Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Son düzenleme:
Kaan hocadan bizde gectik 2yıl tedavi olduk...2kere tese oldu eşim ondaTestesteron düşükmü biz de celalettin hocaya gectiğimizde 47diydi fsh
Testesteron normalin cok altında idi esimde eteksiyon kaybı olmuştu nerdeyse biz önccelikle onj toparlamak istedik şimdi daha iyi sıkıntıları gecti sayılır düşük testesteron erkeklerde bitkinlik yorgunluk hayattan tat alamama gibi olumsuz etkilrr yapıo
Bide bizim eşlerimiz zaten nebido gibi bi iğneyi ömür boyu kullanmalıymış kaan hocada demişti bize senin cocuğun olsada sahlığın için bunu kullancaksın cünkü vıcut üretemiyo diye
Celalettin hocaya sordum ben iğneler ya zarar verirse diye
Menopozlu hanımları misal verdi aynı riskleri tasıo ama inmemiş testislerde sıkıntı olabilir oda troid kanseri tarzında tedavi olunabilir bişeydir dedi
Esim hepatitli ve karaciğer testlerini ben söyledim tabiki baktırın dedi biraz bizde arastrıp uyanık olcaz sanırım sormak lazım herseyi ....

Son düzenleme:
Kaan hocadan bizde gectik 2yıl tedavi olduk
Insallah bu tedavi ise yarar ilerleme olursa Paylaş bizede umut olsun
inşallah rabbim rast getrsin burda cok kişi gidiodu birinde cıkış olmuştu felan ben uzun zzamsndır giremiodum inşallah yazarım hoca bide bıraktığınız anda başa dönersiniz diye uyardı

Bizde bi kere olduk tedavisiz sperm cikmadi sonda chriomon iğneye başladık fsh hiç dusmeyince bıraktırdi şimdi sadece ilaç verdi yüzde beş şans verdi tese için daha düşünmuyoruz

inşallah rabbim rast getrsin burda cok kişi gidiodu birinde cıkış olmuştu felan ben uzun zzamsndır giremiodum inşallah yazarım hoca bide bıraktığınız anda başa dönersiniz diye uyardı
Cikis olan var da genetik sorun olan yok bizim işimiz daha zor allah yardımcımız olsun

Bizde bi kere olduk tedavisiz sperm cikmadi sonda chriomon iğneye başladık fsh hiç dusmeyince bıraktırdi şimdi sadece ilaç verdi yüzde beş şans verdi tese için daha düşünmuyoruz
Fish testi yaptırmadımı size
Hiçmi bişey bulamadı yoksa olgunlaşmamış hücre felan cıktımı
Bide nerdesiniz ben ankaradayım aslında aynı ilde olanlar görüşebiliriz gecen hastanede burdurdan bi arkadaş gelmişti eşiyle cok konuşamadık ama insan birbirine daha cok destek oluyo diye düşünüyom hatta keşke eşlerimiz tanışsa birbirleriyle dertlesseler cok isterdm

Ankara canım bizde inşallah nasip olursa tanisirlar fish testinde bişey cikmadi tese de yuvarlak hücre çıktı

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum çünkü tedavi adına bişey yapmadık eşim biraz kilo verdi spora başladık geçenlerde test verdi ama değişiklik yok.

Biz de murad başara gitmeye karar verdik hem doktor hem de hastane için olumlu Şeyler okudum bakalım hakkımıZda Hayırlısı yakında doktorla görüşeceğiz dualarınızı eksik etmeyin benim de dualarım sizinle

yeni yedavi size şans getirsin canım.inşallah durumunuz giderek iyileşir.görüşmelerden bize bahset.inşallah son arayışlarımız olur.murad başarı bende çok duymaya başladım.memorial içinde genel anlamda iyi şeyler yazılıyor.işiniz rast gelsin.

Fsh 40 bizim kaan aydos ta yedi ay tedavi gorduk ama bi etkisi olmadı
canım yedi ay diyorsun.burda senelerini veren sonuç alamadıki.bir takip et kaç yıl olmuş kim kiminle tedavide diye.sabrınız varsa 2 yılınızı verecek sabrınız ve maddiyatınız varsa deneyebilirsiniz.ama sonuç garanti edilmiyor.

ve aleyküm selam.seninde ramazanı şerifin hayırlı ve bereketli olsun canım.
bu düşüncelerin inşallah aylar hatta yıllar sonrada değişmez inşallah.malesef hoca birçoğumuza yanlış tedavi uyguladı.
keşke bizde şanslı olsaydık ve fark etseydi.asla boş bir insan değil.ama alanı değil.yani branşı dahiliye ama sen söylemeden karaciğere bakmıyor.asıl önceliği o olmalı değilmi.siz karaciğer rahatsızlığınızı bildiniz ve söylediniz.haberiniz olmasaydı ve karaciğerde birikme yapsaydı ilaç ve farketmeseydiniz.canım doktorun tedavi şekli malesef herkeste aynı.herkesin ilaç dozu bile aynı inan.hepimiz otomatiğe bağlanmış gibi aynı günlerde aynı doz ilaç kullandık.evet inmemiş testisli olanda genetik olanda sebepsiz olanda hepsi aynıydı.kullanılan bitkiler macunlar dahi aynıydı.size tedaviyi bırakırsanız başa dönersiniz demiş ve kesinlikle doğru diğer hastasına bir kaç ay bıraksan birşey olmaz o kadrdan demiş.evet iyi niyetli olabilir iyi şeyler yapmak isteyebilir ama bunu alanında yapsın.ben nebidonun ömür boyu kullanılması gerktiğini ilk defa duyuyorum.mümkün mertebe verilmiyor bu.zaten ovitrellede bu etkiyi gösteriyor.biz yüksek fsh ve düşük testesteronu doğru doz uygulamsı ile istenilen seviyeye getirdik.hemde 3 ayda.ve canım bunu hiç unutma.zaten azosperm demek vücutta bir bozukluk veya direnç olmasıdır.ya içerde yada beyinde.gerçekten şifanızı bulun.bunu canı gönülden diliyorum.ne kadar samimi bulursun bilmem.seni kaan hocadan takip ediyorum.ve yeterince emek verdiğinizi biliyorum.inşallah emekleriniz karşılığını bulsun.tedavilerimizi doğrularıyla yada yanşıllarıyla yazalım ki doğru yolu bulalım.şifamızın nerde olduğunu allahtan başkası bilmiyor.bize sadece eğsiyle yada doğrusuyla yazmak düşer.

işin aslı arkadaşlar bütün tedaviler mucize değil.zaten mucizeleride allah dilerse oluyor.
Cok haklısın yazdıklarını tabiki samimi buluyorum şimdi hangi doktordasınız peki sizdeki durum neydi inan bizde ne yapıcamızı şaşırdık bizimde değerler düşmeye başladı ama sıfıra indiricez sonra ilaclarla cıkmasını bekliycez diyo doğru oran o zaman belli olucak testisin ne yapabildiğini o zaman görücez dio bilmiorum hep dua ediyorum rabbime isabet ettir diye eşim ersel beyin ilaclarını kullanırken 2.ay aynı ikacları yolladı aradık aa yanlış olmuş dedi baska yolladı sonra sıvı yolladı bir ay içti öbür ay geleni sallamaya başladı dolapta duruyo şişeler dün gidince dedim celalettin hocaya içmio diye ersel beyyden su an bi takviye almadığını sıkıntı olduğunu hastaları kendisinden habersiz yönlendirdiğini felan söyledi...kullanmayın dedi alkolde kullanıo ben söylediğim halde dedi..
BiZde sasırdık salep tarcın içsin dedi
Bide fish testine inanmio yalan dio biz o tahlili genartta yaptırdık bilmiorum bu kadar ugrasırlarmı bize bi testicıkartmak için ...soru işaretlerim cok..siz nasıl anladınız yanlış uyguladığını anlatırmısın

teşekkürler canım.inandığın için.zaten bu kadar yanlış ve çelişkide doğruyu oturtmak yanlış.doktor hatasını sonra fark ediyor,zaten erseli hiç anlamıyorum.bence içmeyin.doğru ürün geldiğinden emin olmadıkça kullanmayın.bu kadar inançlı hasta varken alkolü neye dayanrak veriyor.ağzına alkol koymayan insan var.bilerek içene lafım yok.ama şahsen ben dikkat ederim ve anlarsam cıngar çıkartırım.hem insanları sadaka ver belalyı deff et deyiip sonra bunun olması yanlış.allah hidayet versin.birde ürünün içinde ne var mutlaka isteyin.vermek istemezse almayız deyin.içeriğini bilmeniz hakkınız.merak etmesin oran vermiyor içeriğini istemek hakkınız.fish testine inanmıyor ama o sayılamayacak lökosit,spermtosid,spermatoza bulundu testine nasıl inanoyor.fish inanmıyor hadi kaan hoca uyduruyor merkez bunu neden yapıyor.ve eskiden tek genart ta yapılırken şimdi yaygınlaştı.birde canım bahsetmiş ya yurt dışında yapılan bir işlem varmış yurt dışında tese olanları okuyuncada türkiyedeki tüpbebek sisteminin ne kadar ileri olduğunu hastalar söylüyorki bunca insan yurt dışından gelip tedavi oluyor.inanıyorumki bunca kuvvetli tüpbebek merkezleri o sistemi çıkar çıkmaz kullanırlardı.kötü merkezler kadar iyilerde çok.biz şimdi tekrar kürkçü dükkanına döndük.bunca yanlışların içinde kaan hocanın kalitesini gördük.bilmiyorum tabi tedavi nasıl olacak tekrar yıkım mı yoksa sevinç mi yaşayacağım bilmiyorum.şimdi murad başardan bahsediliyor.eşimi ikna edebilirsem onada gidip fikrini almak istiyorum.ben elimden geleni yapmak istiyorum.zaten anca doktorların muayene parasını denkleştirmeye çalışıyoruz.400 milyon muayene parasını duyunca nevrim döndü vallahi.canım yanlışlarını ilk gittiğimde zaten anladım ve yazdım.bizde doktor değiliz ama bu kadar doktorlarda tedavi olunca anlıyosun.mesela ilk başladık görüşmeye bize işte sizi bebeğe döndüreceğim.nebidoyla sıfırlatıp pergnly ile emekletip menegonla koşturacağım dedi.hayalden bahsettiğini anladım.çünkü hocam biz bu bahsettiğiniz tedavi aldık ama sadece menegon kullanmadık onun dışında aynı tedaviydi zaten dedim.azarladı hemen eşimin ayanında beni.eşin ilkokul mezunu anlamaz dedi.hocam benim ne mezunu olduğumu nerden anladın dedim.sinirlendi.sonra kendimi tuttum eşime anlatıyor 3 tane yuvarlak yaptı.işte yukarda bir tane beyin aşağıda iki tane yuvarlak testis.bununla bunu uyaracağız falan fistan.bu anlattı anlattı.sonra hocam bittimi dedim.yani şunu anlamam için üniversite bitirmeye gerek yok.ayrıca anlattığınıza anlatacak kapasitem var elhamdüllilah üniversite mezuyum ikinciyi okuyorum dedim.bozuldu.zaten biz onunla sadece menegon hatrına devam ettik.olurda kullanmadık aklımızda kalmasın pişman olmayalım diye.baktık 11 ay boyunca değişen birşey yok ilişkiler basitleştiyolları ayırdık.

Inşallah canım çok Sağol bakalım iki Yıldır kendi çapımızda uğraştık ama hep bitkisellerle şimdi iğne konusunda karar vermek için hem de kafamızın artık bu konuyla ilgili netleşmesi için seçtik doktorumuzu bize inşallah iyi Şeyler Söyler hepimize Allah'ım bu mübarek günlerde mücizelerini gösterir. Size burdan yazarım detayları bu arada eşim gitmeden önce test yaptırdı. Fsh 16. Lh 9 diğerleri normal aralıklarda çıktı bir Yıldır neredeyse hiçbirşey kullanmadık bakalım Hayırlısı bu arada total testesteron da 4.88 çıktı. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…