- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
vay anasını ya , benim de sivilceler jennıferın sivilcelerine benziyor valla bak resim koycam şimdiBanu sen yorum yapma böbreklerime agri girdi,
bu arada böbreklerim beren saatin bobreklerine benzer soylemesi ayip
Arkadasta neresinden bakip kime benzetecegini sasirmis.Mecnuna demisler leyla guzel biri degil nesini begeniyorsun,
Mecnun demis ki siz birde onu benim gözümle görün
gözlerinizi kapatın önce bir ışık doğacak kk hanesine gözlerimiz kamaşacakValla çok merak ettim bir koysana çocuğun sağdan soldan önden fotolarını biz de görelim o nasıl bişeymiş
ben iki tane üniersite okudum tatlım. .
herkese değildi lafım dalga geçenlereydi.Ama bu agır olmus bız senın gıbı unlulerden takılmıyoruz ama emınım herkezın esı kendıne gore mukemmeldır.en azındam benımkı oyle kımseye benEmesede cok yakısıklı.
gözlerinizi kapatın önce bir ışık doğacak kk hanesine gözlerimiz kamaşacak
herkese değildi lafım dalga geçenlereydi.
siz sorunuza gelince yakıştırıyorum ben kendimi yanıma acaba o yakıştırır mı onu merak ediyorum. kızlar etrafında hep havalanmış iyice ondan beni beğenmeyebilir diye düşünüyorum. çok alay edildi üzüldüm. hiç anlayışlı yaklaşmıyorlar.
justholdmetight .!.:Valla çok merak ettim bir koysana çocuğun sağdan soldan önden fotolarını biz de görelim o nasıl bişeymiş
nazar falan değer şimdi mazallah çoçuğaya albüme koysun sonra siler valla merak ettim
Konu sahibine mi dedin canim resim koyarmisin diye
koysun tabi bakalım hayatımız da ilk defa böyle mucizevi bir adam görcez valla çok merak ettim bu kadar karma bir adam nasıl muazzam birşey çıkacak diyeya albüme koysun sonra siler valla merak ettim
Adriana Lima'nın Acun'la anıldığı bir günde sorulacak soru mu bu[/QUOTE
ondan değil tanıyanınız çıkar neme lazım.nazar falan değer şimdi mazallah çoçuğa
aynen yoksa sana mı dedim sandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?