- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
güzel kalpli filizcim artık üzülme sen bebişini düşün.
sağoll cnmm

canım zaten sulu gözlüydüm hamilelikten sonra iyice arttı.
.elimde değil gördüğüm duyduğum herşeye gözlerim doluyo.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel kalpli filizcim artık üzülme sen bebişini düşün.
hepinizden tek tek allah razı olsun,iyi gönüm de kötü gönümde hep yanım da oldunuz.sözlerinizle teselli etmeye çalıştınız.
mubarek ramazanlar hürmetine allah gönlünüzdekini hayırlı eyler,gelecek razamana bebişlerimiz bizlerle olur inşallah..
2 tüp dondurulmuş spermimiz var tek şansmımız malesef.
ben hala pes etmedim ,orada o spermler dururken denememek olmaz diye düşünüyorum.
eylül,ekim gibi 6.deneme için kolları sıvayacağım kısmetse.( eşimi ikna edebilirsem)...bu arada başka merkezlede görüşeceğim.2 negatifften sonra merkez değiştirmek mantıklı gibi geliyor..
baktık 6.da olmazsa,geleceğe karşı hedefsizlik,yaşamda koca bir boşluk,umutsuzluk yaşamamak için :evlat edineceğiz bizde..sonuçta herkez anne olacak diye bir şey yok.önemli olan doğurmak değil,bebeğini yüreğinde ,gögsünde ,ruhunda büyütmek..herkez anne olursa o kadar annesizz babasız sevgiye muhtaç bebekler ne olurdu..
zaten kendi çocuğum olsa bile koruyucu ailelik veya evlat edinmeyi hep düşünüyorduk..
çok uzun yazdım yinee kusura bakmayın,bakalım zaman bize geler getirecek,rabbim büyükkk.
bu derdi bana verdi ,bu dert sayesinde iyi bir kul almak için çaba gösteriyor ve şükür diyorumm.
rabbim bizlere hz eyüp peygamberin sabrını versin.o ki vucudunu kaplayan yaralarda ki kurtlar yere düşünce alıp tekrar yaraların üzerine koyuyormuş,onlar rabbimden geldi diye...bizler de halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum,tek istediğim hayataımıza ekstra mutlulukk,sevinç katmak değilmi..
allah hepimizn yardımcısı olsun ..
canımm bebişş nasılll
kesesinide görmüşsün maşallah,
rabbim hayırlı ve güzel günlerini görmeyi hep nasip etsin inşallah..
hamişler arasında bizlere de dua edenler arasına katıldın sende.ne güzel..
sende mi buralardaydınn kızçeeee annesiiicanım benimmmmm sende eşinde öylesiniz..
seninde kalbinnnnn çok güzellll Rabbim inşallah sanada bu mutluluğu yaşamayı nasip eder..:26::26:
çok istedimm olsun bu defaa gözlerim dolu dolu bekledim sonucunu..inşallah bu son denemende nasip olur.
sen bendende çok uğraştın..halada devam ediceksin..:26:
bu arada gözlerim hemen dolduuu yazını görünceeee![]()
![]()
sende buralardaydınn kızçeeee annesiii
amin isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
ama işteee eşimi ikna etmek zor olcak gibii
nidennn gözlerin doluverdi süle bakalımmmm![]()
Eşin nasıl iyileştimi?zaten müjdeyi alınca iyileşmiştir:)nasıl bir duygu anlatsana biraz çok merak ediyorum:)
Eskiden ramazan da ev taşıyanlara çok kızardım.Başka taşınacak gün bulamadınız mı diye.
Oysa çok kınamışım ki şu anda benim başıma geldi.
Yarın taşınıyoruz.Şu anda ev toplamaya çalışıyorum.
Eşim denizli nin babadağ ilçesinin bir köyünde imam hatip.
Bulunduğuz köy 25-30 nüfuslu bir köy.Haliyle lojman da yok.Ben 1 göz odada duruyorum.Yanımızda kayınvalimde var.
Hacı bir amca bize evini vermişti.Bundan yaklaşık 6 ay önce.allah razı olsun dedik.Şimdi gel gelelim adam bize evden çıkın ben oturcam dedi.size muhtar ev bulsun başınızın çaresine bakın dedi.o zamanlar evin kirası yok demişti şimdi kira istiyor....daha neler neler.
Neyse eşim muhtarla birlikte kaymakamlığa dilekçe verdiler.Köyde ev yok.İmamın geçici olarak ilçe merkezinde görevlendirilmesini istiyoruz demişler.Kaymakam müftü ile konuşmuşlar ve eşimi babadağ ilçesinde bir camiye geçici görevlendirme yapmışlar.Eşimde ev bulmuş ayarlamış temizletmiş ve yarın taşınıyoruz rabbimin izni ile.
170 metre kare 0 ve kaloriferli bir eve taşınacağız.8 yıllık evliliğimizde hiç kaloriferli evlerde oturmamıştım.o yüzden mutluyum.
Merkeze 45 km. şu ana kadar ben köye yani eşimin yanına hafta sonları geliyordum.Çünkü benim işim denizli de.köyde ulaşım olmadığı için tayinimi aldırmamıştım.Şimdi artık ilçeden gelip gideceğim 18 aydır eşimle ayrıydık ve eşimle beraberiz artık.Ben denizli de annemin yanında kalıyordum.Eğer ben tayinimi aldırsam sonra geri gelmek çok zor.
Ev sahibine hiç kızmıyorum.Bir lafı ile ilçede görev yapacak eşim.Daha rahat olacak.
Hayırlısı ile şu haftaları da bir atlatabilsem.
Eşim de grip olmuş yatıyor.Yanımda yeğenim var o yardım ediyor biraz.
Haaaa bide bu cumartesi eşimin kız kardeşi geliyor (evlatlık verilen kardeşi)o zamana kadar işlerimi ayarlamam lazım.
Anlayacağınız işim çoookkkkkkk...pazartesiye kadar izin aldım bende...
Dua edin bana işlerim rast gider inşallah
Yeter bu kadar çok yazdım yawwww....
canım benim inş herşey dilediğin gibi olur bundan sonra
flzasktan haberini alınca onada demiştim biraz dinlensinler sonra başka bi merkezde tekrar denesinler diye...
evet umutta çok iyi bi merkez aramızdan kaç arkadaş orada hamile kaldı ama nasip meselesi bu...
bide memorialda deneyin bence oranında laboratuarı çok iyi inş hayırlısıyla son denemen olur kavuşursun bebişine
evlatlık konusuna gelince yazdıklarında çok haklısın...
kimse kendini bu duygudan mahrum etmemeli...
bende önceden eşim azoluyken demiştim nasibimde yoksa bende evlat edinirim diye...
esma16 herdemk oğullarıyla okadar mutlular ki kendi doğursalar ancak bukadar olurdu...
esma16yla konuştum dün yine iyi ki geç kalmamışım hemen kavuşmuşum oğluma diyor...
rabbim herkese öncelikle kendi kanından canından evlatlar nasip etsin inş
tabi ki hayallerimiz var gerçekleşsin istiyoruz hepimiz...
ama olmadı bence evlat edinmek en mantıklısı kimse annelik duygusundan mahrum etmemeli kendini...
inş senin için gönlünden geçen nasip olur canım dualarımdasın
bebiş iyi teyzesi bişey yaptığımız yok yiyip içip dinleniyoruz
saol canım amin inş
çok şükür bu günleri gördüm bende hamişlerden dua istiyordum hep...
önceden de dua ediyordum sizlere ama artık daha çok dualarımdasınız![]()
canım eşim çok şükür iyi bi sıkıntısı yok...
zaten o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirti yoktu...
ablası ve kardeşinin uyumluluk testi sonucu olumsuz çıkınca dru 1 ay beklemsini istedi...
bayramdan önce tekrar tomografi çektirip gidecek ona göre amerikadan ilacını isteyecekler...
hastalığın kesin değilken şu aşamada ben sana kemoterapi veremem demiş...
eğer kardeşlerinden biri uysaydı ilik nakli öncesinde görecekti komaterapi ama nakil olmayacağı için onada gerek kalmadı...
18 ay kullanacak ilacını inş o sürede normal bi lenf nodülü olduğu anlaşılır tedaviye gerek bile kalmaz...
çok mutlu bebiş haberinden sonra ben inanıyorum zaten rabbim onca sıkıntının arasında o ay eşimin nasibine verdi mucizemizi
valla çok güzel canım allah hepinize nasip etsin
5 sene sonra bu günleri görmek çok güzel
drun verdiği ilk fotosuna bakıp bakıp seviyorum inci tanemi
elim karnımda konuşuyorum sürekli...
hep hayal kurardım şimdi yaşıyorum...
sizler okadar iyi yüreklisiniz ki en kısa zamanda sizlerede nasip olacak sadece herşeyin bi zamanı var biz bilmiyoruz sadece...
inş o zaman bi an evvel gelir dualarımdasınız![]()
Merhabalar kızlar Nasılsınız?
Yaklaşık 9-10 aydır tedavideyiz celalettin hocada bilenler bilir.
Dünde kontrolümüz vardı.
Eşim 1 aydır idrar yollarında enfeksiyon vardı burda bi üroloğa gitmişti anitbiyotik kullandı geçmedi iğne kullandı geçmedi.
yanma ve akıntısı vardı. Daha sonra bi ara geçer gibi oldu sonra yanma devam etti.
Dün celalettin hocaya durumdan bahsettik oda idrar tahlili yaptırdı. ve idrarda enfeksiyon çıktı. hala geçmemiş.
onun dışında tetstestoronumuz fsh lh iyi çok şükür.
Bu arada sperm testi yaptırmıştık. Bu enfeksiyondan çıkan germ hücrelerde düşüş olmuş. önceki 405 000 çıkmıştı şimdikinde ise 345 000 çıkmış. ve aşırı derecede lökosit çıktı. %77 lökösit varmış.
Bununla ilgili hocada bize bana ve eşime 7 günlük antibiyotik verdi her ayın ilk 7 günü kullanacakmışız.eşimden bana geçmesin benden ona geçmesin diye ikimizde kullanmamız gerekiyormuş.
Bizim çok zor bi vaka olduğumuzu söyledi tedavimizin 2,2.5 yıl sürebileceğini sabırlı olmamız gerektiğini söyledi.
Eşimde kendini o kadar kaptırdı ki bu sefer sperm çıkacağına çok inandırmış kendini.çıkmayınca çok üzüldü.ama ben biliyordum o yüzden ümitlenmemiştim.Bu arada biz testis ultrasonu çektrdik. iğneleri kullanıyoruz kaç aydır yan etkisi varmı yokmu bakılmasını istedik bu arada beta hcg hormonu eşimin 181 çıktı ultrasonda baktırdık çok şükür bişey çıkmadı. ve hatta varikoseli kalmamış.çok az varikosel varmış öncesinden o yok olmuş.ve testislerde dolgunluk oluşmuş. hatta biz azosperm değil oligosperm olmuşuz. yani hücremiz varmış.bunları bize ultrasonu çeken dr söyledi.
Şuan için durumumuz bu arkadaşlarım.
Ramazanınız mübarek olsun Allah inşallah herkesin dualarını kabul etsin.
bende kendime güveniyorum ikna etme konusundaahe valla buralardayımda yorgunluktan bişey yazmıyodum.
sen ikna edersinnnnnn güveniyorum sanaa
ne bilimmm güzell şeyler yazdığını görünce duygulanıyorummmm canımmm..
arıycaktım seniiiii.baktım saate dedim eşin gelmiştir belki vazgeçtim..
cnm ulu hocayla görüştünmü gelmişmi acaba merkeze
benide aramadı kimse sonuçlarla ilgili
baharcım okadar çok sevindimki allah kucağınada almayı nasip eder inşlh.seninle konuşuyorduk burada hatırlarsın belki.ben sana demiştim doğal yoldan kalacaksın diye.inan çok sevindim acayip mutlu oldum...allah eşinede acil şifalar versin.bundan sonra herşey güzel olacak inşlh...
saol canım allah razı olsun
hatırlamaz mıyım yanlış değilsem nickin mutsuz85 di
az sayıda sperm çıkışı vardı ve sen doğal yoldan hamile kalmıştın nekadar sevinmiştik...
sonra nickini değiştirmiştin...
ben çok özeniyordum sizlere negüzel millet milyonlarca spermle hamile kalamazken onlara nasip oldu diye...
ama sonradan bebişini kaybetmiştin ama çok şükür şimdi yine hamilemişsin 20 haftalık olmuşsun maşallah
hayırlısıyla sağlıcaklakucağına alırsın inş
ben bebeğime kavuşacağına inanıyordum ama doğal yoldan olacağına hiç inanmıyordum...
dediğiniz oldu rabbim böylesini nasip etti...
çok saol canım inş herşey daha güzel olur bundan sonra
topiğimize uğramaz oldun arada gir haber ver kendinden
hatta bilgilerini yaz tablomuza ekleyelim umut olursun diğer arkadaşlara![]()
evet canım doğru hatırlıyorsun.iki kere doğal yolla hamile kaldım ama hepsi kimyasal gebelik oldu.daha sonra tüp bebek yaptırdım 2 kez.2.denememde tuttu çok şükür ikizlere hamileyimallah isteyen herkese nasip eder inşlh...
evt canım zaten merkez araştırması içine girince memorial ve umut arasında kararsız kalmıştım.tese için emre beye güveniyordum.vede umut bana yakın diye umutu seçmiştim..
ama şimdi emre beye gerek kalmayacak.2 tüp spermide taşırız artık..sıkıntı olmaz inşallah.nasılsa parasını verdik saklama süresi nisan ayına kadar geçerli ....memoriale ön görüşme yapmayı düşünüyorum.
eylülde nur hanım doğum izninden dönecekmiş.onunla ilk görüşmeyi yapmak isterim..
biraz zor olacak sakaryadan istanbul avrupa yakasına geçmem ama bakalım allah yardımcım olur inşallah.
allah razı olsun duların için teşekkürler canım..
Bu durduğum köyde ne kadar mikrop ne kadar, iki yüzlü ne kadar şer..... insanlar var ya beni ramazan mübarek günde günaha sokuyorlar.
Tam eşyaları toparladık nakliyatı bekliyoruz eşime bir telefon geldi.Arayan müftü
-Hocam bir yere gitme senin ev sahibi kaymakama gitmiş.Ben evden çıkın demedim demiş.Bir güzel kaymakamı kandırmış.Köyülülerde baskı yapmış gitmeyelim diye.Kaymakam da müftüyü arıyor diyor ki hoca bir yere ayrılmasın....
Bu kadar manyaklık olur mu ya.adam eşime gelip te konuşmuyor kaymakama gidiyor.Bu adam eşimin arkasında nasıl namaz kılacak.
Vallla delirdim ya iki yüzlülüğün bu kadarı olur ya.
Topladığın eşyalara mı yanarsın evi temizletmek için verdiğimiz 100 tl ye mi.
Hadi bakalım şimdi topladığın gibi yerleştir eşyaları.Rezillik perişanlık bir diz boyu.Başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti.
Delireceğim ya çok kötü moralim bozuldu.Artık bu köyde huzurum kalmadı.
İl müftülüğünde her ay mazeret sınavı oluyor ama torpil çok dönüyor.Torpilimiz yetersiz geliyor.Eş durumundan tayin yapmıyorlar.
Sizlerede yazmasaydım iyice kötü olacağım.
Benim iş baharın tayin işine döndü.
Önce sevin sonra üzül....
Gece 12 ye eşya yerleştiririm artık.![]()
kızlar doktordan döndümmm benim e2 değeri 564 çıktı... iyi dediler iğnelere devam ve bugün akşam 2. iğneye başlayacağım 13 lük bir yumurta varmış ama tam sayıyı söylemedi doktor...![]()
canım eşim çok şükür iyi bi sıkıntısı yok...
zaten o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirti yoktu...
ablası ve kardeşinin uyumluluk testi sonucu olumsuz çıkınca dru 1 ay beklemsini istedi...
bayramdan önce tekrar tomografi çektirip gidecek ona göre amerikadan ilacını isteyecekler...
hastalığın kesin değilken şu aşamada ben sana kemoterapi veremem demiş...
eğer kardeşlerinden biri uysaydı ilik nakli öncesinde görecekti komaterapi ama nakil olmayacağı için onada gerek kalmadı...
18 ay kullanacak ilacını inş o sürede normal bi lenf nodülü olduğu anlaşılır tedaviye gerek bile kalmaz...
çok mutlu bebiş haberinden sonra ben inanıyorum zaten rabbim onca sıkıntının arasında o ay eşimin nasibine verdi mucizemizi
valla çok güzel canım allah hepinize nasip etsin
5 sene sonra bu günleri görmek çok güzel
drun verdiği ilk fotosuna bakıp bakıp seviyorum inci tanemi
elim karnımda konuşuyorum sürekli...
hep hayal kurardım şimdi yaşıyorum...
sizler okadar iyi yüreklisiniz ki en kısa zamanda sizlerede nasip olacak sadece herşeyin bi zamanı var biz bilmiyoruz sadece...
inş o zaman bi an evvel gelir dualarımdasınız![]()