Eşi şehir dışında çalışan hanımlar...yalnızlık zor değil mi :(

benim eşim değil ama ben başka şehirde çalışıyorum devlet memuruyum eşimin kendi işi en azından birimizin güvencesi olsun diyerek istifa etmiyorum sabırla bekliyoruz bir umut eylülü bakalım hayırlısı olsun çok şükür sağlığımız yerinde bulunduğum şehirde çoook uzak olmadığı için sıkı sık gidiyorum ama çok zorlanıyorum benim durumumda olan çok kişi var eyleme hazırlanıyoruz bakalım sonuç alabilecekmiyiz

Merhaba kızlar,benim de eşim yanımda değil.Hatta yurt dışında,1 yıl oldu.Arada geldi bir hafta on gün kaldı döndü.Benim de oğlum var,20 aylık.Hem çalışıp hem tek başıma oğluma bakıyorum.Şu an tatilde olduğum için eşimin yanına geldik oğlumla,ağustos sonu döneceğiz tekrar Türkiye ye.Yalnız başına bebek büyütmek çok zor,başına gelen bilir.Üstelik yaşadığımız yerde hiç akrabam yok.Hayat bazen adil olmayabiliyor.Ne yapalım buna da şükür.

esracım hoşgeldin tatlım aramıza Allah yardımcın olsun cnm bende tekim kaynanam var gerçi karşı dairede ama olmuyo ya eşin gibi olmuyo annen bbabn kardeşin gibi rahat olamıyosun bende günlerimi kızımla geçiriyorum çok daraldığımda oluyo canım burnuma geliyo bazen ama başka çare yok yanlızlık zor sen bide çalışıyosun kafan dağılıyodur gerçi o dahada zor hem iş hem çocuk eşin olsa destek olurdu en azından ama hayat şartları böyle herkesinki bir olmuyo bizimde sabretmekten başka çaremiz yok ama ben gene şurda 2 ay sonra eşimin işi biticek dönücek ondan sonra Ankaraya gideriz diyor bakalım ordaki iş olursa temelliyse oraya taşınıcaz tabi olursa bakalım Allahtan kızım varda onunla zaman geçiriyorum oda olmasa kafayı yerdim herhalde çok zor ya Allahım yardımcımız olsun

selam kızlar uzun bı aradan sonra geldım..
sıwastaydık oglumla esımde oraya geldı bızı aldı döndük..ama bugun yıne gıttı muglaya calısmaya..yalnızım hıckıra hıckıra agladım ogluma sarılıp..kuzum oda guluyo bana bakıp
aksı gıbı cok huysuz hep yurutmemı ıstıyor
artık nasıl dayanırım bılmıyorum cok bunaldım cok ıslerıde ters gıdıyor bu araallahım yardım et ne olur

merhaba kızlar a.s.
bende sızlerdenım ,kaderdas diyecegım oyuzden..
esım yarın gidiyor.. 1haftalıgına uzun zamandan beri yanımdaydı şimdi birden uff işte oyle moralım bozuldu gitsin istemıyorum ama napalım ekmek parası sonucta. annem gelecek yanıma henuz 1yıllık evlıyım..
evlendıkten 1hafta sonra 1aylıgına gıtmıstı ozaman bana çok koymustu terk basıma nede olsa baska bi memleketteyım ne karaba ne arkadas hiç bişi yok yapayalnızdım (( şuan 2tane kafa dengi arkadas edındım ama tabıkı eşim yerını tutmuyor halıyle..
Allah eşlerımızı bıze kavustursun dıyorum amin..

kaswetlı allah kawustursun canım..

benım esımde ewlenınce 15 gun sonra gıttı yıne calısmayaa,kımsem yoktu tek kaldım annemde bacımda gelmedı bacım ewlı annem nereye kadar gelebılır benım esımın ısı bu...
ama aılemın oturdugu sehre tasına bılırım ama bunu esıme kabul ettırmek deweye hendek atlatkatan zor!!!
ınatcı erkeklere uyuz oluyorummmmohaoldumsmile

yınede eşimın uzaklıgı çok acıtıyor canımı..şehirler arası olsun kalben olmasın uzaklıgı....buda bana teselli zatennn

Allah mecbur, muhtac etmesin de ben dayanamam gibime geliyor. Bizim ilişkimizde özlem hep yıpratıcı, sarsıcı olmuştur o yüzden yürütemezdik herhalde. Çünkü ben özleyip sorun çıkardıkça karşı tarafı da yorar bunaltırdım doğal olarak bitirirdi adam Aman Allah korusun, eşleri yanında olmayanları da bir an önce kavuştursun çok zor oluyordur çok ((

2 yıllık evli 2 yıllık ayrıydık.Şimdi bide bebk geliyor O da bizimle beraber sıkıntı çekecek.
Gerçi hamilelik ayrı, 9 ay eşimle beraber geçecek.buda bişeydir fakat eşimin tayinine dek
bebekle eşim 8 ay ayrı kalacaklar İnş bebek uğruyla vuslatıyla gelir.
İnş kavuşmamıza vesile olur, yada inş şu kpss bi kere daha yüzüme güler ((

tuana canım allah muhtaç etmesin dediğin gibi.Dediğin lafın aynsını ben dedim yapamam asla dedim.Büyük söyledim başıma geldi.Allah sabrını elbet veriyor.İlişkiyi fazlasıyla yıpratıyor fazlasıyla bağlıyor.Karmakarışık oluyosun.O yüzden allah başa getirmesin canım deme hiç ki başına gelmesin.

ayyy candascımm çok sevindimm cnmmm opuyorumnanaktan Allahım kucağınada almayı nasip etsin güzelimm bu bebek size şans getirir inşş kaderiniz değişir kavuşursunuz bak şimdiden değişti bile 9 ay yanında olucak eşin işte ne güzel en azından hamileliğinde yanında olucak o daha önemli hamilelikte insanın ruh hali çok başka oluyo birine ihtiyacı oluyo Allahım herşeyin hayırlısını versin rabbim bebek nasip ettiyse size eminim en güzelini düşünmüştür sizin için cnm bebek doğsun o 8 ay nasıl geçtiğini anlamıcak aman karnı acıktı aman gazı var aman altı kirlendi aman uykusu geldi üstü başı pislendi banyo yaptı uyudu uyandı derken günler geçiyo cnm ee bi zamandan sonra oyunda istiyolar 3 aydan sonra herşeyden anlıyolar zaman çabuk geçer anlamazsın meşkalen olur o seninn ee artık bi bebek lazımdı kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba benimde eşim yurt dışına gidiyor 2-3 ayda bir gelip bir hafta ongün kalıp gidiyor. Dediğiniz gibi ne yapalım ekmek parası Allahım başka dert keder vermesin Elbette bitecek bu hasretlikler ömür boyu böyle geçecek değil sonuçta

offff ben evli değilim ama erkek arkadaşım yurtdışına gidiyor çalışmaya ve en az 1 yıl yok. ayrılma noktasına geldik neredeyse. çok mutsuzum

Canım benim çok sağol ya :)) Ama teyzesi daha bebişimizin kalbi atmıyo, atsın diye dua ediyoruz bakalım.Ama hamileyken eşimle olamıcam, ailemle olcam.Olsun sonrasındaki 8 ay beraber oluruz bizde dimi :) İnş hakkımızda hayırlısı olur canım arkadaşım.Dua et bize :)
Çok öpüyoruz seni teyzesi :))

canımm bende aynı durumdayım.. benim eşimde sürekli şehir dışında ve eşin gibi şantiye alanında çalışıyo sürekli... nekadar zorrr anlatamam desemde anlarsın sen beni.. sen bu yazıyı yazalı çok olmuş ama yinede yazmak istedim (((

benim eşim de her pazartesi şehir dışına çıkıyor her cuma geri geliyor. benim rahatsızlığımdan ve tek başıma kalamamamdan dolayı kayınvalidemle birleştirdik evleri (o bambaşka bir sorun zaten). kızımız hafta içi annemlerde kalıyor (kayınvalidem çocuğumla ilgilenmez ayrıca istese de beceremez çünkü kızım özel okulda okuyor ödevlerini falan babamla yapıyorlar). ben haftanın 1 ya da 2 günü anneme gidiyorum. hafta sonu 3ümüz evimizde buluşuyoruz. ne düzen kaldı ne birşey. 6 aydır paramparça olduk. kocasına bağımlı olarak yaşan biriyimdir. çok özülüyorum onu çoookkk. (pazartesileri genelde nazlanarak vs gitmemesini saplıyorum 1 gün 1 gündür mantığıyla ama salı mecbur gidiyor ) :2:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, bu topiği görünce gözlerim parladı.. benimde eşim şehir dışında çalışıyor, ne zaman gelip ne zaman gideceği belli olmuyor. bi bakıyorum gelmiş, 1 hafta 10 gün burda, bi bakıyorum telefon gelmiş "hadi git " demişler gitmiş... çok zor oluyor tabi ki... beni en iyi bu topictekiler anlar. bir de tüp bebek tedavimiz var oda sekteye uğradı.. o kadar zor geliyor ki onsuz kalmak... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın (((

benim eşiminde işi bitti artık bu hafta sonu burda inşş dahada göndermeyi düşünmüyorum çok zor oluyo
burdan iş bakar artık ne yapayım ömrümüz bölemi geçecek o orda ben burda bi yerden başlamak lazım
eninde sonunda dönecek buraya zaman kaybı yaşamayız burda işe başlar artık
evliliğindende bişey anlamıyosun uzakta olunca zaten hep tersine olur seven mutlu çiftler hep ayrıdır
ama mutsuz yanında olmasını istemediğinde hep yanında olur gitmez
inş kavuşucazz kocişimle 8 ay oldu gideli ne çabuk vede ne zor geçti zaman
bide bu ara bi halsizlik var üzerimde bi hasta oldummuda tam oluyorum yani yatak döşek yatıyorum
gene kocişim varken o yardımcı oluyor bana bi tek kızımla ilgileniyorum o kadar
diğer işleri o yapıyo şimdi hasta olursam yandımm valla

aminn cnm zor ya yanlızlık biz yanlız kalmak için evlenmedikki can yoldaşımızla bir ömür geçirmek için evlendik
ama hayat şartları hayatta herşey geliyo başımıza Rabbim dermansız dert vermesin bu günlerde geçer

sen çalışıyomusun cnm bide kızındanda ayrı kalıyosun dahada zor oluyodur senin için
düzende kalmıyo bi ora bi ora perişan oluyo insan hem çocuk hem siz
Rabbim yardımcınız olsun yaa sizinki dahda zor inş hep beraber olursunuz ne kadar zor hayatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…