ben show tv deki emanu. .ile tutti frutti izliyodum
gerçekten hiç izlemedim yani merak etmedim hiç. sadece adını duydum :) bu konuda aşırı cahilim dimi
kimmiş bunlar söyle bakalım
di mi o tuttu furitti neydi öyle : )
çin çin diye sarkmış memeleri açarlardı : ))
emanuel de ölmüş geçenlerde...
Gereksiz izlemeniz size birşey kazandırmaz ki zaten.Heh belki eşinizle pozisyon konusunda başarıya ulaşabilirsiniz o videodaki örnekler ile ?
Türklerdende ünlü isimler varmış doğrumu bu ? Tvde gördüklerimizden ?
Gereksiz izlemeniz size birşey kazandırmaz ki zaten.Heh belki eşinizle pozisyon konusunda başarıya ulaşabilirsiniz o videodaki örnekler ile ?
belki sapıkça gelecek size ama biz eşimle nişanlıyken ya da evlendiğimizin ilk zmanlarında odun gibi oldugumu düşünüyorum..duygusuz ruhsuz ve isteksız..ben eşim ve eşimle birlikte izlediklerim sayesınde ateşli bı kadın oldugumu düşünüyorumo yuzden izlemıyodur belki benım eşimm
valla hayatım öyle kafama eserse baktığım için takip etmem siteleri, ama çok öncesinde ali kırca'yı görmüştüm, ark.cep telefonuna gamze özçelik gelmişti ilk izlediğimde çok üzülmüştüm o kıza, başka da bir tane daha gördüm e... söz... link vermişlerdi o kadar.
aaaaaa gerçekten çlmüşmü ne hatundu o öyle
belki sapıkça gelecek size ama biz eşimle nişanlıyken ya da evlendiğimizin ilk zmanlarında odun gibi oldugumu düşünüyorum..duygusuz ruhsuz ve isteksız..ben eşim ve eşimle birlikte izlediklerim sayesınde ateşli bı kadın oldugumu düşünüyorumo yuzden izlemıyodur belki benım eşimm
demek bu kaddın daha fazla izlerde hakim olamam gücüm yetmez diyodur
İzlerken ne düşünüyordunuz bunun aynısınıı yapalım aşkım falan mı diyordunuz ? Yada pc açık yatakta iş başındamıydınız ?
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhh daha neler
dur biz yanlış yapıyoruz bak adamlar nasıl yapıyor bıraz gerı gıt bıraz ılerı gel
aaaa çok ayıpneyse botacım konu farklı yerlere gitmeye başladı en iyisi ben susup çıkayım.konu sahıbı arkadaş nerde
aaaa çok ayıpneyse botacım konu farklı yerlere gitmeye başladı en iyisi ben susup çıkayım.konu sahıbı arkadaş nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?