- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Çok zor bir acı neden vefat etti. Genç demişsiniz ani ölüm daha zorKalsın acım böle istiyorum ona hayat devam etmiyo banada etmesin nasıl etsin banada zaten o orda yatarken gencecik yaşta hayatı hayallrri yarım kalmışken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor bir acı neden vefat etti. Genç demişsiniz ani ölüm daha zorKalsın acım böle istiyorum ona hayat devam etmiyo banada etmesin nasıl etsin banada zaten o orda yatarken gencecik yaşta hayatı hayallrri yarım kalmışken
Teşekkür ederim seninde başın sağolsun çocuklar olunca çok zor yüzlerine bakıp canım yanıyo dayanması zor onlar içinde sonrası içinde nasıl dayandınız nasıl yaptınız babasız gücüm yok aklım almıyo onsuz yaşamı hayatı yarım eksik yaşamayıBasiniz sagolsun
Dunyanin en zor seylerinden biridir
Siz evladiniza hem anne hem baba olacaksiniz
Dag gibi buyuyeceksiniz evladiniz icin , herseye gogus gereceksiniz
Gecip gidiyor acısı merak etmeyin
10 sene oldu eski eşim öleli, oglum gayet mutlu bir delikanli su anda
Ama is size dusuyor , zor gunler gecireceksiniz ama siz yeter ki guclu olun , evladinizin mutlulugu sizin elinizde
Zor çok zor ona hayat devam etmiyo banada etmiyo etmesinde zaten çocuklarm için olduğu kadar işteBaşınız sağolsun öncelikle gerçekten çok acı bir durum ama hayat devam ediyor bi şekilde siz cocuklariniz icin guclu olmak zorundasiniz hem anne hem baba olmak zorundasiniz benim bir tanidigim cok genc yasta kocasini kaybetti 4 cocugunu kendi basina buyuttu ikisini evlendirdi vazgecmek cok kolay onemli olan mucadele etmek ..
Canım benim başın sağolsun seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de eşimi kaybettigimde büyük kızım 1 buçuk yaşındaydı küçüğü 4 aylıktı. Ani bir ölümdü. Konularıma bakabilirsin. Çok zor zamanlar geçirdik ama bir şekilde Allah sabrını veriyor. Kızlarım hayata tutunmam için en büyük sebebim. Ben de ilk zamanlar şokta gibiydim. Sanki hiç bir şey olmamış gibi geliyordu. Psikolojik destek aldım. Sana da mutlaka tavsiye ederim. Kpss için dershaneye başlamıştım o dönem. Kendime hedefler koydum. Ama şimdi geri donup bakınca acımı bastırmak için yapmışım onları diyorum. Sonra sonra anladim esimin yokluğunu. Neyse çok uzatmayayım canim psikolojik destek almıyorsan mutlaka al, çocuklar için de öyle.. zamanla insan alışıyor bir şekilde alışmak zorundayız tekrar basın sağolsun dertlesmek istersen her zaman yazabilirsin .Eşi ölen çocuklarıyla kalan anneler ne hissettiniz neler yaşıyosunuz hayat devam ediyor diyorlar ama etmiyo be çocuklara bakınca ne yapacaklar diyorum babasız bir ömür ben ne yapıcam diyorım onsuz nasıl yaşanır bilmiyorm gücümde yok isteğimde
Ah canim ya gencmiydi esin kac yasindaydi nasil yani bir anda esin öldu diye haber mi geldi inan uzuldum.lutfen guclu olmaya calisKızım babasıyla aşk yaşıyordu o olmadan yemez içmez onsuz uyumaz onun dilinden bir o anlardı 5 yaşına girecek bu arada okadar iyi babaydıki herkes baba kız ilişkilerine ilgisine hayranlıkla bakardı hep onun arkasında olucam güçlü olucak kimseden sevgi dilenmeyecek vb birsürü temenni hayalleri vardı hepsi yarım kaldı babasız kız çocuğu nasıl olur eksik olur en ufak bi sözde yapışır karşı tarafa baba sevgisi arar okula herkes babasıyla gelir o onlarn gözüne bakar biri baba dese içi acır o diyemez bunlar beni kahrediyo
Seninde başın sağolsun canım işte o anlattıklarının hepsini yaşıyorum şu an şaşkınım kabullenmiyorm pedogog desteği alıyoruz kendimde alıyorum ama boş bana sölenenler hayat devam falan etmiyo eskisi gibi olamaz tabiki konuşmak isterimCanım benim başın sağolsun seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de eşimi kaybettigimde büyük kızım 1 buçuk yaşındaydı küçüğü 4 aylıktı. Ani bir ölümdü. Konularıma bakabilirsin. Çok zor zamanlar geçirdik ama bir şekilde Allah sabrını veriyor. Kızlarım hayata tutunmam için en büyük sebebim. Ben de ilk zamanlar şokta gibiydim. Sanki hiç bir şey olmamış gibi geliyordu. Psikolojik destek aldım. Sana da mutlaka tavsiye ederim. Kpss için dershaneye başlamıştım o dönem. Kendime hedefler koydum. Ama şimdi geri donup bakınca acımı bastırmak için yapmışım onları diyorum. Sonra sonra anladim esimin yokluğunu. Neyse çok uzatmayayım canim psikolojik destek almıyorsan mutlaka al, çocuklar için de öyle.. zamanla insan alışıyor bir şekilde alışmak zorundayız tekrar basın sağolsun dertlesmek istersen her zaman yazabilirsin .
Yeni mi vefat etti esinizSeninde başın sağolsun canım işte o anlattıklarının hepsini yaşıyorum şu an şaşkınım kabullenmiyorm pedogog desteği alıyoruz kendimde alıyorum ama boş bana sölenenler hayat devam falan etmiyo eskisi gibi olamaz tabiki konuşmak isterim
Bana göre 1. Gün hayata göre çokkYeni mi vefat etti esiniz
Unutacak bilişsel zeka bunu gerektirecek ve ben anlatsamda hatırlamayacak malesef o güzel anıların devamı gelmedi erken oldu o ordayken ben burda devam edemem 10 yılda geçse yapamam iyi olmak istemiyorm mükemmelim diyememBaşınız sağolsun ne zor... Bir arkadaşım geçen sene kazada kaybetti 6 aylık kızının babasını. Gözüne bakamayacağım için gidip başsağlığı bile dileyemedim.
Siz kızınıza hep babasıyla ilgili anılarınızı anlatırsınız. Çok uzağa gitmiş olsa bile sevgisini hissetmesini sağlayabilirsiniz.
Canim böyle düşünmenin sana da çocuklara da faydası yok inan. Keşke bir şeyleri geri dondurebilsek ama öyle bir gücümüz yok biliyorsun. Öyleyse çocuklarımız için güçlü olmaliyiz. Onlar da senden güç alacaklar canimSeninde başın sağolsun canım işte o anlattıklarının hepsini yaşıyorum şu an şaşkınım kabullenmiyorm pedogog desteği alıyoruz kendimde alıyorum ama boş bana sölenenler hayat devam falan etmiyo eskisi gibi olamaz tabiki konuşmak isterim
Aah canim ah benim de bir arkadasimin esi sehit oldu 2 kiz cocuguyla birakip gitti Aallahim mekanını cennet eylesin hala foto atar icim oyle yanar ki buyuk asktiEşi ölen çocuklarıyla kalan anneler ne hissettiniz neler yaşıyosunuz hayat devam ediyor diyorlar ama etmiyo be çocuklara bakınca ne yapacaklar diyorum babasız bir ömür ben ne yapıcam diyorım onsuz nasıl yaşanır bilmiyorm gücümde yok isteğimde
Özelden size mesaj yazacagım bakar mısınızEşi ölen çocuklarıyla kalan anneler ne hissettiniz neler yaşıyosunuz hayat devam ediyor diyorlar ama etmiyo be çocuklara bakınca ne yapacaklar diyorum babasız bir ömür ben ne yapıcam diyorım onsuz nasıl yaşanır bilmiyorm gücümde yok isteğimde