Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Neye yardimci olmamizi istediniz ki anlamadim? Resmen hava atmissin eeee ne yardimi istiyodun ki
bu çocuğun ikizi furkan andıç gibiyse kendisi neden nejat işler gibi bakıyor ve neden yandan engin altan hadi onu bıraktım gülüşü asla aras bulut olmamalı!!!
Furkan andıca ikizi kadar benziyor demek istedim.

çok sağolasın kimse anlamıyor beni bugün.

Bu ne bee toplama bilgisayar gibi ondan biraz bundan biraz ama hiç biri orjinal değil.
Sana öyle geliyordur diyeceğim ama bir çok kez söylenmiştir bu kadar sayfada.

ne alaka üniversiteyle aşık olmaya hakkım yok mu? belki çok kız var peşinde ondan taktım bu kadar yakışıklı olmasına . sorun haline getirdim anlamıyorum.

kaçırmış olabilirim sindirella, aranızda bir şey var mı yok mu? çocuğun sana ilgisi var mı?

Biz fanilere de anlatın şu işin sırrını, ne olur
reich dönemine de ayrıca selam *dayanamadım*

Ünlü değil eşim, bana göre yakışıklı, ben de ona göre güzelmişim. Ona göre; erkekler güzelliğe en başta bakarmışlar ama sonra da samimiyete bakarmışlar. Bakışlarını dıştan içe çeviremiyorlarsa da bir anlamı yokmuş. Benimki sanırım mutlaka evlen karın iyi çıkarsa mutlu olursun, kötü çıkarsa filozof olursun ekolünden

Sen daha havali davran senin olsun o zaman. Onu Nasıl betimledigin kimseyi alakadar etmez ama cidden gözünde büyütme bu kadar. Ne yakisiklilar var kafaları çalışmıyor. Bizzat sahidiyim. Sonra elde edince kurtulmaya çalışmak da cabasi. Rahat ol yani.

sağolasın canım insanlar anlamadı beni. bakış açılarından kaynaklanıyor sanırım.

kadinin yakisiklisinida cok merak ettim :)

kaçırmış olabilirim sindirella, aranızda bir şey var mı yok mu? çocuğun sana ilgisi var mı?
hoşlandığım çocuk diye belirttim ama sevgilim olduğunu hava attığımı sanıyorlar. arkadaşız ben onunda ilgisi olduğunu düşünüyorum. kızlar tarafında çok yüz bulmuş biri olduğu için, acaba güzellik onun için çok mu önemlidir diye merak ettim. sizlerede sorum hep yakışıklı havalı tipler güzel biri mi ister yanınnda buydu anlaşılmadım.

Tatlım senin gozune oyle gorunuyordur o adam Gecen gün bir arkadas sevgilisini anlatiyordu.. Boylu,poslu,esmer guzeli,gozleri bal rengi,yolda yürürken herkes dönüp bakiyor diye anlatti anlatti.. Ve merakla bekledigimiz adam geldi boy nerde,pos nerde,bal gozler zaten hic yok.. Bakan var mi yolda muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…