Erkek İnfertilitesi Esi Proxeed plus kullanip sonuc alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet cnm kesinlikle proxeed plus benim eşim sigara kullandığı ve düzenli kullanmadığı halde 2 ayda%0 dan hareketlilik %27 oldu Dr çok iyi dedi sigara icmese daha etkili olurdu inş hepimizin gobusu bebekle dolar Rabbim isteyen herkese versin
Neyin olmasa o zor diyoruz ama bu evlat bambaşka biseymis başıma gelince anladim
Aynen canım rabbim sabır versin hepimize

Merhaba diğer topikleri takip ederken proxeed plus ı okudum. Bizde de hız problemi var. Ilaci araştırırken bu topige rastladım. Kullananlar sonuçlarınız nasil? Bende bugün aldım eşim için.hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Merhaba diğer topikleri takip ederken proxeed plus ı okudum. Bizde de hız problemi var. Ilaci araştırırken bu topige rastladım. Kullananlar sonuçlarınız nasil? Bende bugün aldım eşim için.hayırlı sonuçlar alırız inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Cnm öncelikle geçmiş olsun
Bizimde sıkıntımız hareketsizlik bu topigide bu nedenle açtım ilacı düzenli olmamakla birlikte 5 ay kullandı eşim
0 dan 27 yükseldi dr ıyi dedi eşim sigarada kullanıyordu o dönemde

Cnm öncelikle geçmiş olsun
Bizimde sıkıntımız hareketsizlik bu topigide bu nedenle açtım ilacı düzenli olmamakla birlikte 5 ay kullandı eşim
0 dan 27 yükseldi dr ıyi dedi eşim sigarada kullanıyordu o dönemde
Bizim ileri hızlı %5 ti aşılama yapıldı ama tutmadı sonrasında oluruna bıraktık ama ben hala araştırma yapıyorum umut hiç tükenmiyor işte

Bizim ileri hızlı %5 ti aşılama yapıldı ama tutmadı sonrasında oluruna bıraktık ama ben hala araştırma yapıyorum umut hiç tükenmiyor işte
Bizde 2. 5yıldır istiyoruz 1 düşük kimyasal gebelik oldu bu sure zarfında dediginiz gibi umut tukenmiyor tukenmesinde zaten rabbim ol dedikten sonra neler olmaz ki

En az ne kadar süre kullanmak gerek? Fiyatı da pahalı 1 kutu 15 günlük 156 tl. Bir ay iki kutu yaklaşık 300 tl
Ins cnm cümlemiz e ıns. Isteyen herkese 3 ay kullandı eşim sonra dr faydası olmuş 3 ay daha kullan dedi toplam en fazla 6 ay kullanılması gerekiyormus 140 liraya alıyordum bende zam mi gelmiş

Kızlar bizde neofortil kullandık 2 kutu fayda alamadık sonra 2 kutu emodex kullandık gerci 2. Kutu daha bitmedi sonuç n bilmiyorum ama gercekten bu emodexten daha etkiliyse bu ay proxeed e geçelim fikri olan varmı ? Emodex ten daha mı iyi?
İkisi hakkında hiç bir fikrim yok kullanmadık hiç. proxeed î burada görüp aldım deneyelim bakalım hayırlısı

Biz de 13 gun sonra testi tekrarlayacağız yazarim gelismeyi keciboynuzu incir kürü de kullaniyoruz sadece harekette sorun var .

Kızlar benim eşimde de sperm sayı ve hareket azlığı var proxeed plus kullanıyo 1.5 aydır eylül sonu teste gideceğiz inşllh güzel haber veririm buraya ayrıca ankarada istanbul baharat var bayağ iyi bi baharatçıymış şehir dışından falan gidende çok oluyomuş orda bi karışım yaptırdık 2.5 ayda onu kullanacak mustafa kırıcı adında bi amca sahibi

Back
X