Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Ne lüzumsuz bir konu ...

Ay cok guldum ya.

Hmmmm simdi anladim ne konuda yardim istedigini.. İlk once sunu soyleyeyim emin ol o senin sandigin kadar yakisikli degil sen ona cok guzel bsktigin icin sadece guzel taraflarini gorup gozunde buyutuyosun.. İkinci olarak eger seni begenmese senin sevgilin olmazdi yanlis miyim

Nejat işler sonrasını at gitsin, bakış dışında bişey yokmuş, neyini abarttın

Allah sana bağışlasın bacım,madem sen de kilo ver, spor salonuna kaydol, sıkılaş; kendine daha fazla özen göster. Sonuçta evlenme amacıyla birlikte değilsiniz, gittiği yere kadar... Çocuğu koluna tak, kıskanç bakışlar altında kasıla kasıla yürü. Yaşın genç, anın tadını çıkar.
Çünkü buradaki problem onun yakışıklı olması değil; senin özgüveninin düşük olması. :)

Benimki de berk hakman a benziyordu
Yani belki görsen alakası yok dersin de o tavırlar,bakışlar jest ve mimikler,hatta ses tonu ve konuşması. Ve gözleri.
Fiziksel olarak boyu ve kilosu da uyumluydu anlatırken hüzünlendim bak şimdi.. kaybettim çünkü..

Neyse
Belki senin de öyle bir durumdur dicem de aynı anda dört beş kişiye nasıl benzer ya hu ortaya karışık salata mi bu çocuk

aynen kumral. :)

Kaybettim derken? vefat mi etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…