Eşi şehir dışında çalışan hanımlar...yalnızlık zor değil mi :(

öyle tabi cnmm Allahım sağlık versin huzur versin böyle geçecek değil dediğin gibi katlanacazz artık
offff ben evli değilim ama erkek arkadaşım yurtdışına gidiyor çalışmaya ve en az 1 yıl yok. ayrılma noktasına geldik neredeyse. çok mutsuzum
cnm mecburiyetten gidiyo ama çalışmakta lazım parasız hiçbişey olmuyoki seviyosanız katlanırsınız cnm yani başka çare yok Allahım yardımcın olsun
benimi kastettin cnm benim eşim şantiye alanında çalışıyo ve o kadar yoğunlarki şimdi iş bitti biticek diye dahada yoğunlaştılar
adam başını kaşıcak zaman bulamıyo doğru düzgün konuşamıyoruz arayamadığı günlerde oluyo
ama az kaldı Allah izin verirse hafta sonu burda ondan sonra inşş hep beraberiz tabi iş bulabilirse bulamazsa gene gidicek
düşünmek bile istemiyorum böyle ömür geçmeezRabbim hepimizin yardımcısı olsun yaa çok zor bizi biz anlarız ancak

Kod:
yine yazlnızız oglumla
yıne bır basına kızlar hepınızı cok ıyı allıyorum
canım oyle acıyorkı
3 gun oldu gıdelı esı..sabah  de cıktı 7 de ucaga bınmek ıcın..
O gıttı yagmur basladı sankı halıme agladı gokyuzu...bende uyumadım agladım okocam gıdınce yatak bombos buz gıbı heryer..oglumu yanıma aldım ama uyuyamadım
allahım ne olur bıtır bu hasretlıgı ne olur
:58:

Bu siteyi dahada çok sevdim şimdi...benim gibi çok kadın yalnız sanırım...Eşim 40günden fazladır yurt dışında ve ilk kez ayrı kalıyoruz ve ilk kez bu kadar uzun ayrı kalıyoruz ...çok kötüyüm..oda çok kötü...biz birlikte yaşıyoruz yakında da evlenicez..evin bir odasında hergün aynı şekilde, canım hiç bişi yapmak istemeden yaşadım bugüne kadar ve haftaya geliyor ama o zaman geçmicek...üstelik evde yalnız olmak değil tek sıkıntı ...onsuz, onunla alıştığım evin bana anlamsız gelmesi boş gelmesi...hergün ağlıyorum yemek yiyemiyorum..sabaha kadar oturuyorum akşamlara kadar yatıyorum..dengem psikolojim alt üst...Allah sevenleri ayrı yerlerde tutmasın..kolaylıklar sabırlar dliyorum =((((

canım ilk günler hatta aylar çok kötü geçiyor bunalıma giriyorsun etrafında çiftleri görünce bu haksızlık diyorsun bulunduğun duruma isyan ediyorsun ama zaman gene herşeyde olduğu gibi bu durumada iyi geliyor tabiki umursamaz olmuyorsun ama daha katlanır bir hal alıyor zamanla... birde bu geçici bir dönem diye düşün nasıl olsa bitecek birgün Allah yardımcımız olsun

ben alışamadım alışmakta istemiyorum..her gece ağlıyorum...geceleri uyuyamıyorum...normalde yarın gelecekti..ama sorun çıktı yine gelemiyo ve ne zaman gelecek bilmiyoruz...yurtdışında olması kötü şehirdeşında olsa giderdim ki

canım benim eşimde yurtdışında çalışıyor hemde afrikada yani benimde gidebileceğim bir yerde değil oda ha deyince gelemiyor. 10 ay oldu bu şekilde yaşayalı 2ayda bir geliyor 15 gün kalıp gidiyor ne kadar zor bir durum olduğunu inan bana çok iyi anlıyorum. biz nişanlıyken 1 aylığına gidip 6 ay gelememişti alışmıyorsun sadece daha az canını acıtıyor bu durum

ben hiç yalnız kalmamıştım...canım acıyor içim sızlıyor...çok özledimm... onu istiyorum...oda gelmek istiyor rtık.. oof allahım kavuştur sevenleri aartık

ben hiç yalnız kalmamıştım...canım acıyor içim sızlıyor...çok özledimm... onu istiyorum...oda gelmek istiyor rtık.. oof allahım kavuştur sevenleri aartık

biberdolmacım özlenmez mi hemde öyle bir özlüyorsun ki hep doludolu gözlerle dolaşıyorsun ama bu bir süreç Allah cansağlığı versin elbet geçecek bu günler ve kavuşacağız sevdiklerimize

ahhh yıne yalnızlık...özlem hasret oglumla gecırmeye calıstıgımız gunler...ewlendık...bı bebegımız oldu ve esım hala yok...calısıyor calısıyor calısıyor,ama bız ayrıyız 10 yıl sonra bu gunlerı coka rasakta bulamayacagız saclarımız aklasacak neler degısecek...ömür bitiyor allahım ne olursun ne olursun bı cıkar yol

biz de eşimle işi yüzünden ayrıyız çok özlüyorum onu sadece haftasonları gelebiliyo eve. seneye tayini çıkcak doğuya göreve gidicek bu sefer 3 ayda bir görebilicem. çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun. bu durumu göze alarak ve bilerek evlendim onu çok seviyorum her şeye rağmen bekliyorum yeter ki iyi olsun

amin canım ya okadar üzüldümki
ben mümkün değil eşimden ayrı kalmak uyku uyumak imkansız son zamanlarda hep iş yüzünden burdaki işten çıkarırlarsa başka şehre gitsem çalışsam olurmuki diye bana soruyo bende kabul etmiyorum yapamam sensiz buralarda diyorum iki tane bebem var 1 yaş var araları
ama gidicek ve işini bulup çalışıp ev bulucak düzenini kurup bizi götirücek plan bu ama bana 1-2 ay ver diyo ha deyince düzen kuramam orda diyo biliyorum ama katlanamıyorum onsuzluğa bakalım ne olucak işten çıkarsa napıcaz offf

Son düzenleme:
Kizlarrr bende esimden 2 aylina ayriliyorum. Amerikadayim dogum yaptim yanima annem geldi , annemle birlikte donucez turkiye ye , esimde benden 2 ay sonra gelecek esim okuyor . okulu bitirip gelecek .... Offff ben ne yapaicam nasil gececek zaman bilmiyorum . ilk defa ayriliyoruz ustune birde bebegimiz var . ayyy hergun agliyorum..

Esimin yaninda kalsam daha zor olucak bizim icin maddi manevi . off ben ne yapicam yaa. kizlar beni yanliz birakmayin neolur...

kızlar bende eşimde 7 ay gibi bir süre ayrı yaşamak zorundayım. gideli 1,5 hafta oluyor. kendimi burada öksüz gibi hissediyorum. öyle mutsuzum ki uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. bir de ailesinin yanında kalıyorum o da ayrı bir zorluk. canım kocişim hiç ayrılamam diyordum ama mecburum işte ne yapayım...

biz de ayrıyz malesef kızlar. şehir dışında çalışıyor eşim çok özlüyorum. bebek fikrini de erteliyoruz bu yüzden.

Canim 7 ay hic gorusmuycekmisiniz ? Zamanini nasil gecireceksin . cok zor , nasil gececek bu zaman bende bilmiyorum

Merhaba kızlar
bu başlığı yeni görüyorum .. ben de eşimden kasım ayından beri iş yüzünden ayrıyım. haftasonları geliyor sadece, izmirde çalışıyor ben istanbulda yaşıyorum ve kocaelin de çalışıyorum. ama artık karar verdi sensiz yapamıyorum işi bırakıp gelicem dedi. yine de iş bakıyor. orada ki firmanın burada da şubesi var ya buraya gelecek yada ayrılacak ve biz kavuşacağız.

bir arada iken çok tartışan kavga eden ama birbirini seven bir çiftiz. ve aylar sonra artık ocağımda sıcak çorbam, uyandığımda yanımda işe giderken öpeceğim bir eşim olacak çok mutluyum..

ah bir gelebilseydii :18::18:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşim 2.5 senedir yurtdışında çalışıyor.benimd bir oğlum var.eşim 2 ay derken geliyor bazen 1 hafta durup gidiyor.asıl zorluğu yaşayan bilir.çevrendeki insanlar bunu anlamaz

gözünaydın darısı basımıza..

benim eşim 2.5 senedir yurtdışında çalışıyor.benimd bir oğlum var.eşim 2 ay derken geliyor bazen 1 hafta durup gidiyor.asıl zorluğu yaşayan bilir.çevrendeki insanlar bunu anlamaz

tabiki..yurtdısında nerde calısıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…