Eşi çok iyi olanlar..

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Mrb ben yeni evliyim. Evlenmeden önce eşimle ve ailesiyle bu kadar sorunsuz iyi olacağım aklımdan geçmiyodu. Mutlaka problemlerimiz olur sanıyodum aama eşim o kadar iyimiş kii inanın tek bir tane kötü kelime çıkmadı ağzından. Özellikle saygı boyutuna çok dikkat ediyo. Üzmemeye, kırmamaya çalışıyo. Çok hassas davranıyo. Ama ben bazen niye şunu şuraya koydun diye kızıyorum ve kendimden utanıyorum. Onun aşırı iyiliği beni eziyor. Ben o kadar iyi değilim ve Allahıma çok şükür bu kadar iyi bi eşim var. :Saruboceq: Ne kadar şükretsem azdır

Maşallah Allah Nazarlardan Saklasın
Bende Eşimden Çok Memnunum Allah Ondan Razı Olsun
:asigim:

Benim eşimde çok iyi kanatsız MELEK kimseyi kırmamaya çalışıyo herkezle çok saygılı konuşuyo ama ben çok sinirliyim kendini ezdiriyosun sesini çıkar banada çıkar die sinirleniyorum hiç yemek yapmasam yap demez yıka ütüle ev dagınık olsa bile hiiiç sesi çıkmıyo kimseye bişey demiyo biri ona yanlış yapsa yinede kalbi kırılmasın die sesini çıkarmıyo...bu kadarıda fazla sinir oluyorum çıldırıyorum bu duruma ben erkek dediğin otoriter olmalı canım..aaaalmaz:

benim eşimde sağolsun sanki sinirleri alınmış bir insan kaydirigubbakcemile3
kaynanamla huyları aynı sabırlı ve sakin...bayılıyorum bu huylarına hatta diyorum arada onlarada sizin resmen sinirleriniz alınmış kaydirigubbakcemile3
2,5 yıllık evliliğimde eşimin bana yüksek sesle bağırıp saygısızca bir kelimesini duymadım sağolsun varolsun
tabiki tartışma oluyor ama herşey sınırında..
eşime dua ederken allah seni peygamber efendimize komşu eylesin inşlhh diyorum hep
allah kaynanamada eşimede uzun ömürler versin :Saruboceq:

aysen sen sinirlenmiyomusun bukadar tepkisiz sakin olmasına benim eşiminde öle asla sesini yükseltmemiştir kötü bir cümle kullanmamıştır bana karşı hep sever beni çocukmuşum gibi davranır..ama ben biraz sesi çıksın istiyorum 2.5 senelik evliyim bana yapma şunu desin kıskansın bişey yapsın tartışalım alsanaalsanasmile biraz hep ben konuşuyorum kızınca o susuyo insan vicdan azabı duyuyorum ben herkezde diyo sen nie bu çocugun üstüne gidiyon seni çok seviyo ilgili diye suçlu oluyorum çok sakin..-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım benimki senin eşin kadar değil
ay valla sabah sbaha güldürdün beni canım
benim eşim baya baya kıskançtır giydiğim taktığım şeylere eccik karışır sempatiksalakcinni
sinirlense bile yüksek sesle değil normal tonlarla söyler kaydirigubbakcemile3
bazen şakaya vurur inceden laf sokar anlıyım diye kaydirigubbakcemile3
bende bazen çok acımasız davranıyorum diyorum gidip sarılıyorum hemen :1rolleyes:

benim eşim de sessiz sakin saygılı, yardımsever, fedakardır. birtanem o benim.kayınvalidem de öyledir allah razı olsun. annem den bile daha düşünceli oluyor çoğu zaman. eşim denizaltıcı. yani insanların en çok anormal olduğu meslekten. arkadaşları hep gemiden bir tek eşimin gülerek çıktığını söylerler. allah herkese böyle bir eş versin.

ki zaten ben çok sinirli ve agresifimdir oldum olası
yani ikimizde sinirli olsak hiç çekilmez allah dağına göre kar verirmiş canım

eşınızın boyle sakın ıyı dusuncelı kıbar saygılı olmasıı sırrı ne
ondan mı sızde mı...bızde tuyolar alalım

Benim eşimde çok sakindir hakkını yemiyim-tatlicadiarzu-
Hayal gibi ya sessiz sakin bi adamboshayallersmile

Son düzenleme:
eşimin sakin olmasının sırrı yok kişilik meselesi..bide beni çok seviyo almak için çok uğraştı ondandır belki çooooook süründürdüm onu.yeni taşındığımızda ben onu aradım aradım bakmadı telfnu bende kendim bakkala gittim bakkalda uzakmış birazda dolaştım telfonuda attım evde kapanmış bakmayınca eccük sinirlendim eve geri bi geldimki anaaam çilingir çagırmış arkadaşımı aramış ikisi birden çilingiri beliyo eşim aglıyo bişey oldu diye arkadaşımda onun ağlamasına...geldim bi sarıldı bana kii ay nasıl adamsın sen ya ben olsam kızardım diyorum...uf ben biraz tartışmak istiyorum sesi çıksın ya

arkadaşlar eşimi çok seviyorum çokta zekidir ama okadar ii bir kalbi varki hep empati yapıyo insanlarla kendi arasında....bir gün fatihe gittik orda sokaklarda dolaşan çok insan var sokaklarda kalırlar bilirsiniz...yemeğe gittik sonra namaza gitti o fatih camiine bende bekliyorum bi geldi tanıyamadım valla ..deri montunu kapşonlusunu kazagını cebindeki paraların hepsini dagıta dagıta gelmiş bi tşört kalmış üstünde sanki biri soymuş bide sıçan gibi ıslanmış yagmurda ..her gördüğüne birini vermiş soguk çok üşüyorlardır açlardır die....çok iii o yüzden ben kötü bişey diince vicdanım sızlıyo..kahvaltı hazırlıyımmı diyorum yok sen yorulma yat canım diyo mecbur kalkıp hazırlıyorum hazırla dese banane ya soguk felen derim en azından ...öyle yani insan ağız tadıyla kızamıyo hep sakin olmaya çalışıyo....

ben henüz evli diilim nişanlıyım ama benim nişanlım da sizin eşlerinize çok benzio bazen düşünüyorum allahım ben mi çok acımasızım kötüyüm diyorum sonra kendimden utanıyorum o bana bu kadar ii davranırken.ama iiki böleler kızlar

Böyle bir konu gördüğüme çok sevindm...

Uzun zamandır evlilikle ilgili olumsuz bi sürü konu okuduktan sonra bu konunuz beni çok rahatlattı inanın:)

Mutluluğunuz daim olsun inşAllah :)
a.s.

ayy ne güzel kızlar allah mutluluklarınızı daim etsin
okuyan arkadaşlar lütfen maşallah demeden geçmeliyimsengözlerimebaksanab

2.5 ben.a.s. bencede değişik bi bakış açısı cicim aylarında deiliz...yaniiia.s.

Yeni evliyiz derken 2,5 yıllık evliyseniz ve hala aynı düşüncelerdeyseniz bence kocaman bir maşallah gerekiyor.
Allah nazarlardan saklasın..
Değişik bakış açılarına açık olmalısınız bence..
Eşinizin bu kadar iyi olması sizinlede alakalı..
Siz de iyisiniz belli ki..

Benim eşime de melek derler ama benim için aynı şeyi düşünmezler :)
Dengeliyoruz birbirimizi galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…