sunwayscim benımde esım benden uzakta senınkı gıbı evlendıgımızın 10.gunu santıyeye gıttı 3 yıldır evlıyız ve bu boyle devam edıyo .üstelik simdi bırde hamileyim ve hamileligim cok zor geciyo yanımda olması destek olması gereken zamanda benden uzakta olması canımı cok yakıyo mafoldumben
offf canım benım benım esımınde cebı cekmezdıbenimde eşim hakkarıde subay deil cep telefonu cekmesi ankesorlu telefonu bile yok uydudan baglanıo 2-3 gunde bir 1 bucuk yıldır boyle ne yazıkkı mayıs basında bıtıyor cılemız inş.ama yıne bırlıkte olamıcaz en azından telefonu ceken bi yere gececek..
abartmıyorsun kadınlar ıcın daha zor canımyazılanları okudukça kendimi gördüm walla.benim eşimde libyada 6aydır evliyim.çok kötü bişimiş ya uzaktan evli olmak.evli çiftleri görünce gözlerim doluyor.eşim abarttığımı düşünüyor gerçi ama bilmiyorum zor değilde benmi abartıyorum diye düşünmeye başladım kızlar..
aslında haklısınben esimden ayri tam 4 yil gecirdim ustelik esim yurt disindaydi 2 aylik evliyken gitti annemde kaldim evlendikten sonra. cocuk olduktan sonrada kayinvaldemde kaldim esim yanimda olmadan zor oluyodu Ama Allah icin cok iyi davrandilar bana her zaman bir anne kadar yakin oldu kayinvalidem esim 6 ayda bir geliyodu ama herseyde bir hayir varmis simdi beraberiz fakat o yurt disinda uzun zamandir yasadigi icin (15 yil) buranin herseyine alisik ben ve kizim ciddi alisma problermleri ve kulturel farklar yasiyoruz bazen esimle bile ciddi farklarin oldugunu goruyorum yani o zmanlar daha mutluymusum Allah herseyin hayirlisini versin hasretin bile hayirlisi guzel olabiliyor yani
ben de eşimden ayrıyım şu anda doğum izninde olduğum için birlikteyiz minik kızım bizi birleştirdi. ama normalde eşim izmirde ben konyada çalışıyorum aramızda 600 km var 1 yıldır ayrıydık inşallah bu yaz ben eşimin yanına tayin olabilirim. tayin olmazsam el kadar bebeyle tek başıma kimseyi tanımadığım şehirde ne yaparım bilmiyorum. zaten tüm hamileliğimi ayrı geçirdim bir de bebekle ayrı kalmaya tahammül edemem gibi geliyor.
yaşamayan anlayamaz bunun ne kadar zor bişey olduğunu
eşim de ben de devlet memuruyuz güya ama aramızda 600 km mesafe var
ben esimden ayri tam 4 yil gecirdim ustelik esim yurt disindaydi 2 aylik evliyken gitti annemde kaldim evlendikten sonra. cocuk olduktan sonrada kayinvaldemde kaldim esim yanimda olmadan zor oluyodu Ama Allah icin cok iyi davrandilar bana her zaman bir anne kadar yakin oldu kayinvalidem esim 6 ayda bir geliyodu ama herseyde bir hayir varmis simdi beraberiz fakat o yurt disinda uzun zamandir yasadigi icin (15 yil) buranin herseyine alisik ben ve kizim ciddi alisma problermleri ve kulturel farklar yasiyoruz bazen esimle bile ciddi farklarin oldugunu goruyorum yani o zmanlar daha mutluymusum Allah herseyin hayirlisini versin hasretin bile hayirlisi guzel olabiliyor yani
tahmin edebiliyorum zordur..allah kavuştırsun ve hiç ayrılmayın inşalah..
ben de şu an bunun derdindeyim allah ayıırmasın inşallah bizi diye dua ediyoruz..tayin var temmuzda doğuya gidiyoruz ve nereye gideceğimiz belli değil eğer ev götürülemez bölge ise gidemicem..düşünmesi bile kötü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?