- 17 Temmuz 2013
- 2.451
- 3.011
- 333
Hayir bitmedi.yakinim bekci ve inanilmaz zorlaniyolar 6+1 de.6 gece calisma olayi bitti 1+1 calisiyolar
Hayir bitti 2seneye yakın oldu bir calisip bir dinleniyolar. Dedigniz kisi devlette calismiyo sanirimHayir bitmedi.yakinim bekci ve inanilmaz zorlaniyolar 6+1 de.
Konu sahibi hic gozuktugu gibi degil.uykuya cok duskun biri olmadigi halde cok zorlaniyo yakinim.sizin nisanliniz cok daha zorlanir gibime geliyo
Hayir bitti 2seneye yakın oldu bir calisip bir dinleniyolar. Dedigniz kisi devlette calismiyo sanirim
Ben olsam istemezdim.Yeni evli olucaksınız bir de çekilmezMerhabalar herkese.
Nişanlım bekçi olmak istiyor ama ben istemiyorum . Çünkü hep gece calisiyorlar ve biz daha yeni evli olacağız. Gece çalışacak gündüz uyuyacak. Bir de nişanlım uyumayı çok sever, gece uyuyamayinca bütün gün uyuyacagina eminim. Ben evde yalnız yasiyor gibi olacagim. Şuan çoğu yerde 6 gece çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış. Bazı yerlerde de 1 gün çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış ama öyle de ertesi güne kadar uyur yine. Değişir bu sistem para var diyor nişanlım ama bana çok düzensiz bir hayat gibi geliyor. Size sorum su.. eşi ya da yakini bekçi olan var mı ? Nasıl bir hayat sürüyorlar ya da bu durumda olsanız siz ne yaparsiniz ?
Not: Kendi işi bir markette müdürlük. O da ya 9-16.00 ya 16.00-21.00 ya da aç -kapa.seklinde çalışıyorlar ama buradaki kazancimiz da iyi. Ne yapsak bilemiyorum
Ben olsam istemezdim.Yeni evli olucaksınız bir de çekilmez
Allah yardımcısı olsun abinizin ve ailesinin de .. inşallah geçerler polisliğe çoğu insan onun için dayanıyor sanıyorum kibenim abim bekçi
gece çalışıyor 6 gün, 1 gün de izinli haftada
alıştılar bu düzene 1 çocuğu var
2 seneye polisliğe geçeceklermiş onun için uğraşıyor şuan
Öyle olursa bir şekilde dayanılır fakat yeni evliler için sıkıntı olur.Ben 3 yıllık evliyim eşim sürekli gece gelsin istemem.Ben de istemiyorum hiç.. sadece bazı arkadaşların dediği gibi sonradan senin yuzunden der diye çekiniyorum ama derse de desin bir der iki der diye düşünüyorum..
Allah yardımcısı olsun abinizin ve ailesinin de .. inşallah geçerler polisliğe çoğu insan onun için dayanıyor sanıyorum ki
Merhabalar herkese.
Nişanlım bekçi olmak istiyor ama ben istemiyorum . Çünkü hep gece calisiyorlar ve biz daha yeni evli olacağız. Gece çalışacak gündüz uyuyacak. Bir de nişanlım uyumayı çok sever, gece uyuyamayinca bütün gün uyuyacagina eminim. Ben evde yalnız yasiyor gibi olacagim. Şuan çoğu yerde 6 gece çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış. Bazı yerlerde de 1 gün çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış ama öyle de ertesi güne kadar uyur yine. Değişir bu sistem para var diyor nişanlım ama bana çok düzensiz bir hayat gibi geliyor. Size sorum su.. eşi ya da yakini bekçi olan var mı ? Nasıl bir hayat sürüyorlar ya da bu durumda olsanız siz ne yaparsiniz ?
Not: Kendi işi bir markette müdürlük. O da ya 9-16.00 ya 16.00-21.00 ya da aç -kapa.seklinde çalışıyorlar ama buradaki kazancimiz da iyi. Ne yapsak bilemiyorum
Devlet memuru canim.gecen seneki 10 bin bekci aliminda alindi.6 gun calisip 1 gun izin yapiolar.heryer ayni sekilde calismiyo.bagli olduklari emniyet mudurlugu belirliyo.ilk zamanlar 2 gun calisip bi gun izin yapiolardi.yeni gelen emirle 6+1e ciktilar.haa yarin ne olur bilemem ama simdilik boyleHayir bitti 2seneye yakın oldu bir calisip bir dinleniyolar. Dedigniz kisi devlette calismiyo sanirim
Kesinlikle engel olmayın evde durmadan cok geçim daha çok önemli herşey pahalı düzenli maaşı olacak alışırsnz ınanın buna bence kesinlikle engel olmayın ilerde pişman olursunz devlet kapısı her zaman iyidr iMerhabalar herkese.
Iste benim yakinimda oyle.6+1 cok zor.insallah nisanliniz bekci olursa 6+1calismaz.cunku evlilikte cidden cok zor.Yerlere göre fark ediyor diye biliyorum onu. Şuanda burda olanlar 6+1 çalışıyorlar geçen bir bekciyle konuşmuş nişanlım. Alim olunca degisecek dedi gerçi ama bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?