Eşi şehir dışında çalışan hanımlar...yalnızlık zor değil mi :(

benım kocamda 45 gundur yoktu
2 gunlugune geldı bugun yıne gıttı kızlar cok uzuluyorum ya

kızlar sizi şimdi çok dahah iyi anlıyorum 8 aylık ewliyim eşim 2 gün önce yurt dışına çıktı iş için ve 6 ay boyunca türkiyeye dönmicek bana 2 gün 2 yıldan fasla geldi nasıl geçer 185 gün her baktığım yerde eşimi görüyorum Allahım kimseyi eşinden çocuklarından sewdiklerinden ayırmasın ...

yaa çok zor hele bide alışkanlık var o zaten çok koyuyo adama onlar içinde çok zor
evlerin eşlerinden çocuklarından ayrılar allahtan kızım varda günlerim çabuk geçiyo
ama bazende böle uzaklıklar iyi geliyo daha çok kıymet biliyolar
bazen kıçları kalkıyo fazla sevgiden şimdi eşim kıymetini daha iyi anladım diyo
ama genede yanıma olsaydıda didişseydik diyorum inş oda olur
gençken çalışıcaklarki yaşlılığımızda rahat edelim
eşim haziranda gelicek tekrar gidicek o daha çok koycak bana
ilk defa bu kadar uzağız ben bi keresinde onların memleketine gittim orduya
8 gün kaldım geri geldim
o süre bile bana ne kadar uzun gelmişti o zaman çocuğumda yoktu
eşim çalıştığı için gelememişti
hatta şey diyodum biz uzak olsak ne yaparım diye
demekki allah sabrını veriyo allahım kazalardan belalardan korusun genede seslerini duymak
bile yeter bize yeterki başımızda olsunlar
rabbim ayırmasın:Saruboceq:

bende eşimden 8 aydır ayrıyım tayin yaptıramadığım için. hafta sonları evimdeyim ama tek tesellimiz o .uzak hergün gidilip gelinecek bir yer değil araç yok mecburen burda kalıp hafta sonları evimdeyim çok zor burda sadece 4 gün kalıyorum ama bıktım göçebelikten rabbim eşleri ayırmasın ayrı kalanları birleştirsin inşallah amin diyin kızlar.......

gerçekten izin sonu ayrılık felaket.
Geçen hafta eşim 3 günlüğüne geldi.Düğünümüz vardı.
Herşey çok güzeldi.Ama gitmeden birkaç saat öncesi içime sızısı düştü.
O an çok zor ya.18 ay oldu ama hala alışamadım ayrılıklara
Rabbim hepimizi tez vaktte kavuştursun inş (

bende şimdi böyle bir konu açıcaktım baktım açılmışş buraya yazim dedim yanlızlık çok zor benim eşimde her hafta şehir dışında yanlızlık çok zorr neler yapıyosunuz günleriniz nasıl geçiyo

amin cnm eşin kolun kanadın oluyo bide ayrı olununca evliliktende bişi anlaşılmıyo ki allahtan 3 yol hiç böle ayrı kalmadık aslında bu koydu bana gitmeden önce ne yapcam onsuz diye düşünüyodum şimdi alıştım gibi ama genede arıyorum onu evin içinde boş geliyo bana herşey meğersem herşeyi o dolduruyomuş ama mecbur ne yapalım hayat şartları dilerim yaşlanınca diz dize el ele oluruz bu ayrılıklarımızın acısını çıkartırız rabbim sağlık versin başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin hepimize kızımla vakit geçiriyorum onunla anlamıyorum zamnın nasıl geçtiğini :lepi:
cnm yaa benim eşimde haziran başı gelcek 5 gün izine şimdi alışıcam ona gitcek gene aynısı olucak içime garip bi hüzüntü çökücek cnm bi bebeğin olsa onunla uğraşır vaktini harcardın ben iyiki doğrumuşum kızımı diyorum yoksa evde kafayı yerdim duramazdım kızım varda onunla zaman su gibi akıp gidiyo çok zor olumunekankayizsmile
ben kızımla geçiriyorum vaktimi şimdi havalrada güzel kızımla dışarlarda geziyoruz günlerim onunla geçiyo anlamıyorum bile o olmasa geçmezdi günler:1hug:

ben kızımla geçiriyorum vaktimi şimdi havalrada güzel kızımla dışarlarda geziyoruz günlerim onunla geçiyo anlamıyorum bile o olmasa geçmezdi günler:1hug:[/QUOTE]

benim çocuğum yok keşke olsaydı çabuk geçerdi günlerim yapayanlızım kimsem
yok burda :1no2:

benim çocuğum yok keşke olsaydı çabuk geçerdi günlerim yapayanlızım kimsem
yok burda :1no2:[/QUOTE]
senin için daha zordur cnm allah kavuştursun eş hayat arkadşın hayatını kolaylaştıran kişi onlar olmaza ne yaprız rabbim başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba a.s. nasılsınız ?
Varmı eşleriyle kavuşanlar yada yeni gelişmeler ?
İnş bizimki bir ihtimal.
Eşim dilekçesini verdi onaylanacak gibi görünüyor.
En fazla 20-25 güne dek ayrılığa devammı tamammı belli olacak.
Dilerim hepimiz hayırlısıyla çabucak kavuşuruz..

benim bugün belli oldu atama sonucum, seneye eşimin yanındayım kısmetse. :lepi:
darısı başınıza inşaallah hayırlısıyla kavuşursunuz. :Saruboceq:

Canım sevindim senin adına :)
Ne kadardır ayrıydınız?
Sizin birde bebk var galiba ?
İnş canım bizde biran evvel kavuşuruz

bende 5 ay öncesine kadar sizdendim.evlendik yaklaşık bir buçuk yıl sonra eşim askere gitti .oğlum 8 aylıktı.15 ay yaptı döndü.Sonra işe girdi sürekli şehir dışındaydı.oRDAN AYRILDI BAŞKA BıR ıŞE GıRDı ORA DAHA BETERDı.hafta sonları evde oluyor sadece bir gece.Artık dayanılmaz bir hal almıştı.Bende çalışıyorum 2.bebeğime hamileydim 11 ağustosta doğum yaptım.ağustosun başında şirket eşimi yurt dışına göndermek için hazırlığa başladı tamda doğum yapacağım tarihlerde.Zaten berbat bi hamilelik geçirmiştim yalnız başıma birde doğumda yalnız kalmak iyice strese sokmuştu beni.Neyse ertelendin Ama 40 daha yeni çıkmıştı gitti.15 gün.Geldi ve hayatımız değişti.Hiç aklıma gelmeyen şeyleri yaşadım.Ayrılık çok kötü bişey akadaşlar.Beni özlemektan kuduran adam yurtdışından geldiğinde çok farklıydı.Çok sıkıntılı dönemler geçirdik.Allah hepinizi korusun kötülüklerden.Boşanmak üzereydik başka biyerden iş teklifi geldi ve oraya geçti.Şimdi hep birlikteyiz hafta sonları akşamları evimizde yatağımızda .Şuna inanın uzak kalmak ,birlikte uyumamak ,birlike zaman geçirerememek bir süre sonra araya soğukluk gimesine neden olabiliyor.Çok uzun oldu ama neyse.Bi gün hepiniz sevdiklerinize kavuşursunuz ınşallah arkadaşlar.

Canım sevindim senin adına :)
Ne kadardır ayrıydınız?
Sizin birde bebk var galiba ?
İnş canım bizde biran evvel kavuşuruz

anım bu arada ataman hayırlı olsun a.s.

çok sağol canım ya. eşim 14 eylülde atanmıştı, yani eylül sonundan beri ayrıyız, doğum için geldi yanıma 10 günlüğüne, bide 15 tatilde. gelip gitme şansı da yok; 25-26 saat uzakta. :1no2:
inşaallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz, çok çok zor çünkü. senağlama

oy kuzum yaa kıyamam
senı cok ıyı anlıyorum ve en buyuk kaygılarımızda bunlar belkı cogumuzun
ewlendıkde ne degıstıkıyıne yalnızız
offffff
benım kocamda geldı anneler gununde 2 gun kaldı gıttı her dakıka telde konuruyoruz
kamyon uzerınde cokta konusmak ıstemıyorum ama cok ozluyorum yaasenağlamasenağlamasenağlama

ewde yıne yalnızım,esım geldı agzım abı parmak bal caldı gıttı,,,hıc bısey anlamadım sıcakta bebekle kostırmaca
ıslerıde ıyı degıl uzun suredır allahım yardım et ne olur.
kızlar artık duwarlara bakmaktan kafayı yıyecek oluyorum
aılesı burda ama ben kocamı istıyrum

benim eşim geldi cnm salı günü geldi ama inan hiçbişey anlamadım varmı yokmu bilemedim pazar öğlen dönecek onu düşünmek bile istemiyorum çok üzülüyorum ilk gittiğinde bu kdar koymamıştı yaa bu gidişinde daha beter olucam bide soğuk gibi sanki hani bi laf vardı gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş benimi özledi arkadaşlarıyla vakit geçirmeyimi anlamadım bu 3. gün ama bi kez olsun dışarı çıkmadık yarna söz verdi ama ben inanmıyorum gene bişey uydurup gidicek yanımdan bazende diyorum gelmesemiydi diye off off gelse bi dert gelmese bi dert genede olsun geldi gördüm yüzünü oda yetti bana şimdi gene dışarı çıktı arkadaşlarıyla gezeceklermiş benide götür dedim yer yok arabada dedi senağlamasenağlama
ohh gözün aydın ne güzel darısı bizim başımıza allahım ayırmasın
off offf gerçekten ayrılıklar ilişkilere zarar veriyo yanında olduğunu bilmek farklı bide hiç göremek ayrı en önemli zamanlarında yanında yok yani evli olduğunun bile farkına varmıyosun yanlızlık zor her ne kadar ailen yanındada olsa kocanın yerini tutmuyo benim eşimde burda iş bulsada çalışsa keşke yanımda olsa inş oda olur bigün:Saruboceq:
aynenn cnm bende hiçbişey anlamadım önümüz ya herkes dışarda cıvıl cıvıl gezerken tozsarken ben evde oturucam kapı önlerinde olucam 1 yıldan fazladır evdeyim zaten kızımda dolayı şimdi o büyüdü artık alıp gezebilecek zaman geldi ama bu kezde eşim yanımda yok tekte çıkarıp gezemem duran bi bebek değil cesaret edemiyorum yazı dört gözle bekliyodum planlar yapmıştım ama suya düştü :gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…