canım benım ya ınanmıyorum ne kadar zor ne kadar allah yardımcın olsun ne olur hepımız kawusalım allahım ne olurAllah kahretsin böyle adaleti !!!!
2 yıl daha kavuşamayacakmışız.
Zaten ayrı ayrı birlikteliğimizin 40. ayı bitti.
Daha kaç 40 bitecek.
Duyun sesimizi, yeter ayrı yaşlanmak istemiyorum !!!
Allahım bizleride kavuştur.Çok görme eşimizin yanında sabahlamayı !!!!
Biz babamdan hep ayrıyız.Ben kendimi bildim bileli dışarda.Annemle 25 senelik evliler 20 senedir babam şantiyelerde çalışıyor.Gittiği yere göre değişiyor ne aralıklarla geldiği.Önceden çok zormuş annem için büyüynce anladım.Şimdi biraz daha hafifledi.Allahtan abim üniversiteyi burada okudu yoksa çok zor olacaktı.Babam arabayı burada bırakıyordu zaten abimde ehliyet alınca büyük bir yük kalktı annemden.Alışveriş-faturalar vs abim üstlendi neredeyse.Annem nasıl yapmış 18 sene tek başına alışverişi hayret ettim.Araba yok birşey yok o kadar şeyi otobüsle eve getir.Birde dedemlere bakıyoruz.Bir ev değil ki 2 evle uğraşmış kadıncağız.Küçükken babam ayda 1 geldiğinde falan bana çikolata getiren ya dedem ya abimdi.Ortaokulda okul değiştirdim babamın farklı şehirde olduğunu söyleyince anne-baba ayrı mı dediler.İlk kez öyle birşeyle karşılaştım.Yoo değil.Sınıf hayretle bakıyor nasıl yani zor olmuyor mu?Kendimi bildim bileli babam dışarda bilmiyorum insan özlememeye alışıyor sanırım.Liseye geçtim yine aynı soru ama bu sefer güldüm şoka uğramadım.Babişkom bu akşam geliyor ama pzt sabah yine gidicek.Neyseki çalıştığı yer bu sefer yakın yer çıktı.1.5 ay ayrı kalıp 5 gün kalıp gittiğide oluyordu
amin canım amin de nasıl dayancazcanım benım ya ınanmıyorum ne kadar zor ne kadar allah yardımcın olsun ne olur hepımız kawusalım allahım ne olur
uzulme sende kuzum ya aslında demesı kolay amamafoldumben
ogluml dısarılarda gezıyourz
anneme ızmıte ıttım 5 gun kaldım ıyı geldı abımde rusyada calııyo esıde yalnız...oda bızden
geldı ama abım ben ordayken cok mutlu oldu oglu denız ve eşi..ımrendım o kısacık 1 haftalık beraberlıklerıne
allahım duy sesımızı ne olur bızıde hayırlısıyla kawustur
yanımısa bı ıs olsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?