- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
Acaba eşinizin patronunun insiyatifi miydi? Bizim patronun işine geldi çünkü bu durum.1 yıldır kçö alıyordu, sonlandirildi
Gecen hafta cagrildi tazminatini aldi ve ayrildi.
Kalan personel 15 gun ucretsiz izin 15 gun calisma seklinde ilerleyecek
Çok teşekkür ederim. İnşallahHiç bilmiyorum, konunuz üstlere çıksın diye yazıyorum.
Dilerim yardımcı olabilecek birisi çıkar, yoluna girer her şey.
İşe nasıl başlayacaksınız? Eşimi kabul etmiyorlar diğer yerden ayrılmadan.Ben de sadece 1100 lirayla geçinmeye çalışıyorsunuz sandım. Evet biz de tek maaşa düşünce çok zorlandik zaten 1 nisanda işe başlıyorum.
Ama dediğim gibi kimi kime şikayet edeceksiniz, devlet işsizlik belli olmasın diye böyle bir yasa çıkarmış.
O zaman tazminatı yanıyor, istifa ederse. Ki aylarca online olarak çalıştı, 2 telefon hiç susmadı. Hepsi boşa gidecekİş bulursa kendisi istifa edip iş değiştirebilir. Bence iş arasın bir yandan.
İyi ki çalışıyorum, Allah yardımcısı olsun onların, o kadar zor ki. Düşünemiyorum yaşadıklarını.Şu an buna şükür diyoruz. Benim iş yerimde sadece devletin verdiği 1400 lira ile geçinmeye çalışan insanlar. Borç harç her şey kalmış.
Acaba eşinizin patronunun insiyatifi miydi? Bizim patronun işine geldi çünkü bu durum.
Ben de 10 yıldir çalışıyor sandım. 3 yıllık tazminat için 1100 lira ile geçinmeye razı olmazdım.3 yıl oldu.
Ben dogum izni olarak ayrilmistim o yüzden baslamamda sorun olmayacakİşe nasıl başlayacaksınız? Eşimi kabul etmiyorlar diğer yerden ayrılmadan.
Çok teşekkür ederim Lalecim, Allah razı olsunCanım benim
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Bir bilgim yok da kolaylıklar dilemek istedim.
Teşekkür ederim, evet tazminat vermek istemiyor, zaten asgari ücret veriyordu, istifa etmeye zorluyor patron. Yoksa işleri hiç durmadı, sürekli devam etti. Devlet kurumlarına çalıştığı için işin durması gibi bir durum olmadı. Eşim de dediğiniz gibi dışardan kendi işini yapar gibi yapmaya çalışıyor, katolog da bastırdık, inanır mısınız 3 aydır bir kişi dönmedi. Gerçekten herkesin ekonomisi kötü sanırım, insanlar çoğu şeyi ertelemişlerSiz çalışıyormuşsunuz çok sevindim. Belki tazminatını vermemek için yıldırmaya çalışıyorlardır, yılmasın. Dışarıdan işlere baksa bu süreçte? Paket taksi gibi
nerede çalışıyordu eşiniz şikayette bulunsaydınız keşke ücretsiz izindeyken üzretsiz izinni de süreleri var
Ha bugün, ha yarın derken, uzatıldıkça uzatıldı. Biz dün son sanıyorduk mesela, 2 ay daha uzatıldı3 yil icin beklenmez esimin 12 yili vardi ztn alacagi tazminat kdr para kaybettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?