canım ıkı kere tese olduk benım esımde cift taraflı inmemiş testise bağlı azosipermi ve yüksek fsh sorunu var 2 sene once hem testıs ındırme amelıyatı hemde mıkro tese olmustu daha sonra gecen sene emre bakırcıogluna gıttık oda bıze %10 ıhtımalını verdı ve hıc bı tedavı yapmadan tese yaptı hem maddı hem manevı acıdan cok yıpratıldık kafamız karmakarısık oldugu ıcın hersey bır an once olsun dıye gozumuzu kararttık ve emre beye hemen tmm demıstık suan cok pısmanım esımde bu yuzden cok yıprandı doktorlar ınsanları nakıt olarak goruyorlar ınsan olarak degıl bu yuzden suanda cok tedırgınım sutte agzım yandı yogurdu ufleyerek yıyorum oyle bı hale geldık kafamız< karma karısık gecen sene nısan ayından berıdır hıc bısı yapmıyoruz hala beklemedeyız suan kagan hocayla gorustuk ve bıze hormon tedavısı uylulayacagını soyledı ama suan ne yapmalıyım bılmıyorum ıkı sene oncekı testıs ındırme maelıyatını yapan doktor bıze murad basara gıdın o ısının ehlı bı doktor demıstı fakat bız ona gıtmedık emre bakırcıogluna gıttık daha sonra cok pısman olduk acaba murad beye gıtseydım hersey daha mı farklı olurdu dıye emre bey esımı tedavı etmeden alel acele tese yapmıstı aynı zamanda benıde hazırlattı ama ben sıperm bulunamadıgında cok acı cektım karnım sıstı kullandıgım ıgneler vucudumu allak bullak ettı suanda ne yapmalıyım hangı doktor benım ıcın uygun bılmıyorum kagan hocamı murad beymı bılmıyorum herkes baska bısı dıyo kımı cok ıyı dıyo kımı ıyı degıl dıyo ıkı arada bı derede kaldık anlayacagınG
gecmis olsun oncelikle canim biz 1,5 yildir kaan hocada tedavideyiz sadece bir kere gorusmeye gittik sonra hep internet tlfla falan gorustuk bizde seconder seviyede azospermi cikmisti tesede gecen ay yaptirdigimiz testt e diploid hucreler gorundu kaan hoca gelin tese yapailm 100 de 20 ihtimal sperm cikar dedi ama biz dusunmuyoruz teseyi suanda bizi bu seviyiye gitirdi Allah razi olsun hic umudumuz yoktu Burda celaleddin peruda redavi olan arkadas coktu ve bir coguda cok memnundu opuyorumbide onlara sor iyice dusunun dr secimi onemli
hulusiye var.Slm kizlar aranizda kaan hocanin hastasi olupda nebido igne kullanan oldumu
Siz kimde tedavi gördünüz. Sanırım şimdi hamilesin . Allah analı babalı büyütsün ve rabbim bizlerde nasip etsin inşallahCikti canim hamdolsun onemli bisey degilmis. Allah razi olsun sordugun icin.
Caniminici hamile degilim ama insallah nasip olur hepimize. Kist vardi o konu hakkinda yazmistim.Siz kimde tedavi gördünüz. Sanırım şimdi hamilesin . Allah analı babalı büyütsün ve rabbim bizlerde nasip etsin inşallah
Merhaba cnm benim eşimde de klinefelter sendromu var.Emre bey bahçecide çalışırken eşim 2 kere tese oldu Sperm çıktı ama hamileliğim devam etmedi.simdi Tansel beyde hormon tedavisi görüyor eşimin de fsh yüksek bu değerlerle niye ameliyat oldunuz dedi.gerci fsh yüksek olup Sperm çıkanda var düşük olup çıkmayan da tamamen kader kısmet kendini suçlama.isterseniz bu seferde murat beyi deneyin gidin görüşün bakalım belki tedaviyle sonuç alırsınız bizde aynı sizin gibiyiz ne yapacağımızı şaşırdık eşimin 3.tesesi olacak buda olmazsa sanırım başka tese yapmazlar gibime geliyor.canım ıkı kere tese olduk benım esımde cift taraflı inmemiş testise bağlı azosipermi ve yüksek fsh sorunu var 2 sene once hem testıs ındırme amelıyatı hemde mıkro tese olmustu daha sonra gecen sene emre bakırcıogluna gıttık oda bıze %10 ıhtımalını verdı ve hıc bı tedavı yapmadan tese yaptı hem maddı hem manevı acıdan cok yıpratıldık kafamız karmakarısık oldugu ıcın hersey bır an once olsun dıye gozumuzu kararttık ve emre beye hemen tmm demıstık suan cok pısmanım esımde bu yuzden cok yıprandı doktorlar ınsanları nakıt olarak goruyorlar ınsan olarak degıl bu yuzden suanda cok tedırgınım sutte agzım yandı yogurdu ufleyerek yıyorum oyle bı hale geldık kafamız< karma karısık gecen sene nısan ayından berıdır hıc bısı yapmıyoruz hala beklemedeyız suan kagan hocayla gorustuk ve bıze hormon tedavısı uylulayacagını soyledı ama suan ne yapmalıyım bılmıyorum ıkı sene oncekı testıs ındırme maelıyatını yapan doktor bıze murad basara gıdın o ısının ehlı bı doktor demıstı fakat bız ona gıtmedık emre bakırcıogluna gıttık daha sonra cok pısman olduk acaba murad beye gıtseydım hersey daha mı farklı olurdu dıye emre bey esımı tedavı etmeden alel acele tese yapmıstı aynı zamanda benıde hazırlattı ama ben sıperm bulunamadıgında cok acı cektım karnım sıstı kullandıgım ıgneler vucudumu allak bullak ettı suanda ne yapmalıyım hangı doktor benım ıcın uygun bılmıyorum kagan hocamı murad beymı bılmıyorum herkes baska bısı dıyo kımı cok ıyı dıyo kımı ıyı degıl dıyo ıkı arada bı derede kaldık anlayacagın
Sizdeki azosperminin sebebi ne cnm.? Kaan hocayı bilmiyorum benim esım Tansel beyde tedavi görüyor.Hayirlisi neyse Rabbim o tarafa yönlendirsin inş.Slm herkese uzun zamandır takip ediyorum ve herkesi yazıları okuyorum. Eşim azosperm hastası dün kromozom sonucunu aldık ve herşey normal diyor. Tansel bey bize bu test normal ise bulma şansımız var demişti. Yaşadığım yer ist çok uzak Ankara Kaan beyde randevu aldık. Kafam çok karışık şimdi sizce ne yapmalıyım
Merhaba cnm aynen nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyor bizimde duyup yapmadığımiz şey yok.bizde 2 teseden sonra hormon tedavisine başladık buda olmazsa sanırım bizde bırakacağız bu işi azospermi gerçekten yenilmesi zor bir rahatsızlık.insan bu tedavilerde çok yoruluyor.sperm kısıtlı çıktığı için bizde de 3 embriyodan ileri olmuyor boyle oluncada pek sansin kalmiyor.hayirlisi demekten baska bisry gelmiyor elimizden Rabbim daha fazla aratmadan isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin.merhaba arkadaşlar ben de bu sayfanın eskilerindenim derdimiz aynı azosperm. uzun zamandır sadece msj larınızı okuyurum. azospermle geride bıraktığımız 5 yılın ardında şuan sizlerin denemekte oldugu teseler hormon tedavileri, bitkiseller... hepsini denedik nasipte yoksa olmuyo. artık 1 yıldır herşeyi bıraktık. son olarak da ibrahim saraçoğlunun azosperm kürünü denemek istiyorum aranızda deneyen yada denemiş tanıdığı olan varmı fikir edinmek istiyorum. rabbim hepimizi şifa bulacağı yola iletsin inşallah...
Benim eşimde kilinefelterli Fsh 50 kaan aydosa tese oldu bir kere bişey çıkMadi hormon tedavisi gördü sonra oda etki etmedi ikinci tese içinde korkuyoruz şansımız da çok düşük mus allah yardımcımız olsunMerhaba cnm benim eşimde de klinefelter sendromu var.Emre bey bahçecide çalışırken eşim 2 kere tese oldu Sperm çıktı ama hamileliğim devam etmedi.simdi Tansel beyde hormon tedavisi görüyor eşimin de fsh yüksek bu değerlerle niye ameliyat oldunuz dedi.gerci fsh yüksek olup Sperm çıkanda var düşük olup çıkmayan da tamamen kader kısmet kendini suçlama.isterseniz bu seferde murat beyi deneyin gidin görüşün bakalım belki tedaviyle sonuç alırsınız bizde aynı sizin gibiyiz ne yapacağımızı şaşırdık eşimin 3.tesesi olacak buda olmazsa sanırım başka tese yapmazlar gibime geliyor.
Bizdeki durumküçük iken yapılan ve geç kalınmış İnmemiş. Testisler yüzünden deformasyon olmuş ve fsh ve lh yüksek kromozom testi normal çıktı İstanbul bize çok uzak o yüzden tansel beyi düşünmedik. Sizde durum NasılSizdeki azosperminin sebebi ne cnm.? Kaan hocayı bilmiyorum benim esım Tansel beyde tedavi görüyor.Hayirlisi neyse Rabbim o tarafa yönlendirsin inş.
Benim eşimde fsh 26 bakalım bu tedavi sonucu ne olacak.genetik olunca bi yerde okumuştum pek etki etmiyormus diye.artik kısmet ne diyelim cnm ya.Benim eşimde kilinefelterli Fsh 50 kaan aydosa tese oldu bir kere bişey çıkMadi hormon tedavisi gördü sonra oda etki etmedi ikinci tese içinde korkuyoruz şansımız da çok düşük mus allah yardımcımız olsun
Eşim klinefelterli hormon tedavisi görüyor Kasım sonu tedavi bitecek tahlil yapilacak çıkan sonuca göre artık karar vericek herhalde cnm.Bizdeki durumküçük iken yapılan ve geç kalınmış İnmemiş. Testisler yüzünden deformasyon olmuş ve fsh ve lh yüksek kromozom testi normal çıktı İstanbul bize çok uzak o yüzden tansel beyi düşünmedik. Sizde durum Nasıl
Canim merhaba benim esimde de ayni sorun var siz teseyi hormon tedavisi olmadan mi oldunuz. Bizde genetik tarama ile hamilelik olmasi gerekiyormusBenim eşimde fsh 26 bakalım bu tedavi sonucu ne olacak.genetik olunca bi yerde okumuştum pek etki etmiyormus diye.artik kısmet ne diyelim cnm ya.
Meraba cnm bende araniza katıldım bizim de sorun azosperm biz öğreneli 3 yılın üstünde oldu ama biz 6 yıllık evliyiz ve hiç korunmadik eşimle ama evliligimin 3 yılında hamile kaldım evet yanlış duymadinz eşim azosperm ve ben hamile kaldım ama 38 günlük iken düşük yaptım ve sonra hiç tedavi olmadan direk tüp bebek yaptım 2 yıl önce eşim mikro tese ile ameliyat oldu ve 2 canlı sperm 4 tane cansız sperm bulundu sonra 2 emriyo ile tüp bebek yaptık ama sonuç negatif hiç tutunmadi bebişlerimmmm ve 6 ay oldu eşim kaan hocanın yanında tedavi görüyor 6 aydır iğne kullandı şimdi 1 ay daha uzattı tedaviyi kaan hoca iki tane verdiği iğnen in birini iptal etti onun yerine klomen hap verdi Rabbim hepimize yardım etsin ınsallh en kisa zamanda hepimiz hamile oluruz[/QUOTE][QUOTE"umudum41, post: 42848419, member: 651499"]kızlar uzun zamandır giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş galiba.kızlar kağan hocayla tedaviye başlıcaz uzun aradan sonra kağan hocaya karar verdik siz ne diyorsunuz acaba bi fikir alabilirmiyim
Merhaba. Esinin daha once az da olsa canli sperm uretimi vardi sonradan mi azosperm oldu acaba? Doktor ne dedi Bu konu hakkinda? Rabbimin takdiri.. Aklim almiyor. Hic yok diye bilirken hamile kalanlar da olmustu bu topikte.. Mucize resmen. Rabbim mucizesini hepimize yasatsin insallah en kisa zamanda..[/QUOTE]Meraba cnm bende araniza katıldım bizim de sorun azosperm biz öğreneli 3 yılın üstünde oldu ama biz 6 yıllık evliyiz ve hiç korunmadik eşimle ama evliligimin 3 hamile kaldım evet yanlış duymadinz eşim azosperm ve ben hamile kaldım ama 38 günlük iken düşük yaptım ve sonra hiç tedavi olmadan direk tüp bebek yaptım 2 yıl önce eşim mikro tese ile ameliyat oldu ve 2 canlı sperm 4 tane cansız sperm bulundu sonra 2 emriyo ile tüp bebek yaptık ama sonuç negatif hiç tutunmadi bebişlerimmmm ve 6 ay oldu eşim kaan hocanın yanında tedavi görüyor 6 aydır iğne kullandı şimdi 1 ay daha uzattı tedaviyi kaan hoca iki tane verdiği iğnen in birini iptal etti onun yerine klomen hap verdi Rabbim hepimize yardım etsin ınsallh en kisa zamanda hepimiz hamile oluruz
Merhaba cnm inan bizim De aklımız pek almıyor eşim azosperm ama suan bile canlı sperm az da olsa atıyor cnm o zaman da herhalde canlı sperm attığı sıralarda hamile kalmisimdir kaan aydos dedi ki tedaviyle sperm üretimi olur diye normal yoldan hamile kalabilirsin demişti ama suan 6 ay oldu daha tedaviye devam ediyoruz bakalım nasıl olacak ama yapmış olduğunuz spermiyogram tahlilleri de canlı sperm çıkıyor bazen 1 bazen 2 tane Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tekrar o mucizeyi bize nasip etsin hepimize inşallah[/QUOTE]Merhaba. Esinin daha once az da olsa canli sperm uretimi vardi sonradan mi azosperm oldu acaba? Doktor ne dedi Bu konu hakkinda? Rabbimin takdiri.. Aklim almiyor. Hic yok diye bilirken hamile kalanlar da olmustu bu topikte.. Mucize resmen. Rabbim mucizesini hepimize yasatsin insallah en kisa zamanda..
Ve kızlar yanlış anlamayın beni ama sizlere birsey daha söyleyecem eşinizi spermiyogram testi verdiği zaman sizde eşin izle birlikte odaya girip testi vermesine yardimci olun ben başlarda girmiyorum utanıyordum girmedigim zaman sperm hiç çıkmıyordu ama girdiğim zaman sperm var en azından bu da iyi yani ama spermiyogram testi verildiği zaman hepsini incelemiyorlar sadece bir kısmına bakıyorlar belki hepsine baksalar sperm daha çok olabilir inşallah hepimizin tedavisi iyi sonuç çıkar bizlerde bebislerimize kavuşuruz inşallah[/QUOTE]N
Merhaba cnm inan bizim De aklımız pek almıyor eşim azosperm ama suan bile canlı sperm az da olsa atıyor cnm o zaman da herhalde canlı sperm attığı sıralarda hamile kalmisimdir kaan aydos dedi ki tedaviyle sperm üretimi olur diye normal yoldan hamile kalabilirsin demişti ama suan 6 ay oldu daha tedaviye devam ediyoruz bakalım nasıl olacak ama yapmış olduğunuz spermiyogram tahlilleri de canlı sperm çıkıyor bazen 1 bazen 2 tane Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tekrar o mucizeyi bize nasip etsin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?