Allah yardımcın olsun canım, sende sabrının son demerindesin yanibenim eşimde askeri personel iki yıldır doguda tam kavustuk derken bu seferde yurtdısı cıktı..cok zor kızımı tek basıma buyuttum sayılır..
Amin canım, ah keşke tek askerlik olsaydı meseleeşinden ayrı tüm arkadaşlarım iiçin hayırlısıyla bir an önce kavuşmalarını diliyorum. yalnızlık çok zor bende bi zamanlar asker yolu bekleyenlerdendim
ah kızlar ya hepınıze ayrı ayı göz yası döktüm canlarım benım...
benım de artıks ınırlerım harap..5 gunudr hergun aglayarak esımle telefonda konusuyorum artık yeter hersey kotu olmadan bıtır o ısı buralardan ıs bak dıyoırum
hersey batıyor kaynanamı zaten hıc soylemıyorum
o yuzden kafayı yememe cok az bı zamankaldı
insanın ağzına ne laflar geliyoda susuyosun işte.aynen candascım..
bıde dıyolarkı aaaa kocanı nası yolluyosun,bı laf war okkalı bı kufur de edemeyecegım sımdı burda..
keyfımden yolluyorum cok meraklıyım yalnızlıga tek basıma yaslanmaya gerızekalılar.
az kaldı kawusucaz en azından bıraz tesellım dusecek ama sonra yıne buyuk bı bosluk benı beklıyor
heyyyooooooooooooooooo
kocacım geliyooo ıkı gune kadarrrr çoookkk mutluyumm
walla hıc sıkma canını canım..he kocam cok zengın bende fantezi olsun dıye calsııp ayrıyım kocamdan de lafı sok!! Gerızekalılar yaaaainsanın ağzına ne laflar geliyoda susuyosun işte.
Benimde canımı sıktılar 3 gündür.
Sen işini bırakta kocanın yanına gt diye.
Kolay girdim ya işe.kocan çok maaş almıyo mu diyolar.
Ya öyle çok para alııyoki sorma gitsin.çoluğumuzun çocuğumuzun rızkı için uğraşıyoruz ama millette anlayacak kafa yok.
Beni kınayana allahta aynısını versin ne diyim.
Gözünaydın canım :) ne kadar kalacak peki?
Ne adarda bir geliyor eşin?
Benim eşim 2 haftada bir 2 günlüğüne geliyor
tayinimizde olmadı
2,5 yıl daha eziyetimiz var(
hakediyorlar o lafları valla...walla hıc sıkma canını canım..he kocam cok zengın bende fantezi olsun dıye calsııp ayrıyım kocamdan de lafı sok!! Gerızekalılar yaaaa
sagol bu arada canımcım walla 2 ayda bı gelıyo canım en cok 10 gun kalabılır..o gelınce sıwasa aılemın yanına gıdecegım yanı yazın ordalar annemler bende gıdecegım esımle serın orası sımdı hemde temız hawaaaa
sonra esım gıdecek ben orda kalacagımm
bu arada bugun oglumun ilk incisi göründu yaaaa kuzum benımmm
Canım Allah razı olsun.Candascım, ınan cok uzuluyorum senın ıcın.
Elbette dıger arkadaslar ıcınde aynı sekılde.
Taynınızın olmamasına da bılhassa uzuldum.
Fakat benım uzuntum neye yarar kı ):
Sadece dua edebılırım sızın ıcın.
Insallah Rabbım bır daha hıc ayrılmamak esıne kavusmayı nasıp eder.
Esınden ayrı olan butun arkadaslarım ıcın, dılıyorum bunu.
ayy kıslar bu topiğe bende aboneyim..bnmde esim sürekli sehir dısına cıkıyor işi nedeniyle..bu sabah yine ugurladım bende oglumla yalnızımm onu öyle cok özlüyorumkiiiii hep aglıyorum allahım bize sabırlar versin...
Canım Allah razı olsun.
Senin o güzel yüreğin yeter
Allah razı olsun.
Kulun kula duası kabul olurmuş.
Bakarsın bi mucize olurda kavuşuruz inş
KAndilin mübarek olsun canım arkadaşım...
Çok sağol güzel niyetlerin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?