Babasi küçükken ölen bir kız çocuğu olarak yazayım sizr, evet zordu cok zordu ama annemle yasadigim her anı ipek mendillere sarıp saklasaydim keske. Siz nasil bir anne olursaniz evladiniz o kadar guclu olacak. Okuyacak,annesi babası hayatta olup babaso arkasinda olanlardan bile daha iyi yerlere gelecek. Ben ilkokuldayken annem rahatsizlandi babam vefat edeli 2 sene olmus daha okuldaki hocam anneme gelme sen surekli ben seni hergun ararim demisti herkesin annesi gelirdi benimki yok milletin babasi gelirdi benimki yok hic gocunmadim annem oyle guzel sevdi ki beni bu hayatta. Liseyi kazandim mutlu oldu üniversiteyi kazandim mutlu oldu yuksek lisansı kazandim bir kez daha doğdu babam kizimi okutacagim demisti abnem kendinden kisti bir fun kiyafet dershane eksik etmedi benden. 16 yasinda biriyle tanistim oyle kapılık gitme degil babam olmadığı için baba da aramadim annem yeteri kadar babaydi hep aslan gibi durdu tatillere goturdu şehir dışına cikardi ilkokul mezunu kadin dil egitimi alayim diye neler dusundu neler yapto. Erkek arkadasimla tanistirim daha lise cocuguydum benden gizli bir sey yapma dedi yin