canım bu ay düşünüyordum ben oda temmuz olsun iki ay daha bekliyelim diyor bilmiyoru yaaasenağlamasenağlama
canım ya inşallah olur bu sefer.3 tane vardı embriyom çözülürse hepsi transfer edilcek.uzun uygulandı yine ama neye göre karar veriliyo bilmiyorum ki dedimya çok bilgisizim.
kızlar günaydın benimki pek aydın degil offfffffffff kızlar offfffffffffffffffffffffff napacagız allahıma bin şükür ama zor durumdayım
kızlar günaydın benimki pek aydın degil offfffffffff kızlar offfffffffffffffffffffffff napacagız allahıma bin şükür ama zor durumdayım
kızlar yatıyorum kalkıyorum icim kan aglıyo cok moralim bozuk mahvolmuş durumdayım allahım sen büyüksün ne olursun kuvvet ve sabır ver sen bizi görüyosun kızlar ne olur dua edin ben bugünlerde kafayı bozmöazsam bi daha bozmam
demmi beni teselli etmek için yazdıgın şeyler cok güzel
arkadaslar belki normal yolladn 5 tane sperm cıksa bu kadar üzülmeyiz ama hiç yok o amaliyat hanenin kapısında beklemek beni öldürüyo bitiriyoo şuanki acım bebegim tutmuş tutmamış hiç önemli degil nasip degilmiş ama bi dahaki amaliyatı düşününce kafayı bozacam
arkadaslar belki normal yolladn 5 tane sperm cıksa bu kadar üzülmeyiz ama hiç yok o amaliyat hanenin kapısında beklemek beni öldürüyo bitiriyoo şuanki acım bebegim tutmuş tutmamış hiç önemli degil nasip degilmiş ama bi dahaki amaliyatı düşününce kafayı bozacam
kızlar gecmişi pek okuyamamıştım dondurulmuş spermde emriyoda yok malasef kızlar alahımın bugününede cok şükür ama yoruldum yıprandım eşimi bi daha o amaliyathanenin kapısında beklemek istemiyorum oanı hiç bi zaman unutmayacagım çünkü eşim o kadar acizlenmiştiki anlatamam onu o yatakta bi daha görmek o kdar agır olurki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?