- Konu Sahibi pink_panther
-
arkadaşlar eşimi çok seviyorum çokta zekidir ama okadar ii bir kalbi varki hep empati yapıyo insanlarla kendi arasında....bir gün fatihe gittik orda sokaklarda dolaşan çok insan var sokaklarda kalırlar bilirsiniz...yemeğe gittik sonra namaza gitti o fatih camiine bende bekliyorum bi geldi tanıyamadım valla ..deri montunu kapşonlusunu kazagını cebindeki paraların hepsini dagıta dagıta gelmiş bi tşört kalmış üstünde sanki biri soymuş bide sıçan gibi ıslanmış yagmurda ..her gördüğüne birini vermiş soguk çok üşüyorlardır açlardır die....çok iii o yüzden ben kötü bişey diince vicdanım sızlıyo..kahvaltı hazırlıyımmı diyorum yok sen yorulma yat canım diyo mecbur kalkıp hazırlıyorum hazırla dese banane ya soguk felen derim en azından ...öyle yani insan ağız tadıyla kızamıyo hep sakin olmaya çalışıyo....
ALLAH hepinizi nazrdan korusun hepinize okadar imrendimki anlatamam çünkü okadar anlayışsız ve bana değer vermeyen bir kocam varki anlatamam
beni hiç takmıyo nedesem bi cevabı var biliyorum belki yri değil ama nebileyim yazayım dedim
dedimya çom imrendim ve şu an ibrahim tatlısesten benim hayatım parçasını dinliyorum
beni anlamak istiyen bu şarkıyı bir kere dinlesin offf çok yoruldum ya
hepiniz dahada mutlu olun inşallah mutluluğunuz daim olsun hepinizin....
Dediğin şeylerle profilinde yazılanlar çok zıt. Nickin bile Kocişime altınada kocamı çok seviyorum yazmışsın?????
Dediğin şeylerle profilinde yazılanlar çok zıt. Nickin bile Kocişime altınada kocamı çok seviyorum yazmışsın?????
ayy maşallah ne güzel. allah mutluluğunuzu bozmasın.
kocasının kötü olması sevmesine engel deilki eşini çok seviyo demekki ama eşi anlayışsızmış...inşallah düzelir canım bol bol du et RABBİM ii etsin inşallah....
Böyle bir konuda açılabilmiş hayret.. Hep eşler çekiştiriliyor yaa.. Benim eşimde gerçekten çok iyidir. Kayınvalidem evlenince çok değişti diyor yani bekarken de iyiymişte hep bilgisayarınınn başında olurmuş işten gelir üst kata odasına çıkarmış ama bana çok vakit ayırıyor biraz sıkıldım desem heme dolaşalım, sinemaya gidelim der asıl sinirli olan benimdir bazı şeylere tahammülsüzlük gösteririm ama o beni hep sakinleştirir. Bu zamana kadar ki 3 senedir evliyiz beni hiç kımadı hep gözümün içine baktı çocuğu gibi davrandı. Aileme de aynı şekilde saygılıdır ve yardımseverdir karşime geçen doğumgününde laptop aldı mesela. Şimdi bayramda gideceğiz annemin buzdolabı bozulmuş buzdolabı alacak annem babam ayrı benim kardeşim ve annem çalışıyorlar kardeşim askerdeyken ben yeni eliydim ve burda işe girmiştim idareten hem anneme hem kerdeşime para gönderiyordum gık demezdi hala daha annemin kontörlerini gönderir kardeşime bayramlık aldı. Yani Allah ondan razı olsun hayatta beni en çok seven, değer veren insan desem yalan olmaz saysam zaten sayfa yetmez. Allah herkese benim eşim gibi eş nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?