insan o kadar üzülüyor ki çokk çok iyi bilirim yıllardırcnm inşallah seninde iyi haberlerini alırız rabbim kimsenin kucağını boş koymasın çok kötü birşey etrafında hamileleri görünce insan bulanıyor
korkman normal ben bile neler geçiriyorum aklımdan da ne olur bi aksilik çıkar mı diye kurup duruyorum ama tevekkül allaha bu günlere gelmek bile mucize o yüzden halimize şükredip sabredmek lazım...
benim hikayem evliliğimizin ilk aylarında öğrendik azospermi ve ardından yıllarca ne bulduysak onu kullandıköyle cnm çok şükür bu halimize :) senin hikayen nedir?
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhİnşallah tutar cnm rabbim boşa çıkarmasın emeklerini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benim hikayem evliliğimizin ilk aylarında öğrendik azospermi ve ardından yıllarca ne bulduysak onu kullandık
eşim 2 kere aemliyat oldu sonuç kocaman bi 0 ardından yılalrca caba gaye uğraşdur ve geçen sene bi arkadaş burda bi dr.dan bahsetti bizde artık son çare bi gidelim dedik ve gittik eşimde varikosel olduğu anlaşıldı ve geçen sene ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ardından 3 aylık tedaviden sonra eşimde 1 milyon yuvarlak hücre görüldü sevindik uçtuk
ve ardından 3 aylık tedavi süresinden sonra eşimde 6 tane sperm çıkışı olduinanamadık nasıl olur diye günlerce düşünüp ağlayıp sevinip durduk
ve şimdi dondurulmuş spermlerimiz var kısmetse sonbaharın sonuna doğru bi deneme yapıcam benim hikayem bu inşlh hamile diye yazmak nasip olur banada...:26::26:
amin cnm cümle burda ve diğer nerde olduğunu bilmediğimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına nasip etsin mevlam cümlemizin yüzü gülsün hepinşallah cnm duam seninle ve tüm isteyipde çoçuk sahibi olamayanlara meryem suresi ve salavatı tefriciye ye başladım rabbim şu mübarek ayın hürmetine anne olmayı nasip etsin bizlere görüşmek üzere ii geceler cnm:)
yok tatlım maddi anlamda değil bizim spermlerin morfolojileri bozuktu o yüzden eylül ekim gibi başlamayı istiyoruz ne kadar tedavi o kadar düzelme olur diye inşlh düzelir ..o yüzden bekliyoruz bide eşim tatile çıkıp kafamızı dağıtalım istiyor bende tmm deyince otomatikman tedavi eylül ekime kalıyor...Canım neden sonbaharı bekliyorsunuz , maddi sorun yüzün mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
arkadaşlar bende buradan hikayemi yazayım sizlere eylül ayı gelince 2 yıllık evli olacağım evlendikten sonra hiçkorunmadık eşimle çoçuk istememize rağmen olmadı 3 ay sonra dr gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ilaç kullandım ve geçti sonra eşimden tahlil istenddi ve sonuç azosperm oldu dünyam başıma yıkıldı eşim dr gitti ve ovitrelle ve menegon iğnelerine başladık 16 ay oldu temmuz ayındaki teste kadar sonuç hareketli hareketsiz sperm görülmedi yazıyordu. ama bu ay ki tahlilde tek tük hareketsizsperm görüldü yazdı sevindik ve dr tüp bebek ile hamişolabileceğimi söledi 1 eylülde dr çağırdı gideceğiz tedaviye başlayacaz inşallah durumu böyle olupta hamile olan var mı?:44:
arkadaşlar akşam kaan hoca bizi aradı ve bize dedi ki sizde yüzde 2 haploid gözükmüştü testisin küçük bir noktasında bir çalışma var bundan sonra artık tese yok menüde sperm çıkarmaya çalışacağız dedi. Biz kararsız kaldık celalettin hocaya mı gidelim kaan da mı devam edelim. İkisini de deneyen arkadaşlar ne dersiniz?
AYRICA TESELLİDE BULUNAN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HİÇBİRİNİZİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN...
canım gözünüz aydın sperm çıkışı olmuş sizde ne güzel.doktorunuz kim canım.kimde tedavi oldunuz.gözünüz aydın olsun teseye gerek kalmdan sperm görmüşsünüz.darısı bizlere olsun.
günaydın cnm sperm çıkışı var ama hareketsiz bununla tüp bebek ihtimali %30 %40 dediler sanko hastanesiyle irtibattayız şuan eşimin dr mehmet baştemir
endokronoloji dokturu eşimin rahatsızlığı hormonal nedenlerden olduğundan dolayı bu doktor tedavisini yapıyor
günaydın cnm sperm çıkışı var ama hareketsiz bununla tüp bebek ihtimali %30 %40 dediler sanko hastanesiyle irtibattayız şuan eşimin dr mehmet baştemir
endokronoloji dokturu eşimin rahatsızlığı hormonal nedenlerden olduğundan dolayı bu doktor tedavisini yapıyor
cnm inşlh bu günleri bi daha yaşamazsınız...arkadaşlar akşam kaan hoca bizi aradı ve bize dedi ki sizde yüzde 2 haploid gözükmüştü testisin küçük bir noktasında bir çalışma var bundan sonra artık tese yok menüde sperm çıkarmaya çalışacağız dedi. Biz kararsız kaldık celalettin hocaya mı gidelim kaan da mı devam edelim. İkisini de deneyen arkadaşlar ne dersiniz?
AYRICA TESELLİDE BULUNAN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HİÇBİRİNİZİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN...
Gunaydin cnm amin inşallah Rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi af etsinherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün gripten biraz daha kurtulmuş vaziyetteyim
artık kadir gecesine yaklaşıyoruz bu günlerde her an dilimizde dua tövbe olsun inşlh o mübarek anlarda açılan kapıalr bizlerede nasip olur kabulu.....
amin güzel arkadaşım aminnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydin cnm amin inşallah Rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi af etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?