esi iskolik olan varmi??

melankoli88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
150
42
98
36
Benim esim bi ilac fabrikasinda vardiyeli calisiyor ve hafta sonlarida ek is yapiyor ayni evdeyiz neredeyse hic gorusemiyoruz biliyorum bizim rahatimiz icin yapiyor ama son gunlerde yanliz kalmaktan bunaldim ve esime trip yapip sorun cikariyorum.. sabirlimi olmaliyim acaba...

sabırlı olmak şart
sonuçta eşin sizin için çalışıyor
rahat etmeniz için
benim eşimde öyle ama ben trip atmıyorum
eve getirebilirsen getir yardım ediyim diyorum ama olmuyor malesef

Benim eşim de işkoliktir. sürekli boşta kalınca ek iş alır yapardı. Çok sorun çıkardım tabi. 3 kızım var ve onların önce ilgi ve sevgiye ihtiyacı var. Oturup konuştum, artık pazar günleri çalışmıyor, akşamları da ek iş yok. Çocuklar mutlu, ben mutlu... Sonuçta ne kadar çok para kazanılırsa o kadar çok harcanıyor. Önemli olan çocuklarımın ve benim ailece güzel kaliteli zamanlar geçirebilmek...

Ben buna ikna edemiyorum.benimkide pazar calismiyo gerci evde oturdugu gunlerdede cok verimli vakit gecirdigimiz soylenemez.bizim sorun kokten sanirim

Erkkekler evde işveli cilveli ve güleryüzlü kadın görmek isterler. Pazar günleri sadece kendiniz için bişeyler yapın. Film izleyip, yürüyüşe çıkabilirsiniz. Yapılacak çok şey var. Eğlenceli zaman geçirin.Kaç çocuğunuz var. Eğer başbaşa kalma şansınız varsa deneyin. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur...

İlgiyi üzerinize çekmeyi başarırsanız herşey yoluna girer. Hem o mutlu olur hem de siz..

Erkeklerin istegi konusunda haklisin fakat ben cok yoruldum sanirim icimden hicbisey yapmak gelmiyo 1 oglum onunla kaliteli vakit gecirmeye calisiyorum enerjimi ona veriyorum.esimle basbasa kalinca hicbisey konusamiyoruz bisey paylasamiyoruz.disari ciksak oglum durmaz susmaz cok yaramaz gezdigimizden bisey anlamiyoruz.sanki herseyden bikmis gibiyim.cok severek evlendik esimden tek istegim bana azda olsa vakit ayirip bana deger verdigini bi dokunusuyla bile bana hissettirmesini istememdi ama bu konularda yetenegi hic yoktur yada icinden gelmiyo.isve cilve konusuna gelince inan hicbisey yapasim yok.depresyona girdigimi dusunuyorum zaten yarin icin psikologdan randevh aldim destek almam lazim

ahahah aynı benim ilk evlendiğim yılları anlatmışsın çözümsüz kaldım ve alıştım. merak etme zamanla alışacaksın

Bence trip atmak filan olayı çözmediği gibi daha da sıkıntılı bir hale getirebilir ilişkinizi.
Önce insan kendini rahatlatmalı bence. Stresli sıkıntılı ruh halinizi önce geçirin, ne bileyim saçınızı değiştirin, spora başlayın filan gibi..
Sonra eşinle geçirdiğin kısa da olsa kaliteli vakit geçirmek için önceden plan yapabilirsin. Çocugu birine bırakıp arada bir yalnız kalmak gibi ufak değişiklikler durumu biraz çözer bence.

Bu zamanda ek iş yapan erkek çok az. Bunu sizin için yapıyor. Sabır etmeniz gerekiyor.
Ya da masrafları azaltarak ek işten çıkmasını isteyebilirsiniz.

Benim eşimde eve çok geç geliyo canım bazen akşam 10,11 hatta 12 de bile geldiği oluyo.Ama işi için napalım mesai bile sayılmıyo hatta.Bnm eşiminki işkoliklik değil de işi bitmediği için bırakıp çıkamıyo.Ama alıştım ben artık sıkıntı olmuyo

Benim eşimin de çok yoğun işi. Ve İş seyahatleri de cabası. Çok az görüşebiliyoruz. Var olan vakti kaliteli geçirmeye çalışıyoruz. O geldiğinde hiç is yapmam. Gelmeden hallederim. Ya da ertelerim. Zamanımız bize kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…