Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:ecrin_bebek:
geçmiş olsun.....çok üzüldüm buu durumda ne denilirki ama seni benden başka iiii anlıycak yoktur herhalde aynı olayı bizde yaşadık malesef çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın hala daha kendime gelemiyorum ma ümidimi kaybetmedim hiç belli olmaz.sende ümidini kaybetme hayat ne gösterir bilemezsin...

KIZLAR GÜNAYDIN AMAN ben bu azodan nefret ediyorum aranızda seveniniz varmı aceba

canlarım espoır belgın umudunu kaybetme umutolsun cıcek ALLAHIM YUZUNUZU GULDURSUN ICINIZ RAHATLATSIN.IYI HABERLER VERIN DA HALAYLAR CEKELIMMMMMMMMMMMMM

kızlarr biz kaan hocaya gitmedik bugün yola çıkmamız gerekiyordu eşim istemedi..bende gitmek istemedim çok korktum kızlar çok şimdi en azından beklediğim bi şey var bulunmazsa o da gidecek elimden..bilemiyorum işte eşim yaza bırakalım dedi..bakalım hayırlısı...

UMUTSUZ 1985.allahtan umıt kesılmez demekkı zamanı gelmemıs canım allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp eylesın.vermesde bu buyuk bır sınav karsılıgını alırsın umarım canım benım uzulme dıycem ama beyhudee.ılk denemenmı?hormon degerlerı esının hastalıgı neydı canım?

arkadasim üzüldüm ne desem bos simdik biliyorum ama üzülme allah büyük gün dogmadan neler dogar

allah yardimciniz olsun canim iyi haberlerle dön bize

canlarım espoır belgın umudunu kaybetme umutolsun cıcek ALLAHIM YUZUNUZU GULDURSUN ICINIZ RAHATLATSIN.IYI HABERLER VERIN DA HALAYLAR CEKELIMMMMMMMMMMMMM

canim sagol allahim hepimizin yüzünü güldürsün

selvacim ne diyebilirim ki bundana vardir bir hayir hakkinizda ne zman hayirliysa o zaman olsun

canım çok şaşırdım bun beklemiyordum aslında kendinizi hazırlamıştınız buna hayırlısı olsun...

mrh Melisçim canım sen Bursalısın herhalde bende Bursalıyım canım senin eşinde sperm buldular mı? nerde tedavi oluyosunuz biz tesa yaptırdık jimerde ama malesef ki sperm bulunmadı.sen memnunmusun doktorundan biz hiç memnun kalmadık hatta mikro tese yapçak diye bekliyorduk ama tesa yapmış hiç bir açıklama yapmadı .

hormonlar güzel inşallah spermde bulunur seviniriz canım

çok şaşırdım allah hayırlısını versin

inşallah embriyon canlanır ve sana sıkı sıkı tutunur bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:

moralin iyidir inşallah ben bekliyorum ilaçların sonucunu mayısta tekrar kaan beye gidecek eşim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…