Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim deilde ben bağımlıyım galibabilmiyorumkismile ama eşim evde oldugu zaman bakacagı bişi varsa bakıp cıkıo ikimzde pc açmıyoruz o zamanlarda
Evet bu benim için çoğu zaman büyük sorun oluyor.
malesef benim eşimde pc hastası saatlerce başından kalkmaz.
hele internete girdimi face olsun,oyun olsun tuvalete bile koşa koşa gidip
koşa koşa geliyor hemen kaldığı yerden devam ediyorohaoldumsmile
hele birde bilgisayardan anlıyorsa sizin işiniz de zor.
benim kinin işi bitse arkadaşlarının derdi başlıyor herşeyi ona soruyorlar
öyleki bazen yarım saat telefonda bunu konuşuyorlar yok program
yok virüs vs.bazen sırf bunun için oturmaya gelen bile oluyor:kedi:delikafaduldenakannehir
işten eve gelince hemen pc nin başına geçer yemeğe tekrar tekrar çağırırım
çorbası bile soğurakannehirnaptıysam değişmedi
zaten bişey söylenmiyoda söyleyince bi akşam eve geeliyorum bi rahat yokmu diyor:sm_confused:bunun sonu yok napıcamı da bilmiyorum.
kusura bakma çok uzun oldu bende amma dertliymişim bu konudakaydirigubbakcemile3
bakmayın güldüğüme sinirdensempatiksalakcinni
benim eşim değil sevgilim pc bağımlısı.
gözleri bişey görmüyo.
ne halt varsa şu zıkkımda.klava:
benimki de çalışmıyo. bütün gün evde.
bilgisayar başında.
çok seviyo ilgilenmeyi bilgisayarla,sürekli program indiriyo bişeyler yapıyo.
offffff
bizim bilgisayar 24 saat açık ve sürekli bi oyun var o oynanıyo.eşim olmadığında bile otomatik oynuyo.ne yaptıysam koparamadım .bazen gece 5 lere kadar oynuyo.yani bu zıkkımı alıp kaç defa balkondan atasım geldi.ya sabır..ziyarete bi yere gitsek bil. bizden önce gidiyo
insanlıktan çıktı vallahi.sohbet yok yemeğe gelmez. soru sorarım duymaz.canımdan bezdim.bu evi bu yüzden bırakıp gidecem diyorum bazen onada tepki yok alsanaalsanasmile
verceksin virüsü bunların bilgisayarlarına.
uğraşıp dursunlar.
verceksin virüsü bunların bilgisayarlarına.
uğraşıp dursunlar.
ver vermesinede adamlar format attırmaya korkacalar mı valla o gününe gider yaptırırlar sen bişe istedi kimbilir kaç gün sonra getirirler
ay bn ewlendiğimde böle bir sorunla karşılaşmak istemiorum ya:bbo: