Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Valla çok merak ettim bir koysana çocuğun sağdan soldan önden fotolarını biz de görelim o nasıl bişeymiş

bu dort isimde bana yakısıklı veya cekici gelmiyor o yuzden bana gore kızlar pesinde kosmaz gibi geldi:)) cunku bu tiplerde olan erkekler var ha bi kıvanc desen sakla cıkarma evden derdim:))

Ama bu agır olmus bız senın gıbı unlulerden takılmıyoruz ama emınım herkezın esı kendıne gore mukemmeldır.en azındam benımkı oyle kımseye benEmesede cok yakısıklı.
herkese değildi lafım dalga geçenlereydi.
siz sorunuza gelince yakıştırıyorum ben kendimi yanıma acaba o yakıştırır mı onu merak ediyorum. kızlar etrafında hep havalanmış iyice ondan beni beğenmeyebilir diye düşünüyorum. çok alay edildi üzüldüm. hiç anlayışlı yaklaşmıyorlar.

ya bence sen bizle alay ediyorsun bir de yandan fotolarını falan koymuşsun ünlüler
çok yakışıklı de ne bileyim ünlülere benziyor de
ama iyi eğleniyorsundur orda bizle

arkadan bred pit yukardan cony dep assagidan leonardo dikapriodur kesin,
cok yerliye benzettik biraz yabanci olsun

3 Harflidir Seni Çarpmıştır... Aynı anda 3 kişi olması çok zor.. Ergenliğin vermiş olduğu bi haz da olabilir. Seninki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…