• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi ölen çocuklarıyla kalan anneler toplanalım

Ayrıca sonraki msjlarni görünce de eklemek istedim Niye bu kadar abartıyosun yemin ederim ben babasiz buyudum mesajlarını okuyunca daralti geldi. Çocuklar nasıl yaşayacak biri baba diyince ağzını kapatmak istiyorum çocuklar nasıl dayanacak falan. Çocukların psikolojisini babasizlik değil böyle yaparsan sen bozarsin. Ben bir aylık bile değildim kaybettigim de babamı msjlarni okuyunca oha dedim bu yaşıma kadar nasıl yaşadım madem. Acı özlem tamam ama bu kadar dramatiklestirmek normal değil.dunya da çok daha büyük acılar da var herkes bi şekilde yaşıyor. Bu kadar ah vah etmeyi doğru değil cocuklarin adina. Dünyada babasız kalan tek senin çocukların değil. Çok güzel yerlere gelen güzel hayatlar yaşayan birsuru insan var beter acılardan çıkıp. Kusura bakma sert olduysa ama dayanadim aynı şeyi yaşamış biri olarak bu kadar çocuklar nasıl yaşayacak falan yazdgni görünce

Canım benimm sen öyle deme.İnsanlar acı paylaşmak için hele ki genç yaşta yitirilmişse kimse hep bi vah vah tüh tüh modu.çocukta olsan anlaşılır ben bana acımalarını hiç istemezdim.yazık kelimesinden nefret ederim.bayram seyran gelicek aile meclisi toplanacak elbet yıllar geçsede bak falancanın evladı kocaman olmuş yok bakayım filancanın kızı nasıl?bir de insanların gideni yadetme durumu olucak.sinir bozucu farkındayım acınız size yeterken be diyo bu kadın diyebilirsiniz.Nolur çocuğunuza acımayın görün bakın ilerde nasıl güçlü bi insan olucak acılar insanı olgunlaştırıyor.ilahi adalet midir bilmem ama derdi veren gücünü de veriyor.size çok sorumluluk düşüyor.İnsanlar hep gidene yanar gençliğine dıymadı die.herkes kaderini yaşıyor.kalana zorluklarla baş etmek düşüyor.sizin babanız iyiymiş çocuklar dededen şanslı demektir.babası hayatta olup berbat şeyler yaşayan insanlarda var.lütfen üzülmeyin evet özlem hep olucak ama o özlemle yaşamayı öğrenceksiniz.başa gelmeden anlaşılmıyor malesef.keşke insanlar meraktan önce duyarlı olmayı başarabilse.İnstagramda sepin inceer diye bir kadın var o da çocuklarının babasını sonsuzluğa uğurladı.takip edin yas sürecini tüm duygularını çığlağıyla yaşıyor.Aynı derdi paylaşan insanlarla bir arada olmak rahatlatıyo taziye eviymiş teselli konuşmalarıymış hikaye.bizim en büyük şansımız annemdi bize adadı hayatını çoğu babadan daha baba oldu.şimdi ne söylesem nafile acınız çok taze.güçlü olmak zorundasın falan boş insansın robot değil duygularını doyasıya yaşa acını da yasını da bastırma kendini.ruhun iyileştiğinde çocuklara da faydan artacak.onların sana ihtiyacı var totalde aradığımız dağ baba olmak zorunda değil.ne yaman fırtınalara gögüs geren başı dumanlı analar var umarım siz de öyle olursunuz.Aile apartmanı su süreçte kafanızı toparlamak için iyi bir liman olabilir.maddi durumunuz elverirse mutlaka kendi eviniz çocuklarınızla birlikte kendi düzeniniz olsun.Hayat farklı farklı imtihanlar sunuyor hepimize.bu büyük acı yeni bir başlangıç. yaşadıkca kendinizdeki güce şaşırcaksınız.neden ben sorusuna asla tatminkar bir yanıt bulamayacaksınız.kocaman sarılıyorum sana.söz veriyorum alışmak istemesende iyi hissetmek istemesende geçecek artık yeni bir sen var.bir gün mutlaka sevdiğine kavuşacaksın.O toprak altında yatıyor diye düşünme aslında hep sizinle zaman kanıtlayacak bunu sana.rüyalar her zamankinden daha fazla anlam yükleyeceksin.yolun zorlu ama yalnız değilsin.kimler geldi kimler geçti bu yoldan.bu düzen böyle devam edicek hayatın kanunu.Acı gerçek.alışacaksın kardeşim.sonunda bu acının mukafatını mutlaka alıcaksın.Mevlana,Yaradan’ın sevdiği kullarını sıkıntı ile imtihan ettiğini söyler: halıcının kıymetli halıları döverek tozunu çıkarması böylece daha değerli hale getirmesini örnek vererek.her ye da geç biticek
Acımak dik duramamak bunlar benim karakterime aykırıydı ben ne olursa olsn belli etmemeliyim dışarı dik güçlü durmalıyım derdim şu an içime kapandm asla telefonları açmıyorm biri gelince odaya gidiyorm çıkmıyorm çünkü kendimi ezik gibi hissediyorm ve onlara bişey olmadı olan bana oldu ne anlarlar beni diyorm kendim gibi olan kişilerle konuşmak istiyorum sadece ev konusuda şöle aile apartmanı benim evim üst katta tek başıma çıkıp yaşamak imkansz geliyo içimden gelmiyo zor geliyo gücüm yok zorluyorm olmuyo napıcam bilmiyorum

Ayrıca sonraki msjlarni görünce de eklemek istedim Niye bu kadar abartıyosun yemin ederim ben babasiz buyudum mesajlarını okuyunca daralti geldi. Çocuklar nasıl yaşayacak biri baba diyince ağzını kapatmak istiyorum çocuklar nasıl dayanacak falan. Çocukların psikolojisini babasizlik değil böyle yaparsan sen bozarsin. Ben bir aylık bile değildim kaybettigim de babamı msjlarni okuyunca oha dedim bu yaşıma kadar nasıl yaşadım madem. Acı özlem tamam ama bu kadar dramatiklestirmek normal değil.dunya da çok daha büyük acılar da var herkes bi şekilde yaşıyor. Bu kadar ah vah etmeyi doğru değil cocuklarin adina. Dünyada babasız kalan tek senin çocukların değil. Çok güzel yerlere gelen güzel hayatlar yaşayan birsuru insan var beter acılardan çıkıp. Kusura bakma sert olduysa ama dayanadim aynı şeyi yaşamış biri olarak bu kadar çocuklar nasıl yaşayacak falan yazdgni görünce
İnsanlar bilmediği şeyden korkarlar.henüz acısı çok yeni.Bir anne olarak çocukları için endişelenmesi olağan.Bizim annelerimizde aynı şeyi hissetmiştir.herkesin acıyı yaşama şekli farklı.o babasını yitirmediği için bilmiyor.bir de kriz zamanlarında insan hep en kötüye odaklanır.zamanla yaşayıp öğrenicek.somut bir babanın yokluğu zor,boşluğu büyük.Ama bu yenik başladık yenik bitiricez hayatı gibi bir şey demek değil.acıyı tatmamış insanlar farklı manalar yükleyebiliyor.hayat bir şeyleri yaşayarak öğretiyor.haddime değil sizi eleştirmek kaldı ki durumlara farklı yaklaşımınız hoşuma gitti.insanların gözündeki yetim algısı böyle böyle kırılacak inş.Ancak fevri çıkmışsınız bence.arkadaş içini dökmüş şuan böyle hissediyo, aradığı bir omuz gün gelicek o da yaşadıklarıyla birinin derdine deva olmaya gayret edicek

İki tanıdığım var eşini kaybeden. Çocuklarının onlara nimet olduğunu söylediler. Eğer ben yıkılırsam, çocuklarıma ne olacak dedi biri. Eşinin işinin başına geçti. İki oğlunu büyüttü.

diğeri dünya başıma yıkıldı sandım diyordu. Yataktan çakmak istemedim. Eğer çocuklarım olmasaydı, o battaniyenin altından çıkmaya gücüm yoktu. Ama iki küçük çocuk, geçimimizi sağlamam gerek. Ağlamayla geçirecek lüksüm yok deyip ayağa kalktım ve o günden beri çalışıyorum. İki oğlum da mühendis oldu şimdi Diye anlattı bize. Gayet güçlü ve neşeli bir hanımdı. Anlatmasaydı böyle bir acı yaşadığını tahmin edemezdik.

bu sebeple siz de aşacaksınız bütün zorlukları inşallah.

Acımak dik duramamak bunlar benim karakterime aykırıydı ben ne olursa olsn belli etmemeliyim dışarı dik güçlü durmalıyım derdim şu an içime kapandm asla telefonları açmıyorm biri gelince odaya gidiyorm çıkmıyorm çünkü kendimi ezik gibi hissediyorm ve onlara bişey olmadı olan bana oldu ne anlarlar beni diyorm kendim gibi olan kişilerle konuşmak istiyorum sadece ev konusuda şöle aile apartmanı benim evim üst katta tek başıma çıkıp yaşamak imkansz geliyo içimden gelmiyo zor geliyo gücüm yok zorluyorm olmuyo napıcam bilmiyorum
Yalnız kimseler,ebeveyni kaybetmiş çocuklar ezik ya da çaresiz demek değil.hep dik durmak zorunda zaten değiliz.insanız eğilebiliriz düşebiliriz kaybedebiliriz.yeter ki doğrulmayı bilelim.kendinize acımanız size bir fayda sağlamayacak.yasın aşamaları var die biliyorum inkar,öfke,pazarlık,depresyon gibi en son kabulleniş.daldan düşenin halini daldan düşen anlar.sen eşini yitirdin empati yapmak yaşamak demek değil asla aynısını hissedemez kimse.Ama kaçamazsın.belki evine girmek eski günlerin hayaliyle yüzleşmek dayanılmaz geliyor sana nereye aitsen orda kalmalısın.içine kapanırsan benim çocuk aklımda yaptığım hatayı yaparsın.bir şeyi sürekli düşünmek hep geçmişte yaşamak gideni geri getirmeyecek aksine bir şeyleri senden götürecek.terapiye gidebilirsiniz çocuklara da sana da iyi gelicek .bugün hiç bir şey olmamış gibi davranamazsın zaten hani hep dik durmak isterdim diyorsun ya bugün canın acıyo ağlıcaksın gün gelicek o acıya alışacaksın.hayat sadece eşin ya da çocukların üzerine kurulu değil.acının bin bir şekli var yiten senin eşin,birinin oğlu, birinin babası,birinin damadı herkes ayrı ayrı yudumluyor kederini hepsinin canı yanıyor.kaçma destek ol karşılığını görürsün.bastırma yaşa,endişelenme geçecek ama nolursa olsun kendini ezik görme kim olsa kayıp karşısında dibi görürdü makul olan zamanı gelince doğrulmakta.eşinden sana yadigar evlatlar var.

Yalnız kimseler,ebeveyni kaybetmiş çocuklar ezik ya da çaresiz demek değil.hep dik durmak zorunda zaten değiliz.insanız eğilebiliriz düşebiliriz kaybedebiliriz.yeter ki doğrulmayı bilelim.kendinize acımanız size bir fayda sağlamayacak.yasın aşamaları var die biliyorum inkar,öfke,pazarlık,depresyon gibi en son kabulleniş.daldan düşenin halini daldan düşen anlar.sen eşini yitirdin empati yapmak yaşamak demek değil asla aynısını hissedemez kimse.Ama kaçamazsın.belki evine girmek eski günlerin hayaliyle yüzleşmek dayanılmaz geliyor sana nereye aitsen orda kalmalısın.içine kapanırsan benim çocuk aklımda yaptığım hatayı yaparsın.bir şeyi sürekli düşünmek hep geçmişte yaşamak gideni geri getirmeyecek aksine bir şeyleri senden götürecek.terapiye gidebilirsiniz çocuklara da sana da iyi gelicek .bugün hiç bir şey olmamış gibi davranamazsın zaten hani hep dik durmak isterdim diyorsun ya bugün canın acıyo ağlıcaksın gün gelicek o acıya alışacaksın.hayat sadece eşin ya da çocukların üzerine kurulu değil.acının bin bir şekli var yiten senin eşin,birinin oğlu, birinin babası,birinin damadı herkes ayrı ayrı yudumluyor kederini hepsinin canı yanıyor.kaçma destek ol karşılığını görürsün.bastırma yaşa,endişelenme geçecek ama nolursa olsun kendini ezik görme kim olsa kayıp karşısında dibi görürdü makul olan zamanı gelince doğrulmakta.eşinden sana yadigar evlatlar var.
Çok haklısın yürek sızısı acısı öle bi duyguymuşki tarifi yok şu saatten sonra bana herkese herşeye karşı güçlü durmak düşer ha eski ben olurmuyum olmam asla olamam yeni ben nasıl olur onuda bilmiyorum şu an tek bildiğin yanlızlık korkusu kapladı o yüzden tek başıma o eve çıkıp yaşayamıyorm

6 ay önce çok acı bir şekilde yıllarca aldatıldığımı öğrenmiştim, Şok olmuştum, dünyam başıma yıkılmıştı, bunu hiç haketmemiştim ben, bu acının tarifi yok, kandırılmak enayi yerine konulmak aşşağlık bir duygu...
keşke ölseydide bu acıları yaşamasaydım demiştim, en azından “ iyi biriydi erken öldü” derdim.
Bilmiyorum belki bu yazı size saçma gelebilir ama paylaşmak istedim...
herkesin imtihanı farklı... Rabbim dağına göre kar verirmiş.
Rabbim gönlünü yüreğini tez zamanda ferahlatsın 🤲🏻

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Ben 4 yıl önce kaybettim eşimi oğlum 3 yaşında kızımın kırkı çıkmamıştı. Evlendim 1 yıl önce şimdi mutluyum.

6 ay önce çok acı bir şekilde yıllarca aldatıldığımı öğrenmiştim, Şok olmuştum, dünyam başıma yıkılmıştı, bunu hiç haketmemiştim ben, bu acının tarifi yok, kandırılmak enayi yerine konulmak aşşağlık bir duygu...
keşke ölseydide bu acıları yaşamasaydım demiştim, en azından “ iyi biriydi erken öldü” derdim.
Bilmiyorum belki bu yazı size saçma gelebilir ama paylaşmak istedim...
herkesin imtihanı farklı... Rabbim dağına göre kar verirmiş.
Rabbim gönlünü yüreğini tez zamanda ferahlatsın 🤲🏻
Sağolasn aldatılmakta zor tabi en azından çocuklarının arkasında olur bilirlerki babaları var arada görüşmek bile yeter bende öldüğünde günler sonra şöle düşünmüştüm hep keşke başka bi kadınla gitseydide babalığı devam etseydi iyi kötü demiştm

İki tanıdığım var eşini kaybeden. Çocuklarının onlara nimet olduğunu söylediler. Eğer ben yıkılırsam, çocuklarıma ne olacak dedi biri. Eşinin işinin başına geçti. İki oğlunu büyüttü.

diğeri dünya başıma yıkıldı sandım diyordu. Yataktan çakmak istemedim. Eğer çocuklarım olmasaydı, o battaniyenin altından çıkmaya gücüm yoktu. Ama iki küçük çocuk, geçimimizi sağlamam gerek. Ağlamayla geçirecek lüksüm yok deyip ayağa kalktım ve o günden beri çalışıyorum. İki oğlum da mühendis oldu şimdi Diye anlattı bize. Gayet güçlü ve neşeli bir hanımdı. Anlatmasaydı böyle bir acı yaşadığını tahmin edemezdik.

bu sebeple siz de aşacaksınız bütün zorlukları inşallah.
Hayat çok acımasız davrandı hep bana 16 yaşımdı o benm herşeyi onla yaşadm tattım öğrendm onsuz hayat nasl yaşanır bilmem sen benim 3. Çocuğımsın derdi bakma bende yetim kaldm tek koca objesi değildi o herşeydi bana

Sağolasn aldatılmakta zor tabi en azından çocuklarının arkasında olur bilirlerki babaları var arada görüşmek bile yeter bende öldüğünde günler sonra şöle düşünmüştüm hep keşke başka bi kadınla gitseydide babalığı devam etseydi iyi kötü demiştm
Herşey çocuklarımız için dimi, anne olmak çok zor, bunu yaşamayan anlayamaz, insan kendinden geçiyor çocuklar ön planda oluyor artık çocuklar için kendini feda edebiliyor...
Sana tavsiyem bol bol dua et, Maneviyata yönel, bu dünya fani Rabbim ebedi dünyada ayırmasın 🤲🏻
sevdiğin kişileredende dua iste, ben Allaha şükür daha iyiyim, “iyikeşmemdeki” sebebinde dualar olduğuna inanıyorum. Halbuki ben çok hassas aşırı kafaya takan bişeyi asla kolay kolay unutmayan bir yapıya sahibim...
Tanımadığım yaşlı teyzelere bile benim içinde dua edin derdim (tabii konudan bahsetmezdim) Dünya dualar sayesinde döner derler...

15 yaşımda kaybettim babamı ama ne sizi ne de çocuklarınızı anlayamam çünkğ herkesin yaşanmışlıkları farklı o yüzden sizi anlıyorum diyenlerde çocuklarınızı anladığını söyleyenler de anlayamaz ne yaşanıyor ne hissediliyor. Mesela ben baba deyince böyle bir yerimin acıdığı hissediyorum neresi bilmem ama acıyor. Annem o günlerde ayağa kalkıp devam edeceğiz demeseydi ben bugün istediğim mesleği okuyamamış öyle hayatın bir yerinde belkide sıkışmış birisi olurdum size diyeceğim en önemli şey şu acı geçmeyecek ama acı çekmeye alışacaksınız bu acıyı yaşarken evlatlarınızın elinden tutun kalkın onlarla ve yürüyün yavaşça bu hayatta onların ve sizin hayatınız önemli keşke böyle olmasa ama yazılmış yaşanmış şimdi güçlü olun onlarda güçlü olsunlar.

15 yaşımda kaybettim babamı ama ne sizi ne de çocuklarınızı anlayamam çünkğ herkesin yaşanmışlıkları farklı o yüzden sizi anlıyorum diyenlerde çocuklarınızı anladığını söyleyenler de anlayamaz ne yaşanıyor ne hissediliyor. Mesela ben baba deyince böyle bir yerimin acıdığı hissediyorum neresi bilmem ama acıyor. Annem o günlerde ayağa kalkıp devam edeceğiz demeseydi ben bugün istediğim mesleği okuyamamış öyle hayatın bir yerinde belkide sıkışmış birisi olurdum size diyeceğim en önemli şey şu acı geçmeyecek ama acı çekmeye alışacaksınız bu acıyı yaşarken evlatlarınızın elinden tutun kalkın onlarla ve yürüyün yavaşça bu hayatta onların ve sizin hayatınız önemli keşke böyle olmasa ama yazılmış yaşanmış şimdi güçlü olun onlarda güçlü olsunlar.
Baba kız çocuğunun ilk ve son aşkıdır demi sen yine 15 yaşına kadar doymuşsun şükür hatırlayacaksın anılarını çok erken oldu bundan sonra güçlü olucam olurum illaki mecbur acımı çeke çeke tek bişeyi değiştiremem baba özlemini

Herşey çocuklarımız için dimi, anne olmak çok zor, bunu yaşamayan anlayamaz, insan kendinden geçiyor çocuklar ön planda oluyor artık çocuklar için kendini feda edebiliyor...
Sana tavsiyem bol bol dua et, Maneviyata yönel, bu dünya fani Rabbim ebedi dünyada ayırmasın 🤲🏻
sevdiğin kişileredende dua iste, ben Allaha şükür daha iyiyim, “iyikeşmemdeki” sebebinde dualar olduğuna inanıyorum. Halbuki ben çok hassas aşırı kafaya takan bişeyi asla kolay kolay unutmayan bir yapıya sahibim...
Tanımadığım yaşlı teyzelere bile benim içinde dua edin derdim (tabii konudan bahsetmezdim) Dünya dualar sayesinde döner derler...
Çok haklısın hemde çok dua önemli hep eskidende ihmal ettiğim şey bakalm seni beni neler bekliyo daha kötü ne olur demiyorm ilk zamanlar diyodm şimdi tövbe ettim çocuklarımız iyi olsun yeter be

Kızım babasıyla aşk yaşıyordu o olmadan yemez içmez onsuz uyumaz onun dilinden bir o anlardı 5 yaşına girecek bu arada okadar iyi babaydıki herkes baba kız ilişkilerine ilgisine hayranlıkla bakardı hep onun arkasında olucam güçlü olucak kimseden sevgi dilenmeyecek vb birsürü temenni hayalleri vardı hepsi yarım kaldı babasız kız çocuğu nasıl olur eksik olur en ufak bi sözde yapışır karşı tarafa baba sevgisi arar okula herkes babasıyla gelir o onlarn gözüne bakar biri baba dese içi acır o diyemez bunlar beni kahrediyo

Ciğerimi yaktın............

Baba kız çocuğunun ilk ve son aşkıdır demi sen yine 15 yaşına kadar doymuşsun şükür hatırlayacaksın anılarını çok erken oldu bundan sonra güçlü olucam olurum illaki mecbur acımı çeke çeke tek bişeyi değiştiremem baba özlemini
Tabiki mesela ben eşimi seçerken babam gibi konuşuyor diye seçtim ciddi etki bırakıyor tabiki varlığı da yokluğu da. Her şey çok yeni inşallah daha iyi olacak. Birde bilin İnsan hayatında neyi kimi kaybederse onun özlemini çeker o geçmeyecek çocukluğumuzu özlediğimiz gibi düşünün gelmeyecek gitti ama hep aranacak. Size düşen zamanla onlara daha normal bir hayat vermek

Çok haklısın hemde çok dua önemli hep eskidende ihmal ettiğim şey bakalm seni beni neler bekliyo daha kötü ne olur demiyorm ilk zamanlar diyodm şimdi tövbe ettim çocuklarımız iyi olsun yeter be
Aynen canım, bende en başlarda daha kötü ne olabilirki diye düşünürdüm... ama bunun yanlış olduğunu gördüm zaman içerisinde, gerçekten beterin beteri vardır, herkes acısını farklı yaşıyor hissediyor, önemli olan hayattan ders alabilmek. Bu dünya imtihan dünyası.
Şu duayı sık sık ederim: Rabbim işlerimi ras getir diye...
Birde Kızlar babalarına aşık olurlar denir sende öyle yazmışsın ya, benim için mesela hiçte öyle değildi, ben böyle sakin pürüz çıkartmayam “kolay” bir evlat olmama rağmen babamla aramız pek iyi değil gibiydi, annemle aram hep daha onunla arkadaş gibiydim canım annem, belki senin kızın içinde öyle olacaktı/olacak. babamda ben küçükken benle çok ilgilenirmiş iyi bir babaydıda v.s. ama aramız annemle olduğu gibi iyi değildi babamla...
öyle düşünüp kendini harab etme, Elbet bundada vardır bir hayır.
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ❤️

Babasi küçükken ölen bir kız çocuğu olarak yazayım sizr, evet zordu cok zordu ama annemle yasadigim her anı ipek mendillere sarıp saklasaydim keske. Siz nasil bir anne olursaniz evladiniz o kadar guclu olacak. Okuyacak,annesi babası hayatta olup babaso arkasinda olanlardan bile daha iyi yerlere gelecek. Ben ilkokuldayken annem rahatsizlandi babam vefat edeli 2 sene olmus daha okuldaki hocam anneme gelme sen surekli ben seni hergun ararim demisti herkesin annesi gelirdi benimki yok milletin babasi gelirdi benimki yok hic gocunmadim annem oyle guzel sevdi ki beni bu hayatta. Liseyi kazandim mutlu oldu üniversiteyi kazandim mutlu oldu yuksek lisansı kazandim bir kez daha doğdu babam kizimi okutacagim demisti abnem kendinden kisti bir fun kiyafet dershane eksik etmedi benden. 16 yasinda biriyle tanistim oyle kapılık gitme degil babam olmadığı için baba da aramadim annem yeteri kadar babaydi hep aslan gibi durdu tatillere goturdu şehir dışına cikardi ilkokul mezunu kadin dil egitimi alayim diye neler dusundu neler yapto. Erkek arkadasimla tanistirim daha lise cocuguydum benden gizli bir sey yapma dedi yin

Babasi küçükken ölen bir kız çocuğu olarak yazayım sizr, evet zordu cok zordu ama annemle yasadigim her anı ipek mendillere sarıp saklasaydim keske. Siz nasil bir anne olursaniz evladiniz o kadar guclu olacak. Okuyacak,annesi babası hayatta olup babaso arkasinda olanlardan bile daha iyi yerlere gelecek. Ben ilkokuldayken annem rahatsizlandi babam vefat edeli 2 sene olmus daha okuldaki hocam anneme gelme sen surekli ben seni hergun ararim demisti herkesin annesi gelirdi benimki yok milletin babasi gelirdi benimki yok hic gocunmadim annem oyle guzel sevdi ki beni bu hayatta. Liseyi kazandim mutlu oldu üniversiteyi kazandim mutlu oldu yuksek lisansı kazandim bir kez daha doğdu babam kizimi okutacagim demisti abnem kendinden kisti bir fun kiyafet dershane eksik etmedi benden. 16 yasinda biriyle tanistim oyle kapılık gitme degil babam olmadığı için baba da aramadim annem yeteri kadar babaydi hep aslan gibi durdu tatillere goturdu şehir dışına cikardi ilkokul mezunu kadin dil egitimi alayim diye neler dusundu neler yapto. Erkek arkadasimla tanistirim daha lise cocuguydum benden gizli bir sey yapma dedi yin
E arkamda durdu. O sevgilimle hic ayrilmadik evlendik. Dugunde babası yok ne olacak dediler annem oylr bir durdu ki arkamda herkes 2 yil gecti ustunden neredeyse hala annemi anlatiyor her seye yetismisligi herkese o sevgiyle yaklasimi. Annem suan yurtdışında bir sureligine babasi ve kardesiylr gunde 5 kez ariyorum en az kameradan konusuyoruz. Canimi istese 1 saniye dusunmem. Bunyatata beraber tutunduk ben bensem eger annem yapti ozguvenli kariyerli mutlu evliligi olan biriyim annem sayesinde. Umutsuzliga dustugu kesin olmustur aglardi bazen ben yek sana yetemem diye yetti. Yasi büyüktür 35 te doğurmuş beni hala her seyime 18 Yasinda g8bi kosar. Tatile gelsin turkiyeye evimi ceki0 cevirir işten gelirim yemek hazir annem uzanmis icime mutluluk doğuruyor gecitigimiz yolları dusununce annemle oss sınavına 5 te kalkıp dolmusla giderdik miller arabayla giderken simdi onlarin hepsinin karisligini ven ve annem aldik.
Bazen 1 > 2 demis birisi. 2 kisinin yapacağından daha fazla daha sevgi dolu daha mutlu biri geliştirebilirsiniz. Bizim icin annem her seyden buyuktu hep oyle

Back
X