- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
yok okumadım nickimide bugün değştirdim onunlada dalga geçildi değiştirmez olaydım.
Furkan andıcı koyacaktım pek tanınmıyor diye. sonra diğerlerini de koydum toptan :)Bıde bısı sorcm neden o unlulerın fotolarını koyma geregı duydun onları bır cok ınsan bılıyodur zaten.
Neye yardimci olmamizi istediniz ki anlamadim? Resmen hava atmissin eeee ne yardimi istiyodun kisağolun ya çok yardımcı oldunuz benziyor işte adam ne yapayım. Dalga geçin diye anlatmadım.
yani ben abartıyorum sanırsam.Sevdiğin için sana yakışıklı geliyordur merak etme. Furkan Andıç dediğin bildiğin tipsiz bir adam. Herkes peşinde değildir, yoklukta bile gideri olmadığını düşünenlerde vardır ben gibi telaşlanma
İlahi ama yaa
Şimdi benim adama bakıyorum :) Alain Delon'nun 30-35 yaş halleri :)
Yani kuzguna yavrusu anka görünüyor :)
Ne lüzumsuz bir konu ...hoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
Ay cok guldum ya.bi ara kenan kalav a takmıştım ne yakışıklıydı.hep öyle kocam olsun isterdimkime baksam o olurdu gözü kaşı gülüşü bıyığı hülya avşarla bir filmi vardı
adı aklıma gelmedi uzun çizmeleri vardı mahalleye girince çizmeler gıcırdardı hülya avşarın anasıda aşıktı anası cama kız kapıya çıkardı
neyse bir ara nişanlandım ben baktım ki adam kenan kalavın saç teli bile değil,bide kendime baktım bende hülya avşar değilim..
zor oldu atlatması hahhahha
hahahah o nişanlı def oldu kenan hapsanelik oldu...
Hmmmm simdi anladim ne konuda yardim istedigini.. İlk once sunu soyleyeyim emin ol o senin sandigin kadar yakisikli degil sen ona cok guzel bsktigin icin sadece guzel taraflarini gorup gozunde buyutuyosun.. İkinci olarak eger seni begenmese senin sevgilin olmazdi yanlis miyimkültürel açıdan bir fark yok demek istedim. yoksa benim için farketmez.
oyuncularada benzerliği var ne yapabilirm dikkat çekiyo girdiği ortamda. ben o kadar dikkat çekici biri değilim. ben beğenmiyor olabilir ama siz anlamadınız beni neyse.
bugün değiştirdim. de değiştirmez olaydım.Nickine hastayim panpa, sen nerden buldun bu nicki super :) :) :)
size bir şey önermek istiyorum :)bugün değiştirdim. de değiştirmez olaydım.
Nejat işler sonrasını at gitsin, bakış dışında bişey yokmuş, neyini abarttınhoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
Allah sana bağışlasın bacım,madem sen de kilo ver, spor salonuna kaydol, sıkılaş; kendine daha fazla özen göster. Sonuçta evlenme amacıyla birlikte değilsiniz, gittiği yere kadar... Çocuğu koluna tak, kıskanç bakışlar altında kasıla kasıla yürü. Yaşın genç, anın tadını çıkar.aynen olabilir.
Seninki yine iyiymis benimki kendini tarkan saniyorKocam aynaya bakınca murat boz görüyor..
Ben, ona bakınca ismail türüt..
aynen kumral. :)Tek anladığım,erkek arkadaşının kesinlikle kumral olduğu :)))
Ah ah gönül kimi severse güzel odur.Sen de bütün popüler kumrallardan bir parça bulmuşsun.
Ben kır saçlı bir combo düşünüyorum.Richard Gere,George Clooney gibi...Güzel oldu bak,benzerlikler yakalamadım değil.
Kaybettim derken?Benimki de berk hakman a benziyordu
Yani belki görsen alakası yok dersin de o tavırlar,bakışlar jest ve mimikler,hatta ses tonu ve konuşması. Ve gözleri.
Fiziksel olarak boyu ve kilosu da uyumluydu anlatırken hüzünlendim bak şimdi.. kaybettim çünkü..
Neyse
Belki senin de öyle bir durumdur dicem de aynı anda dört beş kişiye nasıl benzer ya hu ortaya karışık salata mi bu çocuk
Benımkının boyu uzun oyuzden muratı secti herhalde kendıneSeninki yine iyiymis benimki kendini tarkan saniyor
sizinkini kastettim sevgiliniz demek istedim tatlım.Ama baslıgı sevgıkı olarak attıgından oyle anladm madem oyle o da kendı gıbı unlulere benzeyen bırılerınden hoslanabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?