• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi ile çocuk yüzünden kavga eden var mı?

awa

Herkez YaLan soyler
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
146
1
316
Bursa
eşimle hep 1 yasındakı :ecrin_bebek: oglum yuzunden tartısıyoruz yok sen bak gece cok kalkıyo uyku sersemı bı bakıyoruz kavgaya gırısmısızz ne oldugunu anlamadan çoçuk bıle bızı gorunce şoka gırıp susuyoo ayy bıktım valla bu erkeklerdenn :kızgın: :dilcikar: kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım ki..
Çocuğunuzun bakımı yüzünden mi kavga ediyorsunuz?:uhm:

çocuğunuzu gündüz yorasanız gece daha rahat uyuyacaktır. ve yedirdikerinize dikkat ederseniz gaz problemide yaşamadan raht uyur.

ayrıca çalışıyormusunuz?

çalışmıyrsanız eşiniz çalışıp sabah da erken kalkıyorsa ona bak demeniz zaten olmaz bence.

ne engellenmesi seks nerden çıktı şimdi??

çocuğun önünde onu şoka sokacak kadar neyin kavgasını yapıyorsunuz anlayamadımCADIARZU

ne engellenmesi seks nerden çıktı şimdi??

çocuğun önünde onu şoka sokacak kadar neyin kavgasını yapıyorsunuz anlayamadımCADIARZU

:ecrin_bebek: söyle anlatayım esım 40dan sonra baba oldugu ıcın bende 23 yasında anne oldugum ıcın gormemısın oglu hesabı gece cocuk kalktıgında aglıyo normal olarak ama bu neden aglatıyosun neden ıyı ılgılenmıyosun dıye bana gecenın bıyarısı bagırmaya baslıyo hatta hac kere bosanmaya kalktım dusundum butun kavgalarımız cocuk yuzunden oluyo onu anlatmaya calıştım tşklerr :lepi:

çocuğunuzu gündüz yorasanız gece daha rahat uyuyacaktır. ve yedirdikerinize dikkat ederseniz gaz problemide yaşamadan raht uyur.

ayrıca çalışıyormusunuz?

çalışmıyrsanız eşiniz çalışıp sabah da erken kalkıyorsa ona bak demeniz zaten olmaz bence.

:Saruboceq: ahh ahh neler yapıyoruzz gunduzz oyunlar oynuyoz yenı yuruyoo habure gezıyo hıc oturmuyo ama gece alısmıs ılla 2 saatte bır kalkıyo dr söledık ılaclar verdı bıtkısell ama onlarda bı işe yaramıyoo bılmıyom cocuk 1 yasına geldı ama hala aynı kaderımmm mıss :çok üzgünüm: ugrasıyozz ve bırbırımıze gırıyozz esımle kötükedihüso

eşinizin 40 ından sonra baba olmasıyla ne ilgisi var ki?

geç baba olanlar aslında daha çok bebekle ilgilnir. sizinle tartıştığında siz huzusuz olduğunuz da bebek daha çok agresifleşir.
geceleri sakin bir şeklide susturup uyutmaya çalışın çocukta huy olarak kalır bu ağalamalar hırçınlık falan..

:ecrin_bebek: söyle anlatayım esım 40dan sonra baba oldugu ıcın bende 23 yasında anne oldugum ıcın gormemısın oglu hesabı gece cocuk kalktıgında aglıyo normal olarak ama bu neden aglatıyosun neden ıyı ılgılenmıyosun dıye bana gecenın bıyarısı bagırmaya baslıyo hatta hac kere bosanmaya kalktım dusundum butun kavgalarımız cocuk yuzunden oluyo onu anlatmaya calıştım tşklerr :lepi:

görmemişin oğlu hesabı olsa peşinden ayrılmaz size bırakmaz bile geceleri.
bunun yaşla alakası yok ki.

ayrıca ben hala ilk mesajınızda yazdığınız gibi konunun seksle alakasını kuramadım

ayrıca ben hala ilk mesajınızda yazdığınız gibi konunun seksle alakasını kuramadım

heeee şöyle dıyım daha öncede konu actım ben konuyu sılmısler yanı kapatmıslardıı esınden utanan varmı dıe bana yazmıslarkı baskalarıda okuyo bunları ayıp hesabı bende ayıp olan bumu yoksa sex hıkayelerı anlatılıyoo onlarmı dıe yazmıstım ok? :1closedeyes:

Çocuğun yanında tartışmanız, bağırmanız ve dolayısıyla onu korkutup ürkütmenizden kaynaklanan rüyalar görüyorsa bu yüzden uyanıyor olabilir....

Biz eşimle hiç tartışmayız o çalıştığı için genelde gece uyanırsa ben bakarım ama rahatsızsam eşimde bana yardımcı olur tabi...

zatenn öylee kendı bakıyo benım baktıgımı begenmıyo bu yuzden tartısıyoruzz artıkk bıktım bana yardım edın bu adamı boşayımmı cunku benı canımdan bezdırdı :delphin: kötükedihüso :kızgın:

mdem kendi bakıyor sorun ne?

senin baktığını beğenmiyor diye de boşanacaksan.. zaten pc başında vakit kaybetme koş adliyeye...

yuva kurmak kadar mutlu huzurlu bir şekilde devam ettirmekte önemli.. lütfen biraz özveri anlayış ve evlilğe canlılık getirmek çok mu zor...

slm bence çocuğun yüzünden boş yere kavga etmeyin onu etkiliyoırsunuz şuan onun beyni bilgisayar dck gibi herşeyi kaydediyor iyi bireer bireyler yetiştirmek istiyorsanız bu konulara çok dikkat etmelisinz .adı üzerinde çocuk uyanırda ağlarda biz yetişkinlerde bazen gece uyanmazmıyız ama uykuya tekrara dalarız ama çocuklar dalamıyorlar bunu bilmiyorlar özgüvenleri oluşmadığı için annesini babasını yanında istiyor uyumak içinbenimde 14 aylık bir oğlum var ve uykusu düzenli çocuk sabır ister kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin

Valla imkanınız varsa boşanmayı düşünmeden öne bir evlilik terapistine gidin derim ben canım.

ya dur şuncacık şeye adam boşanırmı .....
hem o uykunun arasında senle kavga etmeye üşenmiyomu yahu............

:kahve:

Back
X