Eşi işsiz kalan, ücretsiz izne ayırılmış olan var mı?

Benim eşim ücretsiz izindeydi. Kısa çalışma ödeneği aldı başından beri. Ki ben çalışmıyorum. Sonunda dayanamayıp tazminatını da yaktı başka işe geçti bulur bulmaz. İş arasın bir yandan bulur bulmaz çıksın sürecin ne kadar süreceği belli değil sürekli uzatıp duruyorlar.

Benim eşim ücretsiz izindeydi. Kısa çalışma ödeneği aldı başından beri. Ki ben çalışmıyorum. Sonunda dayanamayıp tazminatını da yaktı başka işe geçti bulur bulmaz. İş arasın bir yandan bulur bulmaz çıksın sürecin ne kadar süreceği belli değil sürekli uzatıp duruyorlar. Bu arada eşimin çok fazlaydı tazminat çok uzun yıllardır aynı sirketteydi ama bı yerden sonra gözü görmüyor insanın.

Tazminatı ne kadar olacak?(3 yıil çalışma az bir süre çünkü yukarda bir arkadaşla aynı fikirdeyim, bunca zaman işsiz kaldığına değmez. )
Bir de ne iş yapıyor, üniversite okudu mu bilmiyorum ama bu dönemde maalesef ki ne iş bulsa yapmak zorunda fikrimce.
A101 bim vs basvursa.
Çok zor bir durum. Psikolojisi de bozulur adamın

eşin kayıt dışı çalışabilir ek kazanç sağlamak için yani ek gelir getirecek gündelik işler yada kayıt dışı sürekli bir iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…