirler gerilmiş durumda... lütfen birbirimizi kırmayalım... herkes beklediğini doktordan göremeyebilir... tecrübelerimizi paylaşıp birbirimize alternatif bulmamız gerekli... hep söylüyorum tek dr ile görüşmek mantıklı değil ben öyle yaptım çünkü... eger kocam dr.dan daha iyi bileceksin demeyip başka dr. ile de görüşmeyi kabul etseydi belki daha önce sperm görecektik...
celalettin peruyu burda ilk söyleyen gözdem diye bir arkadastı... evladı oldu allah bağışlasın... sonra ben de aradım sonucları gönderdik hiç üzülmeyin dedi... sizden kesin çıkış olur dedi ve 75 gün sonra yanıma gelin dedi... ama bana yetmedi spermiyogram testini yapan adam selehattin hocaya gidin bide dedi amerikada bu konu üzerine eğitim almış falan filan dedi.... ona da gidelim dedim eşime... sonuç bizim hipo problemi zaten 3-9 ay arasında doğru tedavi ile zaten cıkarmış... daha önceki prof. dr. endokronoloji doktorunun yanlış tedavisi yüzünden 1 yıl geriye gittik ki pozitiften negatife düşünce kadın bile anlam veremedi... ayrıca bizim sonuçlarda hep sıfır vardı bide azospermik pellet pozitif yazıyordu başka hiç bişe yazmıyordu ve ben bunun ne demek olduğu hakkında buraya internete defalarca yazdım kimse duymamış bilemedi ki hatırlayanlar olur hatta kendi ilk dr.umuz bile bilemedi bişey söyleyemedi... selehattin hoca sonuca baktı ve 9 ay içinde milyonları görecez dedi... spermin 5 aşamadan oluştuğunu vb. detaylı anlattı....
demem o ki akıl verene bakacaksın bi, önce kendi uygulayabilmiş mi ondan sonra uygulayacaksın dediğini....
ve ben bastan beri diyorumki hala da diyorum kimsenin kafası karışmasın tedavinizi bi kaç doktora onaylatın... zamanın bizim için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz... bizi bizden başka klimse anlayamaz....hangi dr. iyi hangi dr. kötü bilemeyiz...

bacım ya sorma karın boşluğunda olan testisi aldırmak için çok uğraştık hatta ameliyat sabahı ameliyatı bile iptal oldu çünkü sintiğrafide sürekli yer değiştiriyor karın boşluğunda gezinip duruyor miktar olarak zaten küçülmüş ama kesin yerini bulup alamadılar

korkuyorum nebilim
napsam bilmiyorum

inşallah canım.nasıl istersen öyle yaz canım bana uyar.

Anladım canım ALLAHIN izniyle birşey olmaz inşallah,bu pregnyl iğneleri çocuklarda inmemiş testsi yerine indirmek için kullanıyorlar bakarsın yerine iner,benim eşimin tedaviye bşlamadan önce testis torbada durmuyordu yukarı kaçıyordu ama artık daha aşağıda duruyor yukarı kaçmıyor eskiisi gibi,belki sizdede öyle olur iyi düşünelim iyi olsun

sence ne yapmaya çalışıyorum.keşke birileri banada hormon ilaçlarını basite almamam gerektiğini anlatsaydı.nebidonun microtese kadar ağır izlerin bıraktığını anlatsaydı.sen bana diye bilirmisinki ilaç dozu kararında diye.bu hormonun insanlara hiçbir zararı yok.adı üstünde HORMON.sen yazdıklarımı okusaydın tam olarak doktorun söylediklerini aktardım.evet beğenmedim ve başka doktor buldum.sen neden rahatsızsın anlamadım.tedavinden bu kadar eminsen merak etme aklını kimse karıştıramaz.herkesin tabiki aklı var.kimseye akılsız demedim.hepimiz herşeyi bilmiyoruz ve burda birbrimize gerek özelden gerekse burdan danışıp konuşuyoruz.
senin zoruna giden ne böyle.söylediklerimin hangisinde iftira vardı söylermisin.
UNUTMA BURA EŞİ AZOSPERMİ OLANLAR BURADA DERTLEŞELİM topiği.eğer eşi celallettin peruda tedavi olanlar topiği olsa yazmadım.ha bu arada sen rahatsızsın ve çok akılısın aç topiğini gelmem arkadaşım.
kusura bakma da uslübu eleştriyorsunda dönde kendine bak.nasıl mükememel üslubum var.en başından söylüyorum amacım polemik yapmak değil.ne diyorsun buraya gelip bildiklerini yazmamı diyorsun.işte orda sana derimki HADDİNİ BİL.burada doğru paylaşımlarda bulunuyorum.senin gibi kafamı kuma gömmüyorum.sen merak etme ben yanıt alamadığımdanda değil en başından beri uyguladığı tedavilerin yanlış olduğunu söylemedimmi.sen yazdıklarımı anlamıyorsun sana tekrarlıyorum
nebido erkek doğum kontrol yöntemidir.yüksek dozda alınan pregnly ve menegon sağlıklı erkeği kısır yapar diye.hatta aç prospektüsü oku.oligspermi yapar diyor.sağlıklı erkeği oligospermi yapın azospermliyi ne yapar.ben sana doktorunu bırakmı dedimde aklın karışıyor anlamdım.
benim yazdıklarım eğer moralini bozuyorsada lütfen yazdıklarımı okuma kafanıda karıştırma.kusura bakma elimden gelen senin için bu.
lütfen benimle tartışma yazdıklarımıda okuma.
sen hiçbir doktora danışma kendi doktorunun dediğini yap arkadaşım.bana olan düşmanlığınızıda anlamıyorum gerçekten.
eğer olmayanı yazsaydım tamamda bildiklerinide yazma demenin mantığını anlamadım.
tedavinden ve doktorundan emin olsan inan aklın karışmayacaktı demekki zincir halkası eksik.
saçmalıyorsun bazen ama farkındamısın bilmiyorum.benim nasibimde çocuk var göreceksiniz.ve benim mücadele ve azmimle olacak.ne yani iyi gelirse doktor kötü gelirse nasipmi diyelim.allah dert verdiği gibi sonsuz şifa kapısınıda açmıştır.sadece bize aramak düşer.
kimde tedavi olursak olalım hatta tedavilerden umudunu kesenlerede rabbim anne baba olma lezzetini nasip etsin.

balım bizim hormonlarımızın bu kadar yükselmesinin sebebi menegonun 150 çıkması.bitkiselleri rastgele değil doktora danışarak aldık canım.menegon zaten fsh yükseltiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…