Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Konuşması da fatih portakal diyeydin hepisinide yağuuşuklu veletler diyerekten seçmişin emmeee ben hiçbirini yağuşuklu bulmadım.

Bu isimlerin hiçbirini beğenmiyorum. Gördüğün gibi bu işler göreceli. Sadece hırs yapmışsın bu çocuğu. O yüzden dikkat çektiğini sanıyor olabilirsin. Bir de 2 üniversite bitiren birinin vizyonu olmamalı bu. Vah ki ne vah...

[QUO"EnHarbiKiz, post: 38099216, member: 367618"]Mubarek toplama bilgisayarlar gibi,her parcasi ayri [/QUOTE]

Millet onlardan birine hasretken hey maşallahh

Nerdeyse konunun yarisini okudum , cogu kisi konuyu geyige cevirmis..Ne kadar ayip ya koca kadinlar birinin duygulariyla dalga gecercesine eglenmissiniz sizi kiniyorum yaptiginiz cok yanlis hic mi asik olmadiniz...!?

Konu sahibi arkadasim sen kendine guven dis gorunus bi yere kadar,, ic guzellik daha onemli derler..

Bir de bence tadini cikart cunku senin gibi yakisikli biriyle olmak isteyen cok insan vardir...

bu çocuğun ikizi furkan andıç gibiyse kendisi neden nejat işler gibi bakıyor ve neden yandan engin altan hadi onu bıraktım gülüşü asla aras bulut olmamalı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…