- Konu Sahibi pink_panther
-
aysen sen sinirlenmiyomusun bukadar tepkisiz sakin olmasına benim eşiminde öle asla sesini yükseltmemiştir kötü bir cümle kullanmamıştır bana karşı hep sever beni çocukmuşum gibi davranır..ama ben biraz sesi çıksın istiyorum 2.5 senelik evliyim bana yapma şunu desin kıskansın bişey yapsın tartışalım alsanaalsanasmile biraz hep ben konuşuyorum kızınca o susuyo insan vicdan azabı duyuyorum ben herkezde diyo sen nie bu çocugun üstüne gidiyon seni çok seviyo ilgili diye suçlu oluyorum çok sakin..-tatlicadiarzu-
Ne kadar süredir evlisiniz..?
Değişik bi bakış açısısempatiksalakcinni
arkadaşlar eşimi çok seviyorum çokta zekidir ama okadar ii bir kalbi varki hep empati yapıyo insanlarla kendi arasında....bir gün fatihe gittik orda sokaklarda dolaşan çok insan var sokaklarda kalırlar bilirsiniz...yemeğe gittik sonra namaza gitti o fatih camiine bende bekliyorum bi geldi tanıyamadım valla ..deri montunu kapşonlusunu kazagını cebindeki paraların hepsini dagıta dagıta gelmiş bi tşört kalmış üstünde sanki biri soymuş bide sıçan gibi ıslanmış yagmurda ..her gördüğüne birini vermiş soguk çok üşüyorlardır açlardır die....çok iii o yüzden ben kötü bişey diince vicdanım sızlıyo..kahvaltı hazırlıyımmı diyorum yok sen yorulma yat canım diyo mecbur kalkıp hazırlıyorum hazırla dese banane ya soguk felen derim en azından ...öyle yani insan ağız tadıyla kızamıyo hep sakin olmaya çalışıyo....
ayy ne güzel kızlar allah mutluluklarınızı daim etsin
okuyan arkadaşlar lütfen maşallah demeden geçmeliyimsengözlerimebaksanab
2.5 ben.a.s. bencede değişik bi bakış açısı cicim aylarında deiliz...yaniiia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?