Genelleme olsa bir yana olmasa bir yana çekilir bu laf. Sevmeyerek mi evlenelim. Umursayacak tabiki asıl sizin dediğiniz gibi yaparsa adam der ki tamam benden eli ayağı çekti bende kafama göre takılayım.Genelleme yapmak yanlış ama severek evlenen çiftlerin coğu mutsuz oluyor gennellemiyorım ama gördüklerim böyle .sen onun dikkatini çekmeye çalışma umursama o senin dikkatini çekmeye çalıssın
Bende severek evlendim size sevmeyerek mi evlenin dedim :) eşi beş para etmez biriyse dediginiz gibi kafasına göre takılır ama seviyorsa kadın icin çabalar benceGenelleme olsa bir yana olmasa bir yana çekilir bu laf. Sevmeyerek mi evlenelim. Umursayacak tabiki asıl sizin dediğiniz gibi yaparsa adam der ki tamam benden eli ayağı çekti bende kafama göre takılayım.
Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
Bence konusamiyosaniz yazin duygularinizi ... onu sevdiginizi ama ne ona ne kendinize guveniniz kalmadigini bu hareketleriyle hayatinizi yasam sevincini elinizden aldigini anlatin esinize. Bu aliskanliksa birlikte aile terapistine gidelim ama sen bunlardan zevk aliyosan bitirelim cunku benim gecmisim olabilirsin ama gelecegimi haketmiyosun diyin ... goz dagi verin ... eger hala bu lackalasmis ergen hareketlerine devam edersede bence daha fazla uzmeyin kendinizi... emin olun anne olunca daha zor olur hersey ... sevmek sevilmek ask bunlar guzel harka seyler ama guven varya guven hava gb su gbdir evlilikte olmazsa olmaz yani asla taviz vermeyin... bu tipler bagirmak cagirmaktanda anlamaz... sizin bi eksiginiz sucunuzda yok aramayin bosuna degismesi gereken o ki siz yuce gonullusunuzki bunlari silip bi baslangic yapabilmeyi dusunuyosunuz. Mesela ben bu kadarini asla unutamam ve devam edemezdim . Siz kendinizde bu gucu buluyosaniz mutlaka bi profesyonel yardim alin....Telefon elinden dusmez benim esimin. Evet gordugumu biliyor. O yuzden zaten siniri farkindayim. Suc bastirmaya calisiyor. Ben anlayamiyorum. Ordaki insanlarda ne buluyor.
Mantığınız bana aşırı saçma geldi.O zaman uzun yıllar evliliği olanlar da birbirinden sıkılsın bu mantıkla.Birbirine aşıklarsa eğer gerçekten sıkılmak gibi birşey söz konusu olamaz.Dürüst olmak gerekirse siz yıllarca birlikteymişsiniz ve artık sıkılmış olabilir.
O zaman nerede kaldı sadakat pardon ama?Genç yaşta evlilik yapanlar ne yapsın peki herkes evlenemden onunla birlikte olsun önüne gelenle sürtsün sonra evlensin oldu başka öyle insanlar evlenip de evlilik kurumunu zedelemesin o zaman ne demek gezmiş doymuş olmalı gerçekten iğrenç kadın da gezdin doysun o zamanAdam hep bastırmış duygularını
Başka bir kadına dokunmamış
Bilmiyor
Liseden bahsediyorsun yani yaş 16 desek
Bilmiyorum ben bu tarz evlilikleri doğru bulmuyorum kendi adıma
Çünkü o yaşın kafasıyla bu yaşın kafası aynı değil
Erkek biraz gezmiş görmüş ve doymuş olmalı bence
Seninki o zaman yaşayamadığını şimdi yaşamaya çalışıyor
Üzgünm ama kesin aldatır bir fırsatını bulursa yada aldatmıştır bile
Evli adamın tinderda işi ne ?
Çok uzun süre birlikte olmanın alışkanlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.Seni bilmiyorum ama eşinde aşk sevgiye dönüşmüş diye düşünüyorum.Ben de eşimle 10 senedir beraberim ama sevgisini ilk günkü gibi gösterir zamanla sıkılır diyenler de kendilerini kandırır demek ki aralarında gerçek bir aşk yok demektir çünkü gerçek aşk sadakatsiz asla olamaz zaten sendne başkasını gözü görmez bunun erkeği kadını yok asla.Bence akışına bırakın ya da siz adım atın.Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
Çok uzun süre birlikte olmanın alışkanlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.Seni bilmiyorum ama eşinde aşk sevgiye dönüşmüş diye düşünüyorum.Ben de eşimle 10 senedir beraberim ama sevgisini ilk günkü gibi gösterir zamanla sıkılır diyenler de kendilerini kandırır demek ki aralarında gerçek bir aşk yok demektir çünkü gerçek aşk sadakatsiz asla olamaz zaten sendne başkasını gözü görmez bunun erkeği kadını yok asla.Bence akışına bırakın ya da siz adım atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?