ayyy candascımm çok sevindimm cnmmm opuyorumnanaktan Allahım kucağınada almayı nasip etsin güzelimm bu bebek size şans getirir inşş kaderiniz değişir kavuşursunuz bak şimdiden değişti bile 9 ay yanında olucak eşin işte ne güzel en azından hamileliğinde yanında olucak o daha önemli hamilelikte insanın ruh hali çok başka oluyo birine ihtiyacı oluyo Allahım herşeyin hayırlısını versin rabbim bebek nasip ettiyse size eminim en güzelini düşünmüştür sizin için cnm bebek doğsun o 8 ay nasıl geçtiğini anlamıcak aman karnı acıktı aman gazı var aman altı kirlendi aman uykusu geldi üstü başı pislendi banyo yaptı uyudu uyandı derken günler geçiyo cnm ee bi zamandan sonra oyunda istiyolar 3 aydan sonra herşeyden anlıyolar zaman çabuk geçer anlamazsın meşkalen olur o seninn ee artık bi bebek lazımdı kaydirigubbakcemile32 yıllık evli 2 yıllık ayrıydık.Şimdi bide bebk geliyorO da bizimle beraber sıkıntı çekecek.
Gerçi hamilelik ayrı, 9 ay eşimle beraber geçecek.buda bişeydir fakat eşimin tayinine dek
bebekle eşim 8 ay ayrı kalacaklarİnş bebek uğruyla vuslatıyla gelir.
İnş kavuşmamıza vesile olur, yada inş şu kpss bi kere daha yüzüme güler((
ayyy candascımm çok sevindimm cnmmm opuyorumnanaktan Allahım kucağınada almayı nasip etsin güzelimm bu bebek size şans getirir inşş kaderiniz değişir kavuşursunuz bak şimdiden değişti bile 9 ay yanında olucak eşin işte ne güzel en azından hamileliğinde yanında olucak o daha önemli hamilelikte insanın ruh hali çok başka oluyo birine ihtiyacı oluyo Allahım herşeyin hayırlısını versin rabbim bebek nasip ettiyse size eminim en güzelini düşünmüştür sizin için cnm bebek doğsun o 8 ay nasıl geçtiğini anlamıcak aman karnı acıktı aman gazı var aman altı kirlendi aman uykusu geldi üstü başı pislendi banyo yaptı uyudu uyandı derken günler geçiyo cnm ee bi zamandan sonra oyunda istiyolar 3 aydan sonra herşeyden anlıyolar zaman çabuk geçer anlamazsın meşkalen olur o seninn ee artık bi bebek lazımdı kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar, bu topiği görünce gözlerim parladı.. benimde eşim şehir dışında çalışıyor, ne zaman gelip ne zaman gideceği belli olmuyor. bi bakıyorum gelmiş, 1 hafta 10 gün burda, bi bakıyorum telefon gelmiş "hadi git " demişler gitmiş... çok zor oluyor tabi ki... beni en iyi bu topictekiler anlar. bir de tüp bebek tedavimiz var oda sekteye uğradı.. o kadar zor geliyor ki onsuz kalmak... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın(((
benim eşim de her pazartesi şehir dışına çıkıyor her cuma geri geliyor. benim rahatsızlığımdan ve tek başıma kalamamamdan dolayı kayınvalidemle birleştirdik evleri (o bambaşka bir sorun zaten). kızımız hafta içi annemlerde kalıyor (kayınvalidem çocuğumla ilgilenmez ayrıca istese de beceremez çünkü kızım özel okulda okuyor ödevlerini falan babamla yapıyorlar). ben haftanın 1 ya da 2 günü anneme gidiyorum. hafta sonu 3ümüz evimizde buluşuyoruz. ne düzen kaldı ne birşey. 6 aydır paramparça olduk. kocasına bağımlı olarak yaşan biriyimdir. çok özülüyorum onu çoookkk. (pazartesileri genelde nazlanarak vs gitmemesini saplıyorum 1 gün 1 gündür mantığıyla ama salı mecbur gidiyor ) :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?