- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
O zaman çok şanslısın ne diyeyimm Furkan Andıç tam beğendiğim erkek tipidir.Benzerini bulmuşsun düşünme boşa ezilirim falan diye kendine güven. :)Furkan andıçın aynısı işte.
yazık adamaBenim bir hocam da Haydar Dümene benziyordu, durdurup soru sorarlarmış, pek dertliydi adam
O zaman çok şanslısın ne diyeyimm Furkan Andıç tam beğendiğim erkek tipidir.Benzerini bulmuşsun düşünme boşa ezilirim falan diye kendine güven. :)
Aynen öyle bol şanssağolasın canım. kaptırmayayım onu kimselere dur sen :)
işte bu cevabı bekliyordum.Gülmekten anca yorumların yarısını okuyabildim.O nasıl betimleme arkadaş. Adam karman çorman bişey olmuş. Bende merak ettim benim adam işten gelsin bakayım sağdan soldan önden arkadan alttan üstten kime benziyor.
Valla güzellik geçicidir. Zaten sadece tipinden etkileniyorsan o iş zor çünkü huyu suyu belki sana uymayacak.
Ben kendimi begenmem ama eşim benim gözümde dünya yakisiklisi o da bana güzel olduğumu anlatıp durur ben ikna olmasam da. Hatta evlendikten sonra kilo almış bile olsam da
koy fotonu ben söylerim.Ben de yeni konu açacağım kızlar gelin konu başlığım ben yanlardan önden kime benzemiyorum olacak yorumları bekliyorum
ciciiiiiiimmm olmuyor ama böyle senin benzersiz hoşlandığın arkadaşının fotosu yoksa vallahi billahi koymam ayol ne haddime o benzersiz yoksa ben de yokum ay ısrar etme vallaha olmazkoy fotonu ben söylerim.kimlere benziyomuşsun.
çok mantıklıhamile kalırsam karnıma dokuz ay boyunca ünlülerin fotolarını koycam , sağ tarafa birini sola birini karnımı en yakışıklı ünlülerle dolduracam ya nasip neresi denk gelip benzerse artık
24Kac yasinda bu cocuk?
yok okumadım nickimide bugün değştirdim onunlada dalga geçildi değiştirmez olaydım.:) birileri külkedisi masalını küçükken fazla okumuş değil mi sindirella?
gece 12 den sonra sağdan balkabağına soldan at arabasına benzeyebilirsin üzülürüm o zamanyok okumadım nickimide bugün değştirdim onunlada dalga geçildi değiştirmez olaydım.
kültürel açıdan bir fark yok demek istedim. yoksa benim için farketmez.Neden oyunculari kistas aldiniz hepsi cok mu yakisikli ? Bence degil herneyse ben ondan boyle iyiyim soyle ikiye katlarim o cok yakisikli ben az guzelim seklinde afedersin sidik yaristirarak iliski yasanmaz varsa cekim uyum ona gore bakilir hadi hayirli isler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?