Eşi şehir dışında çalışan hanımlar...yalnızlık zor değil mi :(

benim eşim asker iki yıldır dogudaydı tam donecek bu temmuza derken yurtdısına tayını cıktı..temmuzda daha tam gelemeden yurtdısına gıdecek..bizde cok yıprandık bırde kızımız var onu tek basıma buyuttum ne yazıkkı..bakıcısı hastanesı gecesi gunduzu tek basına olmak cok zor hele babanın yerı cok ayrı..bir ara kaynanam geldi oda eşimle aramızı acmak için elinden geleni yaptı..
allaha sukur benim işim sozleşmeliydı ücretsız yoktu bu son atamada kadroluya gectım simdi ücretsiz izin alıp eşimin yanına gıdebılecegım..sozlesmeliden istifa edip gidecektim donuste yıne işsiz kalacaktım işssizlikte cok zor..neyse ki allah yuzume baktı..

cok zor gunler gecırdım eşimin birliği dagbasındaydı kımse eşini ailesini goturemedi..kızım 1.5 yasndayken işe başladım..o zamana kadar ailemin yanında kaynanamın yanında cok zorlandım..hiç bekarken ki gibi olmuyor..

Allah kahretsin böyle adaleti !!!!

2 yıl daha kavuşamayacakmışız.
Zaten ayrı ayrı birlikteliğimizin 40. ayı bitti.
Daha kaç 40 bitecek.
Duyun sesimizi, yeter ayrı yaşlanmak istemiyorum !!!

Allahım bizleride kavuştur.Çok görme eşimizin yanında sabahlamayı !!!!

Biz babamdan hep ayrıyız.Ben kendimi bildim bileli dışarda.Annemle 25 senelik evliler 20 senedir babam şantiyelerde çalışıyor.Gittiği yere göre değişiyor ne aralıklarla geldiği.Önceden çok zormuş annem için büyüynce anladım.Şimdi biraz daha hafifledi.Allahtan abim üniversiteyi burada okudu yoksa çok zor olacaktı.Babam arabayı burada bırakıyordu zaten abimde ehliyet alınca büyük bir yük kalktı annemden.Alışveriş-faturalar vs abim üstlendi neredeyse.Annem nasıl yapmış 18 sene tek başına alışverişi hayret ettim.Araba yok birşey yok o kadar şeyi otobüsle eve getir.Birde dedemlere bakıyoruz.Bir ev değil ki 2 evle uğraşmış kadıncağız.Küçükken babam ayda 1 geldiğinde falan bana çikolata getiren ya dedem ya abimdi.Ortaokulda okul değiştirdim babamın farklı şehirde olduğunu söyleyince anne-baba ayrı mı dediler.ılk kez öyle birşeyle karşılaştım.Yoo değil.Sınıf hayretle bakıyor nasıl yani zor olmuyor mu?Kendimi bildim bileli babam dışarda bilmiyorum insan özlememeye alışıyor sanırım.Liseye geçtim yine aynı soru ama bu sefer güldüm şoka uğramadım.Babişkom bu akşam geliyor ama pzt sabah yine gidicek.Neyseki çalıştığı yer bu sefer yakın yer çıktı.1.5 ay ayrı kalıp 5 gün kalıp gittiğide oluyordu

Son düzenleme:
canım benım ya ınanmıyorum ne kadar zor ne kadar allah yardımcın olsun ne olur hepımız kawusalım allahım ne olur
uzulme sende kuzum ya aslında demesı kolay amamafoldumben

benım babamı annemı we bızı anlattın
kader aynı galıba annem le benım
benım esımde santıyede we ben dayanamıyorum

ogluml dısarılarda gezıyourz
anneme ızmıte ıttım 5 gun kaldım ıyı geldı abımde rusyada calııyo esıde yalnız...oda bızden
geldı ama abım ben ordayken cok mutlu oldu oglu denız ve eşi..ımrendım o kısacık 1 haftalık beraberlıklerıne
allahım duy sesımızı ne olur bızıde hayırlısıyla kawustur
yanımısa bı ıs olsa keske

canım benım ya ınanmıyorum ne kadar zor ne kadar allah yardımcın olsun ne olur hepımız kawusalım allahım ne olur
uzulme sende kuzum ya aslında demesı kolay amamafoldumben
amin canım amin de nasıl dayancaz
Gücüm kalmadı artık.
Her dk. dahada zorlaşıyor herşey.
Kendi derdim yetmez gibi birde başkalrı zorlaştıryor.
Neden biz Allahım , hak etmedikmi mutluluğu?

İnsan nasıl imreniyor değilmi ?
Neden bizde evliyken böyle değiliz diyosun değilmi?
Zor çok zor bu hasret.
Allahım tez vakitte kavuştursun hepmizi eşlerimize.
Bizimde mutluu bir yuva hakkımızdı oysaki (

aynen canım cok ımrenıyorum..oglum babasından ayrı buyuyor oyle zorkı bu
ne desemde kendımı tesellı edemıyorum

Allah kavuşturur inş hepimizi sunways vcim.
Hadi bizler tamamda o yavruların suçu günahı ne?
Onları hakkı değilmi babalarının yanında olmak (

Yinede şükür ki bir tesellin var oğlun yanında.
Onla herşey daha zorda olsa yiinede bir teselli sana.
Bizlerin o hakkı bile yok.
Çocuk sahibi olmamıza bile izin yok.
Yazıklar ollsun böyle adalete (

dayanamıyorum artık arkadaşlar eşimden ayrı kalmaya.ben farklı ıldeyım eşim farklı ilde doğuda gorevını yapıyoa skerı eprsonel bende farklı ilde çalışıyorum.geceleri uyuyamıyorum korkumdan hergun korkuyla kalkıyorum.eşim temmuz zonund a27 sınden sonra ilişiğini eksıcek bend etayın ıstedım bu kadar sure nasıl dayanıcam bakalım tam 2 yıldır ayrıyız allahım çıldırıccam düşünmekten

Canım yalnız değilsin inan.
Bizde aynı durumayız.Tek fark ben ailemle aynı şehirdeyim.
Senin için en zoruda bu sanırım.
Allah cümleten yardımcımız olsun
Eşin istifa edip yanına gelecek galiba
Bende eşimle 2 yıldır ayrıyım iş nedeniyle.
Öncesinde 2 yıl askerlik iş falan vardır.4 yıldr yüzüne hasret yaşıyorum yani
Tayin içinde 2,5 yılımız var daha

Neden duymuyor kimse sesimiz
Allahım güç versin hepimize ,
Tez vakitte kavuşursun inş canım (

amin canım .yok eşim doğuya benı goturmek ıstemedı bende mecburen kaldım burda ne ailem var bne bişe var şöyle sağlam dostum bıle yok kımseye guvenılmıyo yapayalnızım kımsem yok eşimin taynı batıya çıktı bende oraya tayın istedim bakalım benımkıd ehala çıkmadı.allahım sabır versın bıle çok korkuyorum bıde .çok zor kımse kımseyı düşünmuyo herkes işten mutlu mesut çıkıyo nıye çıkmasınkı eşlerı ailelerı yanında allahım tez zamanda bızıde kavuştursun canımmmmm

aynen öyle canım herkes işi düşündüğümüzü sanıyor ama öyle değil işte.
Mutluluk işte değil.Sanırım memursun sende.
Geçen hafta bir konu açmıştım.
Bizde tayin istedik bizede verilmedi.Ben devlet işçisiyim eşimse memur.Gidemiyorum oda gelemiyor.
Devlet iş verdi ama herşeyi aldı devamında.
Eşin varsa işin olmasın işin varsa eşin diyor resmen.
Allah yardımcımız olsun.
ınş tayinini veririler.
Bizim imkanımız yok maalesef
Sadece kpss ye girme şansım var belki atanır giderim ama o da kolay değil ki (

Kahretsin böyle şansını ( Ağzımıza bir parmak bal çaldılar onuda geri aldılar !!

ALLAH YARIDMCIN olsun candas.gerçekten çok zor evet bende devlet memuruyum onayımı verdıler ama bıde ıstediğim ile gidip kararnema çıkarttıracak sureklı beklemek zorundayım bır yazı hemen surmuyo uzun süreç.aynen işyerındekıler robot görüyo bızı sadece beyınler işyerınde sanıyolar.ama ınsanın aklı rahat değilken nasıl verimli çalışsın.senın eşin gelemıyomu canım yanına??allahım herkese hidayet versin

Canım ne güzel kavuşacaksınız yiede, onayınızı almışsınız :)
Bizim böyle bir ihtimalimiz bie yok.Yeniden kps ile atanmazsam unutmak zorundayım beraber hayatı.
Dediğinde çok haklısın herkes ahat sanoyor ama beyşn rahat olmayınca hiçbirşey olmuyor.
Devletin hatası burda zaten.Çakılı kadro kalsınlar, çalışsınlar ama bu kafayla nasıl ???
Eşim 2 hafta bir geliyor canım.Maddiyatta l vermiyor maalesef.
Birde şehirler arsı mesafe 7 saat
Herşeyde daha kötüye gidiyor.Tek özlem çekmiyosunki.Dertler ardında saklı
Kayınvalidemdende ayrı çekiyorum oda aramızı bozmakiçin elinden geleni yapıyor.
Haklı oda.Çünkü devlet baba bize aile olma hakkını vermedi.
Sade 45 gün aynı evde yaşadık.Devlet adam yerine koymuyrsa o mu koyacak değil mi?

benimde babam 7 senedir yurtdışında.Anneciğim tekbaşına ama biz varız yanında.7sene olunca aralarıda açılmaya başladı :/ siz siz olun eşinizi yalnız başına yollamayın sonra aranıza uçurumlar girebilir

kaynanana fırsat verme canım .ikinizd eekmeğiniz için buna katlanıyosunuz.bu zorlukları göze alarak kpss ye yuklenın .başka yolu yoksa eğer.allahım sabır verısn herkese eşinden ayrı kalanlara.biz sadece 10 gun bırlıkte kaldık gerısı çok az 2 gun 3 gun oda 4 aya bır ((

Mücadel ediyorum canım ama artık tükendiğiminde farkındayım.ıftiralara kadar taşıyorlar işi.Eşimle aramı açmak için elinden geleni yapıyor bunuda tatlı diliyle yapıyor Bilmiyorum daha ne kadar sabrederim ınş kpss olurda kurtulurum sıkıntılardan

Canım sende benden az kalmışsın Allah hayırlısıyla kavuştursun inş Ama az kalmış biraz daha sabret

ınş bizimde kavuşacağımız günler gelir (

benim eşimde askeri personel iki yıldır doguda tam kavustuk derken bu seferde yurtdısı cıktı..cok zor kızımı tek basıma buyuttum sayılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…