Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

HE valla ya eğer foto koymayacaksan ben de şimdi gidip eşimin fotoğrafına bakıp ağlamaya başlayacağım ağlayarak uyuyakalacağım yatağımda senin gibi ergenler yapar ya böyle

Gülmekten anca yorumların yarısını okuyabildim. O nasıl betimleme arkadaş. Adam karman çorman bişey olmuş. Bende merak ettim benim adam işten gelsin bakayım sağdan soldan önden arkadan alttan üstten kime benziyor.
Valla güzellik geçicidir. Zaten sadece tipinden etkileniyorsan o iş zor çünkü huyu suyu belki sana uymayacak.
Ben kendimi begenmem ama eşim benim gözümde dünya yakisiklisi o da bana güzel olduğumu anlatıp durur ben ikna olmasam da. Hatta evlendikten sonra kilo almış bile olsam da

işte bu cevabı bekliyordum.

Ayakları falan kime benziyor ? Herkese benzetmiş bir kendine benzetmemişsin çocuğu.Yandan nasıl benzer ya bir insan

kültürel açıdan bir fark yok demek istedim. yoksa benim için farketmez.
oyuncularada benzerliği var ne yapabilirm dikkat çekiyo girdiği ortamda. ben o kadar dikkat çekici biri değilim. ben beğenmiyor olabilir ama siz anlamadınız beni neyse.

bi ara kenan kalav a takmıştım ne yakışıklıydı.hep öyle kocam olsun isterdim kime baksam o olurdu gözü kaşı gülüşü bıyığı hülya avşarla bir filmi vardı

adı aklıma gelmedi uzun çizmeleri vardı mahalleye girince çizmeler gıcırdardı hülya avşarın anasıda aşıktı anası cama kız kapıya çıkardı

neyse bir ara nişanlandım ben baktım ki adam kenan kalavın saç teli bile değil,bide kendime baktım bende hülya avşar değilim..

zor oldu atlatması hahhahha

hahahah o nişanlı def oldu kenan hapsanelik oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…