Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok demezdi ama hamileyim vitamin haplarına dikkat etmesi lazım yada benim çok beklentim varHormonal dengenizden ya da hamilelige dair hayallerinizden kaynakli kişisel beklentilerinizden bağımsız mi yazdınız??
Durduk yere şunu ye bunu ye dermiydi eşiniz önceden?
Ama o kadar istekliydi çocuk için o beklentiyi o yarattıBence senin beklentin fazla
Sizin içtiğiniz haplardan bahsediyosanız eşiniz niye dikkat etsin bu sizin sorumluluğunuz . Bence hormonlardan dolayı fazla ilgi istiyorsunuz normaldir bunun için kendinizi üzmeyin . Eşinize daha çok ilgi beklediğinizi söyleyin bebeği o da istedi diyorsunuz mutlaka düşer üzerinize .Yok demezdi ama hamileyim vitamin haplarına dikkat etmesi lazım yada benim çok beklentim var
Biz kadınlarda annelik hissi hemen uyanıyor doğal olarak ama erkeklerde öyle olmuyor..bu beklentiniz için biraz daha anaç ruhlu bi erkek olmaliydi eşiniz.. o nedenle sizi incitmiyor ve birlikte hayal kuruyorsa çok takilmayinYok demezdi ama hamileyim vitamin haplarına dikkat etmesi lazım yada benim çok beklentim var
Haklisiniz gerçekten ben çok çok abarttım ben ilgiyi çok istedim ve ne yapacagimi bilemedimSizin içtiğiniz haplardan bahsediyosanız eşiniz niye dikkat etsin bu sizin sorumluluğunuz . Bence hormonlardan dolayı fazla ilgi istiyorsunuz normaldir bunun için kendinizi üzmeyin . Eşinize daha çok ilgi beklediğinizi söyleyin bebeği o da istedi diyorsunuz mutlaka düşer üzerinize .
Yok hiç incitmiyor hayal sürekli kuruyor adam düzgün de ben buldukça buluyorumBiz kadınlarda annelik hissi hemen uyanıyor doğal olarak ama erkeklerde öyle olmuyor..bu beklentiniz için biraz daha anaç ruhlu bi erkek olmaliydi eşiniz.. o nedenle sizi incitmiyor ve birlikte hayal kuruyorsa çok takilmayin
Hayal kuruyorsunuz bu çok normal..hormonlar var doğal olarak..boşverin pembe dizileri..hep onların sucu:) keyfini çıkarın bnce..Yok hiç incitmiyor hayal sürekli kuruyor adam düzgün de ben buldukça buluyorum
Sizin vitaminlerinize eşiniz niye dikkat etsin?Yok demezdi ama hamileyim vitamin haplarına dikkat etmesi lazım yada benim çok beklentim var
Ya insan hamileyken biraz fazla takıyor, nazlı oluyor, ilgi bekliyor. Bir de erkek durumun önemini biraz geç kavradığı için ilgisiz görünebiliyor. Karnım iyice belli olduğunda eşim bir çocuğu olacağını kavramaya başladı meselaEşim normalde ilgilidir ama ben hamile kalınca çok değişti ilgili değil artık hani hamilesin şunu ye şunu iç hiç demiyor ilgilenmiyor cünkü ben gerçekten bunu çok takıyorum bebeğimizi o istedi simdi böyle yapması zoruma gidiyor ben ne yapacam akıl verin kızlar
Şimdi benim eşim ilaçlar konusunda çok hassas ben çok unutkan bi insanım ve bunu biliyor ben kan ilaçları aldığım zaman hatırlatması vardı arada ama şimdi o da yokeşinizin neden sizin içeceğiniz haplara dikkat etmesi lazım anlamadım
Ama bizim istediğimiz ilgi hormonlar çok değişikler herşeye sulu göz olabiliyoruzYa insan hamileyken biraz fazla takıyor, nazlı oluyor, ilgi bekliyor. Bir de erkek durumun önemini biraz geç kavradığı için ilgisiz görünebiliyor. Karnım iyice belli olduğunda eşim bir çocuğu olacağını kavramaya başladı meselaerkekler böyle işte iyi niyetli olsalar da beklediğimiz inceliği gösteremeyebiliyorlar. Çok takmamaya çalışın
Neden ilaçlara bu kadar taktınız unutkan bi insanım ve almayı unutuyorum önceden vardı arada hatırlatması ama şimdi yok biri hatırlamadığı sürece yemiyorum piskolojik bi sorunSizin vitaminlerinize eşiniz niye dikkat etsin?
Tamam hamilesiniz, özel bir durum amenna ama bu kadar da beklenti içine girmeyin.
Gerçketen böyle bi dönemde insan ihtiyaç duyuyor ne yapalım duygusal oluyoruz adam kucağında tuvalete gotursun demiyoruz ama ilgilensinAhh ahh gel sarilalim. Benim esimde ilk 3 ay cok ilgiliydi taze meyve sıkar , doğrar getirirdi. Hergun ellerini doldurur bunu yicekmissin bunu icecekmissin der durur elimi sicak sudan soguk suya sokmazdi.
Hem cinsel hem tensel hem fiziksel gayet ilgiliydi.
Ama bende iyiydim. Enerjim iyiydi bulantim yoktu kusmam yoktu.
Sonra ne olduysa birden kesildi herşey...
Suan cok kotuyum hep halsizim bulantim var yemek yapamiyorum ve en cok ihtiyacim olan zamanda beyefendi yok. Napalimannelik boyle bisey degil mi ? Erkeklerden pek bisey beklememek gerekiyor. Yinede bi konuşun isterseniz belki iyi gelebilir. Unutuyorum deyin mesela bakalim ne yapcak