- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
He hepimizinki zaten sanatçıya mankene benziyor, hey allahım halt etmiş sanatçılar benim kocamın yanında.evet oyuncu. sizinkiler belki kenan imirzalıoğluna, kıvanç tatlıtuğa, Çağatay ulusoya vs vs benziyordur gibisinden manken kelimesini kullandım.
Olabilir o zaman.. Benimki yesil gozlu ve boydan kisa olunca tarkani uygun gordu heraldeBenımkının boyu uzun oyuzden muratı secti herhalde kendıne
benziyor. ablam arkadaşlarım da benzetiyor.Ne diyek ki şimdi bilemedim ondan öyle bi esprili giriştim ben ama bi şey söylicem kızma harbi benziyor mu Furkan Andıç'a yaa
Kocam aynaya bakınca murat boz görüyor..
Ben, ona bakınca ismail türüt..
Mubarek toplama bilgisayarlar gibi,her parcasi ayriVay bee desene dünyanın 7 harikası gibi birşey
Konuşması da fatih portakal diyeydinhoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
bu çocuğun ikizi furkan andıç gibiyse kendisi neden nejat işler gibi bakıyor ve neden yandan engin altan hadi onu bıraktım gülüşü asla aras bulut olmamalı!!!hoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
bende gidip sıradan düz doktor buldum ya. bari ferhat göçere falan benzeyeydi dicem ona bile benzeyememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?