• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi bilgisayar bagımlısı olanlar dertleşelim mi?

secosel

hayatçokgüzel
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
594
7
96
Konya
mrb kızlar
eşi bilgisayara çok düşkün olanlar dertleşelim mi?
neler yaşıyorsunuz bu konuda?

Son düzenleme:
yani bu durum çok kötü bişey ya hele bide oğluyla ilgilenmemesi felan sende onun ilgi odağı olan şeyleri yap ne bilm bi film al beraber izleyin edin

bnde sewgilimle tanıştığımda öleydi bilgisayarın başında kalkmaz dışardan geldiğinde hemen msnye girerdi tabi banada grmemi sölerdi ama bn çıktığımda çıktığı günlerde oluodu çımadığı günlerde ama şu an askerde olduğu için hiç giremio:)))

senin yapman gereken bi filn al onu berbaer izleyin veya arkadaşlarını çağırtır

Evet bu benim için çoğu zaman büyük sorun oluyor.
malesef benim eşimde pc hastası saatlerce başından kalkmaz.
hele internete girdimi face olsun,oyun olsun tuvalete bile koşa koşa gidip
koşa koşa geliyor hemen kaldığı yerden devam ediyorohaoldumsmile
hele birde bilgisayardan anlıyorsa sizin işiniz de zor.
benim kinin işi bitse arkadaşlarının derdi başlıyor herşeyi ona soruyorlar
öyleki bazen yarım saat telefonda bunu konuşuyorlar yok program
yok virüs vs.bazen sırf bunun için oturmaya gelen bile oluyor:kedi:delikafaduldenakannehir
işten eve gelince hemen pc nin başına geçer yemeğe tekrar tekrar çağırırım
çorbası bile soğurakannehirnaptıysam değişmedi
zaten bişey söylenmiyoda söyleyince bi akşam eve geeliyorum bi rahat yokmu diyor:sm_confused:bunun sonu yok napıcamı da bilmiyorum.
kusura bakma çok uzun oldu bende amma dertliymişim bu konudakaydirigubbakcemile3
bakmayın güldüğüme sinirdensempatiksalakcinni

eşim deilde ben bağımlıyım galibabilmiyorumkismile ama eşim evde oldugu zaman bakacagı bişi varsa bakıp cıkıo ikimzde pc açmıyoruz o zamanlarda

eşim deilde ben bağımlıyım galibabilmiyorumkismile ama eşim evde oldugu zaman bakacagı bişi varsa bakıp cıkıo ikimzde pc açmıyoruz o zamanlarda

bebeğim siz daha yeni evlisiniz inşallah hep böyle devam eder ama bizim artık 6 yıl oldu gezdik tozduk herşeyi yaşadık.çocuk da olunca biraz eve kapandık artık eskisi gibi harcama da yapamıyoruz..dolayısıyla bilgisayara vurdu kendini..
ben de çok kullanıyorum ama bagımlı degilim.istediğim zaman kalkıyorum ama onun oynadıgı oyunlar çok uzun sürüyor..işte buna sinir oluyorum..mesela yemek hazırlıyorum 10 kere çagırınca anca geliyor..

Evet bu benim için çoğu zaman büyük sorun oluyor.
malesef benim eşimde pc hastası saatlerce başından kalkmaz.
hele internete girdimi face olsun,oyun olsun tuvalete bile koşa koşa gidip
koşa koşa geliyor hemen kaldığı yerden devam ediyorohaoldumsmile
hele birde bilgisayardan anlıyorsa sizin işiniz de zor.
benim kinin işi bitse arkadaşlarının derdi başlıyor herşeyi ona soruyorlar
öyleki bazen yarım saat telefonda bunu konuşuyorlar yok program
yok virüs vs.bazen sırf bunun için oturmaya gelen bile oluyor:kedi:delikafaduldenakannehir
işten eve gelince hemen pc nin başına geçer yemeğe tekrar tekrar çağırırım
çorbası bile soğurakannehirnaptıysam değişmedi
zaten bişey söylenmiyoda söyleyince bi akşam eve geeliyorum bi rahat yokmu diyor:sm_confused:bunun sonu yok napıcamı da bilmiyorum.
kusura bakma çok uzun oldu bende amma dertliymişim bu konudakaydirigubbakcemile3
bakmayın güldüğüme sinirdensempatiksalakcinni

haklısın valla bir de üste çıkmaları yok mu?
akşama kadar çalışıyorum stres atıyorum falan filan..
aslında dogru söylüyor öyle ben olmadan gezip tozmaz gözü dışarda degildir ama rahatsız ediyor işte bu kadar oyun oynaması..
yemek hazır olunca gelse,sabah ilk işi bilgisayarı açmak olmasa,gece de benden sonra yatmasa bu kadar kızmayacagım aslında..

benim eşim değil sevgilim pc bağımlısı.
gözleri bişey görmüyo.
ne halt varsa şu zıkkımda.:oklava:

benim eşim değil sevgilim pc bağımlısı.
gözleri bişey görmüyo.
ne halt varsa şu zıkkımda.:oklava:

aynen ya çalışmıoduda dışardan geldiğinde hemen pcnin başına oturuodu bana mesaj atardı bnde girerdiim tabiki ama ne bilim fazlasıda herşeye zarar ya şimdi askerde olduğu için giremio umarım geldiğinde bnle konuşmak için girer sadece askere gitmeden öncede sadece bnim için açıodur belki:uhm:

benimki de çalışmıyo. bütün gün evde.
bilgisayar başında.
çok seviyo ilgilenmeyi bilgisayarla,sürekli program indiriyo bişeyler yapıyo.

offffff

bu topik benim için açılmış sanki...sinir olurum eşim nette bu kadar kalmasına
bide önemli bir iş yapıyomuş gibi kızımın yanınagelmesine de kızar..
bi tut şu çocuğu falan
söyleyincede kavga gürültü bilmem artık ne yapmak lazım
ama bu konuda çok dertliyim....

bizim bilgisayar 24 saat açık ve sürekli bi oyun var o oynanıyo.eşim olmadığında bile otomatik oynuyo.ne yaptıysam koparamadım .bazen gece 5 lere kadar oynuyo.yani bu zıkkımı alıp kaç defa balkondan atasım geldi.ya sabır..:kızgın: ziyarete bi yere gitsek bil. bizden önce gidiyo
insanlıktan çıktı vallahi.sohbet yok yemeğe gelmez. soru sorarım duymaz.canımdan bezdim.bu evi bu yüzden bırakıp gidecem diyorum bazen onada tepki yok alsanaalsanasmile

bizim bilgisayar 24 saat açık ve sürekli bi oyun var o oynanıyo.eşim olmadığında bile otomatik oynuyo.ne yaptıysam koparamadım .bazen gece 5 lere kadar oynuyo.yani bu zıkkımı alıp kaç defa balkondan atasım geldi.ya sabır..:kızgın: ziyarete bi yere gitsek bil. bizden önce gidiyo
insanlıktan çıktı vallahi.sohbet yok yemeğe gelmez. soru sorarım duymaz.canımdan bezdim.bu evi bu yüzden bırakıp gidecem diyorum bazen onada tepki yok alsanaalsanasmile

benim eşim de aynısı canım yaa...evden çıktığımızda bile bilg açık kalıyo,oyun otomatik oynuyomuşohaoldumsmile
çok sinir oluyorum,benimki de aynı...sabah kalkar kalkmaz pc açılıyo,akşam işten gelir gelmez hemen pc açılıyo...yemeğe çağırsam 10 seferde anca gelir,alelacle yer kaçar hemen...bi şey sorarım bana konsantre olup cevap bile vermiyo zaten:umursamaz:
bi sene acayip merak sarmıştı,gece sabahlara kadar oynuyodu,işe falan gitmiyodu...bayram olmuştu,bayramda bile annesi,babası,anannesi dışında bi yere gitmemişti oyun oynamak için:kızgın:yani bu biraz daha durulmuş hali:delphin:
çaok can sıkıcı bi durum yaa..bi yere gidecek oluruz saatlerce kaldıramam pc başından,öyle böyle akşam olur...off çok sinir hakikatenbenneyaptımki

verceksin virüsü bunların bilgisayarlarına.
uğraşıp dursunlar.

ver vermesinede adamlar format attırmaya korkacalar mı valla o gününe gider yaptırırlar sen bişe istedi kimbilir kaç gün sonra getirirler

ay bn ewlendiğimde böle bir sorunla karşılaşmak istemiorum ya:bbo:

daha sevgiliyken bu durumla karşılaşan arkadaşlara tavsiyem çok katı bir tavır koyun.
biz evliyiz çoluk çocugumuz var.
zaten bu alışkanlık sevgiliyken yoktu.biz çok güzel bir aşk yaşadık ve hala birbirimizi çok seviyoruz.sorun da bu zaten.sevmesen bırakır gidersin ama bu bilgisayar dışında bir sorun yok ki..
ama görüyorum ki daha zor durumda arkadaşlar var..24 saat bilgisayarın açık olması ne demek ya..
afedersiniz ama bu oyunları çıkaranlara hergün küfür ediyorum.resmen insanı odunlaştırıyor...

Back
X