Eşi çok iyi olanlar..

bnm eşimde çok iyidir.
bana değer verir
ailesinin her dediğine bakmaz.bni ezdirmezde ezmezde.
hele hamileliğimde bni çok el üstünde tutuyor, yardımcı oluyor.
evine çok iyi bakar.
içkisi yok kumarı yok karı-kızı yok hahaha kendisi içinde aynen böle der:)

iyidir yani ama bende iyiym.
istediği yemekleri yaparım, güleryüz gösteririm,anlayışlıyımdır, ailesine iyi davranırım, bi kere bile bunuda giyicektm niye ütülemedim dedirtmedim 1 yıl içinde.

rabbim herkeze huzur versin,çok önemli.

Amin inşAllah:)

MaaşAllahSubhanAllah ne güzel böyle konuları okumak
:13:

Nazar değcek diye her zaman korkarım ama eşim muhteşem bi eş.. ben başka şehirden gelin geldim izmire hep korktum ya sorunlar yaşarsam ne yaparım el memleketinde diye ama çok şükür ailesiylede hiç bir sorun yaşamadım tek çocuk eşim o yüzden bende tek gelinim ve bebeğimizde tek torun değer görüyorum çok fazla. :)

Eşime gelince yemek yaparken parmağım kanasa onun canı daha çok acıyor. bişeye üzüldüğümü fark etse nefes alamıyor üzüntüden. hamileyken hele gözü gibi baktı bana. O yüzden her sabah yeniden aşık oluyorum eşime :)

evliliğimizin ilk ayları çok tartısmalarımız oldu yalan değil.. ozamanlar bızım için aynı evde yasamaya alışma devresıydı.. (3ayda anca alıstık evlılıge bundan sonra kendı kafamıza gore fıkırler almadık :)) )
suan 1yıllık evlıyım ve cicim ayları denen seyı sımdı yasıyoruz biz :) Allah bın kere razı olsun eşimden..onun hakkını hiç bi zaman ödeyemem.. aklımdan gelıp gecıyor neler yaptıklarına dair ama hangi birini yazabırımkı çok seyı var..
alısverıslerde asla kısmaz sunuda neden aldın demez.. kendı maas kartından bana ek kart çıkarttı bi tanede nakıt cekebılecegım bi kart temın ettı ..olurya ben yokken kımseye muhtac kalma dedi..
maasının yarısını benım kartlarıma yatırıyor zaten.. maddi manevi her acıdan destek verdı bana her konuda .. benım için çok seyden vazgectı fedakarlıkı yaptı.. benımle evlenerek ailesini yok saydı.. bu en buyuk fedakarlık zaten.. suan ufak tefek tartısmalarımız oluyo o da hep 3.sahıslar yuzunden.. kendı aramızda bi sorunumuz yoktur birden parlar benım kocam oda cok nadir.. genelde sınırlenınce susar arada kuser :) flört zamanımızdada bana her ay 250 kontor gonderırdı aileme karsı mahcup olmayayım dıye.. her geldıgınde cuzdanıma para koyardı (para isteyemezdım sonucta param yokken hep var derdım ama aslında hiç olmamıstı neyse ben azla yetınmeyı bilen biriydim oyuzden benden habersız cuzdanımı alır içine para tıkıstırıdı kımseye muhtac olmamam için ) sonra benden guzel yemek yapar kek yapar masallah :) ben hastaysam evi siler supurur yemeklerı yapar,elıyle karnımı doyurur :) aslında cok sert gorunur kocam ama aslında cok yufka yureklıdır.. bitanedirrr benım kocam bitane

bende kanımca iyiyimdir
sabahları ve aksamları kapıdan guleryuzle gecırrıp karıslarım.. gununun nasıl gectıgını halını hatrını sorararım.. o iş elbiselerını değiştirirken ben aksam yemegı sofrasındakı son kontrollerımı yaparım
yemekten sonra cay demleyıp yanına sabahtan yaptıgım kek ve pogacadan koyup yanına giderim sonrada elımle bi guzel beslerım kocamı :) benden iyisinimi bulacak :))

bende kocamdan cok mennumum

ALLAH RAZI OLSUN CANIM KOCAMDAN

KURBAN OLURUM ONA

AMA AILESINDNE HIC MENNUN DEGILIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…