Erkek İnfertilitesi Eşi Kaan AYDOS da tedavi olup normal yolla hamile kalan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canım inşallah güzel gelişmeler olur.
Bizde varikosel ameliyatı olduk %1 bile ilerleme olmadı. Bakalım Kaan hocaya gideceğiz o ne yapacak.
Menegon iğnenin 1 aylık kullanım maliyeti ne oldu gün aşırı mı kullandırdı size.

yok canım biz menegon iğneyi haftada iki kez vuruluyoruz progeny ve evikapı sabah akşam içiyor eşim sabahları da incir ve ceviz yedirıyorum eşime

yok canım biz menegon iğneyi haftada iki kez vuruluyoruz progeny ve evikapı sabah akşam içiyor eşim sabahları da incir ve ceviz yedirıyorum eşime
Biz 6 aydır vitamin kullanıyoruz değişiklik Yok. E vitaminini bizde kullanıyoruz. Menogon iğne tek kullanımlık mı? Biraz pahalı da her gün veya 2 günde bir kullanırsak çok pahalı olur gibi geldi.

Peki tansel hocaya her ay gidiliyormu istanbulda ya çalıstıgınız için kalıcak yer için soruyorum.maille yada tel ile tedavi ilerliyormu ilk muayeneden sonra?

Biz 6 aydır vitamin kullanıyoruz değişiklik Yok. E vitaminini bizde kullanıyoruz. Menogon iğne tek kullanımlık mı? Biraz pahalı da her gün veya 2 günde bir kullanırsak çok pahalı olur gibi geldi.
Bize doktor hafta iki kez dedi 5 tanesine 178 tl verdik evet bizimde maddiyatımızı çok yordu ameliyat ve ilaçlar

Peki tansel hocaya her ay gidiliyormu istanbulda ya çalıstıgınız için kalıcak yer için soruyorum.maille yada tel ile tedavi ilerliyormu ilk muayeneden sonra?
yani biz spermıyogramdan sonra bile bazen gidiyoruz bazen eşim vatsaptan yazıyor sizin muayene akışınızı bilemicem isterseniz bir arayın sorun sürekli gitmenize gerek yok bence ama genede kesin konuşmıyım

Konu için teşekkür ederim .Bende merak ediyorum inşallah vardır.bizim doğal.
yolla olur demişti doktor 6 ay süre vermişti ağustosta bitti nasip olmadı hayırlısı hakkımızda
bizimde olmadi cnm beklemedeyız ok net konusuyor asistani kıymet hanım ama bilmiyrum yani

Canım hayırlı olsun. Tüp bebek ile mi hamile kaldın doğal yolla mı ?

L Longway2015 varikosel ameliyatı olmadık buarada. Direkt tüp bebek yaptık
Hayırlı olsun canım
Size söylenenlerin aynısını bize de söyledi etlikdeki dr asli öcal
Eğer ameliyat olmam dersen mikroenjeksiyon yöntemini deneyerek tüp bebek demişti
Bizde farklı doktora gidince çocuk olayını geçtim varikosel 4cm olmuş acil ameliyat dedi olduk ameliyat eşimden 1 gün önce olan arkadaşının eşi hamile kalmış bile
Başka bi tanidigimizda 7 yıllık evlilik sonrası ameliyat ardından 3 ay geçince hamile kaldı eşi
Inşallah biz isteyenlerin de kucağı boş kalmaz

Canım bizim de bir tarafta 4 bir tarafta 2,5 cmdi varikosel. Ama ameliyat olmadık mikroenjeksiyon ve imsi yöntemi kullanılarak tüp bebek yaptık. Yaşım 34 olduğu için vakit kaybetmek istemedim. İnşallah sizlerin doğal yolla olur. Dualarım sizinle.

Peki DNA hasarı var mıydı canım?yani bir tedavi uyguladınız mı önce ? Bide nerde tüp bebek yaptırdınız canım ?
Dna hasarımıza hiç bakılmadı ama mutlaka vardır. Çift taraflı varikoselde dna hasarı olmaması mümkün değil galiba. Üroloji tedavisi görmedik hiç. Vakit kaybı dediler. Ama tüp bebeğe başlayacağımız zaman doktor eşime de emodex ve teatrio verdi. Eşim bunları 1,5 ay kullandı sperm sayısı 2 milyondan 14 milyona çıkmıştı. Ankara Centrum Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…