ceylin yasemin hepinizden allah razı olsun zor günler biliyorum ama gececk inşallah
herkese hayırlı cumalar allah dualarınızı mübarek günde kabul eylesin :Saruboceq:
canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın allah büyük şu mübarek günde herkesin muradı versin inşallah...
selam arkadaşlar hayırlı cumalar.
LAREM nasılsın nasıl gidiyor annelik canım ya senin yazılarını gördükçe bi acayip oluyorum içim umutla doluyo sanki.bende cumartesi son kontrolüme gidicem transfer günü vercek dr.pazartesi die düşündü ama bir iki gün ertelenebilir.oğluşunu benim için kokulu kokulu öpermisin :)
a.s canım annelik çok güzel şükür RABBİM hepinize yaşatsın inş. seninde transferin hayırlı olsun inş.şimdi oğlum içerde uyuyor uyansın öperim tabiii teyzesiii
evet yandaki küçük oğlan benim oğlum banada neler neler denmişti arkadaşlar sabır inş. hiç unutmayın RABBİM büyük derdi veren dermanını da veriyorrrr
;sakın kötü düşünmeyin
evet yandaki küçük oğlan benim oğlum banada neler neler denmişti arkadaşlar sabır inş. Hiç unutmayın rabbim büyük derdi veren dermanını da veriyorrrr
;sakın kötü düşünmeyin
amin canım inşallah cümlemizin duaları kabul olsun inşallah.
nasılsın tatlım daha iyisinya :)
amin kızlar darısı sizlere olsun inş.;banada git başkasının spermini kullan demişlerdi ameliyattan sonra şükür RABBİME o yüzden sabır inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?