- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
bende gidip sıradan düz doktor buldum ya. bari ferhat göçere falan benzeyeydi dicem ona bile benzeyememiş
onun oğulları çok tatlılar laCüneyt Arkın da doktor hacım. :)
Neye yardimci olmamizi istediniz ki anlamadim? Resmen hava atmissin eeee ne yardimi istiyodun ki
Bu isimlerin hiçbirini beğenmiyorum. Gördüğün gibi bu işler göreceli. Sadece hırs yapmışsın bu çocuğu. O yüzden dikkat çektiğini sanıyor olabilirsin. Bir de 2 üniversite bitiren birinin vizyonu olmamalı bu. Vah ki ne vah...
Furkan andıca ikizi kadar benziyor demek istedim.bu çocuğun ikizi furkan andıç gibiyse kendisi neden nejat işler gibi bakıyor ve neden yandan engin altan hadi onu bıraktım gülüşü asla aras bulut olmamalı!!!
bide doktor bilal var diyecem ama o pek olmaz herhalde sanırım galiba
Nerdeyse konunun yarisini okudum , cogu kisi konuyu geyige cevirmis..Ne kadar ayip ya koca kadinlar birinin duygulariyla dalga gecercesine eglenmissiniz sizi kiniyorum yaptiginiz cok yanlis hic mi asik olmadiniz...!?
Konu sahibi arkadasim sen kendine guven dis gorunus bi yere kadar,, ic guzellik daha onemli derler..
Bir de bence tadini cikart cunku senin gibi yakisikli biriyle olmak isteyen cok insan vardir...
'' ikiz kardeşi de furkan andıc '' deyince işte öyle anlaşılıyor ikizi var gibiFurkan andıca ikizi kadar benziyor demek istedim.
Kaybettim derken?vefat mi etti?
ne alaka üniversiteyle aşık olmaya hakkım yok mu? belki çok kız var peşinde ondan taktım bu kadar yakışıklı olmasına . sorun haline getirdim anlamıyorum.Bu isimlerin hiçbirini beğenmiyorum. Gördüğün gibi bu işler göreceli. Sadece hırs yapmışsın bu çocuğu. O yüzden dikkat çektiğini sanıyor olabilirsin. Bir de 2 üniversite bitiren birinin vizyonu olmamalı bu. Vah ki ne vah...
hoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
önerin.size bir şey önermek istiyorum :)
bir ferhat bir cüneyt olmasa da sevdiydim gönül ota da .. daay fena oluyorum
sağolasın canımSen daha havali davran senin olsun o zaman. Onu Nasıl betimledigin kimseyi alakadar etmez ama cidden gözünde büyütme bu kadar. Ne yakisiklilar var kafaları çalışmıyor. Bizzat sahidiyim. Sonra elde edince kurtulmaya çalışmak da cabasi. Rahat ol yani.
kadinin yakisiklisinida cok merak ettim :)Nerdeyse konunun yarisini okudum , cogu kisi konuyu geyige cevirmis..Ne kadar ayip ya koca kadinlar birinin duygulariyla dalga gecercesine eglenmissiniz sizi kiniyorum yaptiginiz cok yanlis hic mi asik olmadiniz...!?
Konu sahibi arkadasim sen kendine guven dis gorunus bi yere kadar,, ic guzellik daha onemli derler..
Bir de bence tadini cikart cunku senin gibi yakisikli biriyle olmak isteyen cok insan vardir...
hoşlandığım çocuk diye belirttim ama sevgilim olduğunu hava attığımı sanıyorlar. arkadaşız ben onunda ilgisi olduğunu düşünüyorum. kızlar tarafında çok yüz bulmuş biri olduğu için, acaba güzellik onun için çok mu önemlidir diye merak ettim. sizlerede sorum hep yakışıklı havalı tipler güzel biri mi ister yanınnda buydu anlaşılmadım.kaçırmış olabilirim sindirella, aranızda bir şey var mı yok mu? çocuğun sana ilgisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?