Erkek İnfertilitesi Eşi Kaan AYDOS da tedavi olup normal yolla hamile kalan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm hareket sorunu nedeniyle Kaan AYDOS da eşim tedavi olacak eşi tedavi olup sonuç alanlar var mı ?
Konu için teşekkür ederim .Bende merak ediyorum inşallah vardır.bizim doğal.
yolla olur demişti doktor 6 ay süre vermişti ağustosta bitti nasip olmadı hayırlısı hakkımızda

Sizde ne problem var bizde sadece ileri hareketli sorun onun için gidecek eşim
Eşimin aslında görünürde sıkıntısı yok sadece morfolojisi 4 hiç değişmedi sayı olarak da hız olarakda normal değerlerde gibi bi.düşüyor bi yükseliyor ama nedense morfolojiye önem vermiyor kaan hoca şükür dna hasarı enfeksiyon testlerimizdede sorun çıkmadı . Şuan Kaan hoca beklemek istemezsek aşılama ve tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi .Bakalım hayırlısı hakkımızda bendede sorun yok sanırım sebebsiz infertiliteyiz.İnternerte de morfoloji düşük oluncada sebeb olabiliyor yazıyor.şuan tedavimiz bitti Kaan hocayla gönderdiği en son mesajda otomatik mesaj gibiydi samimiyetsiz geldi sanırım çok yoğun oluşundan ilgisi azalıyor .

Tüp bebek denediniz mi yada aşılama ? İnşallah en kısa zamanda olur hayırlı haberlerini aliriz

arkadaslar bol streslı gunler hepimiz geciriyoruz.esıme doktor varıkosel teshısı koydu amelıyat oldu. ama degerlerı biraz degişti fakat morfoloji hep 0 dı.morfolojı 0 cocuk olmz dedı bı doktor bı doktor olabılır ama rısk dedı strese alıcagınıza kendınızı tup bebek yapın dedıler. o arada bende arastırıyordum ınternetten kaan beyi buldum.randevu aldım bu arada randevu ıcın hızlı davranın cok hastası var.bızden dna hasar testı ıstedı ve yemek duzenıne dıkkat etmemızı ılettı sonucları maıl ıle gonderdık dna hasarı cıktı ve morfolojının hıc bı sekılde engel olmadıgını soyledı.emodeks ve klomen kullandı esım zamanı hatırlamıyorum bellı sure sonunda klomenı bıraktık.aynı zmaanda kecıboynuzu pekmezı polen havuc suyu ıcmeye basladı.bı ay sonra sperm testı yaptırdık hesrsey guzel ve dna hasarımız duzelmıstı.sadece emodeks e devam ettık bu sure zarfında.ılk ay zorunluluk gıbı oluyordu ıkıncı ayda aynı sekılde 3 ayda artık bıraktık her adetımı bekleyısım uzuyordu bızı olursa olur napalım dedık gezdık tozduk :) spora basşladık sadece 2 kez bırlıktelıgım oldu catlama donemımde bende o ara ıncır suyu ıctım.bu ay adetım gecıktı hıc belırtım yoktu adet olcagımda her yerım agrır ıdı. goguslerım hassaslastı kahvelestı rengı.test aldık 34.gunumude pozıtıf cıktı aksamına hastanede test yaptırdık degerım yuksek cıktı ve allahıma sukurler olsun hamıleyım doktor bey den cok memnunuz iyiki arastırmısım hıc korkmayın olmaz dıye bırsey yok zamanı var sadece . dıkkatlı beslenme ılacları duzgun kullanma ve stress

Benim eşim de sperm sayısı 1 cc de 60 milyon çıktı toplam 150 milyo ileri hız %12 morfoloji %2 dna hasar %43 çıktı.bu testi Kaan hocanin yönlendirdiği labda yaptırdık. biz tüp bebek yaptırdk temmuzda olmadı. orda yazan sonuçta 40 milyon sayı ileri de yüzde 0 Di. ankara'dan bi kur gettirttik tüp bebek olmayınca eşim 2 ay kullandi acaba o mu ise yaradı. yoksa hastanenin mi yanlıştı testi. %12 ye yükselmesi olabilir mi ?bu arada Kaan hoca emodeks ve klomen verdi dün başladı eşim inşallah bizim de olur 1.5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadim

ins olucak bızımde canını sıkma :):) genart tsmı ysptırdınız testı

değerlerınız bıze gore ıyı bı dna hasarı fazla oda duzenlı kllanımda dustu bızım sonucu 3. ayda aldık ıns sızde alırsınızz

değerlerınız bıze gore ıyı bı dna hasarı fazla oda duzenlı kllanımda dustu bızım sonucu 3. ayda aldık ıns sızde alırsınızz
Cevabınızı yeni gördüm daha önce yazmışsınız inşallah benim de olur bizim 1 ay oldu ilacı kullanalı. Şubat ayın da klomen ve çatlatma iğnesi kullancam olmazsa mart da tüp bebek yapılacak sizde dna hasarı ne kadardı

[QUOTEkaynatıp iet_11, post: 48827925, member: 796815"]arkadaslar bol streslı gunler hepimiz geciriyoruz.esıme doktor varıkosel teshısı koydu amelıyat oldu. ama degerlerı biraz degişti fakat morfoloji hep 0 dı.morfolojı 0 cocuk olmz dedı bı doktor bı doktor olabılır ama rısk dedı strese alıcagınıza kendınızı tup bebek yapın dedıler. o arada bende arastırıyordum ınternetten kaan beyi buldum.randevu aldım bu arada randevu ıcın hızlı davranın cok hastası var.bızden dna hasar testı ıstedı ve yemek duzenıne dıkkat etmemızı ılettı sonucları maıl ıle gonderdık dna hasarı cıktı ve morfolojının hıc bı sekılde engel olmadıgını soyledı.emodeks ve klomen kullandı esım zamanı hatırlamıyorum bellı sure sonunda klomenı bıraktık.aynı zmaanda kecıboynuzu pekmezı polen havuc suyu ıcmeye basladı.bı ay sonra sperm testı yaptırdık hesrsey guzel ve dna hasarımız duzelmıstı.sadece emodeks e devam ettık bu sure zarfında.ılk ay zorunluluk gıbı oluyordu ıkıncı ayda aynı sekılde 3 ayda artık bıraktık her adetımı bekleyısım uzuyordu bızı olursa olur napalım dedık gezdık tozduk :) spora basşladık sadece 2 kez bırlıktelıgım oldu catlama donemımde bende o ara ıncır suyu ıctım.bu ay adetım gecıktı hıc belırtım yoktu adet olcagımda her yerım agrır ıdı. goguslerım hassaslastı kahvelestı rengı.test aldık 34.gunumude pozıtıf cıktı aksamına hastanede test yaptırdık degerım yuksek cıktı ve allahıma sukurler olsun hamıleyım doktor bey den cok memnunuz iyiki arastırmısım hıc korkmayın olmaz dıye bırsey yok zamanı var sadece . dıkkatlı beslenme ılacları duzgun kullanma ve stress[/QUOTE]
Havucu kaynatınızmı

%39 du degerlerı tam hatırlamıyorum bı bakarım tekrardan

Kızlar ben van dayım vana en yakın genetik test yapan il hangisi bilginiz var mı doktor testleri tekrarlayın 3 ay sonra demişti ankara uzak kalıyor bize kışın daha da zor gitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…