• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞi SİNİRLİ OLANLAR HİÇ DÜZGÜNCE TARTIŞAMAYANLAR ACİL YARDIM :((

haklıysamve sınırlı ısem anında tepkımı verırım, benımkı de susar en fazla tamam bakarız sonra konusuruz der ama sonrası gelmez, ustune gıdersekte ters teper..
bende soylenıp soylenıp susuyom bısı olmamıs gıbı..
ama sunu da bılırkı ıyı hosumdur ama kafam atarsa allahı gelse gozunun yasına bakmam..!!

Annesi şımartmıştır onu.

Ne yaptıysa, ne dediyse, guzum, gınalı guzuum, sen donunu yere at, ben toplarım, guzuum diye sevdiyse, böyle olmuştur.

Erkekler böyle. Erkek anaları daha da böyle.

Ben 15 senedir Evliyim. Aman Tartışma çıkmasın dedim hep sustum. Çok ilgisiz biri kocam. Evliliğin her yükünü sırtımda taşımak zorunda kaldım. 2 de kızım var. Benim anne babam ayrıydı çok zorluk çektim. Çocuklarıma aynı şeyi yaşatmayı asla istemedim. Ama büyük konuşmuşum heralde. Şu an eşimden nefret eder oldum.

ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN AYNEN ANNELER OĞULLARINA BÖLE DAWRANMAMALI HEP TM OĞLUM AMAN SEN KIZMA SEN SINIRLENME DİE DİE BEN KIZINVCA HEMEN GARİP GELIO DELI OLUOM

Merhaba kızlar.allah hepimize kolaylık versin.benim de eşim aynı bu minvalde bir insan.flörtle beraber 15 yıllık bir geçmişimiz var.bunun 8 yılı evlilik.ve 3,5 yaşında bir kızımız var.tanışmanın ilk 2-3 yılından sonra bencil egoist ve sinirli halleriyle beraber fırlamalıkları başladı ama ben kör aşık olduğum için hep tölere ettim..derken binbir zorlukla imkansızlıkla evlendik ve krediyle bir ev aldık.birde kızımız oldu.ama son yıllarda psikolojik şiddetten fiziksel şiddete dek herşeyi yaşadım.ve peşisıra aldatmalar da dahil.ailemi de yıprattı.bu 15 yıl içinde kişiliğimden kadınlığımdan tercihlerimden herşeyimden taviz verdim, bir baktım ki ben ben olmaktan çıkmışım.çok şey yaşadık anlayacağınız.son yıullarda bana ayrılıcam senden diyip duruyordu ben gene de direnip kabul etmiyordum.sonunda biraz kariyer yapıp işimi garantiye alınca silkinip kendime geldim ve boşanmayı kabul ettim.ama bu kezde o vazgeçti istemiyor ayrılmayı.roller yapıyor düzelmiş gibi.ama arkadan da kızlarla kaçamaklara devam ediyor.elimde fotoları belgeleri de var.ama ben anlaşmalı boşanmak istiyorum çekişmeli değil.kaç kez karşıma alıp konuştum razı gelmiyor.ben bu çirkef ve sinirli uzlaşmasız adamı nasıl ikna ederim boşanmaya bana bir akıl verin lütfen :(

Merhaba kızlar.allah hepimize kolaylık versin.benim de eşim aynı bu minvalde bir insan.flörtle beraber 15 yıllık bir geçmişimiz var.bunun 8 yılı evlilik.ve 3,5 yaşında bir kızımız var.tanışmanın ilk 2-3 yılından sonra bencil egoist ve sinirli halleriyle beraber fırlamalıkları başladı ama ben kör aşık olduğum için hep tölere ettim..derken binbir zorlukla imkansızlıkla evlendik ve krediyle bir ev aldık.birde kızımız oldu.ama son yıllarda psikolojik şiddetten fiziksel şiddete dek herşeyi yaşadım.ve peşisıra aldatmalar da dahil.ailemi de yıprattı.bu 15 yıl içinde kişiliğimden kadınlığımdan tercihlerimden herşeyimden taviz verdim, bir baktım ki ben ben olmaktan çıkmışım.çok şey yaşadık anlayacağınız.son yıullarda bana ayrılıcam senden diyip duruyordu ben gene de direnip kabul etmiyordum.sonunda biraz kariyer yapıp işimi garantiye alınca silkinip kendime geldim ve boşanmayı kabul ettim.ama bu kezde o vazgeçti istemiyor ayrılmayı.roller yapıyor düzelmiş gibi.ama arkadan da kızlarla kaçamaklara devam ediyor.elimde fotoları belgeleri de var.ama ben anlaşmalı boşanmak istiyorum çekişmeli değil.kaç kez karşıma alıp konuştum razı gelmiyor.ben bu çirkef ve sinirli uzlaşmasız adamı nasıl ikna ederim boşanmaya bana bir akıl verin lütfen :KK43:

Elindeki belgeleri kullan, tazminatını al ..
Madem anlaşmalıya yanaşmıyor, nasılsa kanıtların elinde hakim hem boşar hem de üstüne alırsın tazminatını keyfine bakarsın .

Elindeki belgeleri kullan, tazminatını al ..
Madem anlaşmalıya yanaşmıyor, nasılsa kanıtların elinde hakim hem boşar hem de üstüne alırsın tazminatını keyfine bakarsın .
evet canım ama önce boşanma davası sonra mal paylaşımı davası açmam gerekiyormuş ve bu süreçde 2 ila 5 yıl arası olabiliyormuş.düşünsene bu adamla ortalama 3 yıl daha savaşmak demek bu ve çok yıpratıcı olacak kızım ve benim için :(

Merhaba kızlar.allah hepimize kolaylık versin.benim de eşim aynı bu minvalde bir insan.flörtle beraber 15 yıllık bir geçmişimiz var.bunun 8 yılı evlilik.ve 3,5 yaşında bir kızımız var.tanışmanın ilk 2-3 yılından sonra bencil egoist ve sinirli halleriyle beraber fırlamalıkları başladı ama ben kör aşık olduğum için hep tölere ettim..derken binbir zorlukla imkansızlıkla evlendik ve krediyle bir ev aldık.birde kızımız oldu.ama son yıllarda psikolojik şiddetten fiziksel şiddete dek herşeyi yaşadım.ve peşisıra aldatmalar da dahil.ailemi de yıprattı.bu 15 yıl içinde kişiliğimden kadınlığımdan tercihlerimden herşeyimden taviz verdim, bir baktım ki ben ben olmaktan çıkmışım.çok şey yaşadık anlayacağınız.son yıullarda bana ayrılıcam senden diyip duruyordu ben gene de direnip kabul etmiyordum.sonunda biraz kariyer yapıp işimi garantiye alınca silkinip kendime geldim ve boşanmayı kabul ettim.ama bu kezde o vazgeçti istemiyor ayrılmayı.roller yapıyor düzelmiş gibi.ama arkadan da kızlarla kaçamaklara devam ediyor.elimde fotoları belgeleri de var.ama ben anlaşmalı boşanmak istiyorum çekişmeli değil.kaç kez karşıma alıp konuştum razı gelmiyor.ben bu çirkef ve sinirli uzlaşmasız adamı nasıl ikna ederim boşanmaya bana bir akıl verin lütfen :KK43:

canım allah yardımcı olsun inşallah çok zor arkadasın dediği gibi yap elimdekileri kullanırım daha çok para vermek zorunda kalırsın gibi tehdit et belki o zaman yanaşır

canım allah yardımcı olsun inşallah çok zor arkadasın dediği gibi yap elimdekileri kullanırım daha çok para vermek zorunda kalırsın gibi tehdit et belki o zaman yanaşır

tehditten kastım da kavga ederek falan değil tabi de güzelce anlat yine durumu

tehditten kastım da kavga ederek falan değil tabi de güzelce anlat yine durumu
evet anlıyorum demek istediğini canım ama o yolu da denedim olmadı.hatta o kızları da davaya müdahil ederim aileleride öğrenir başına bela olurlar iş büyür gider boğazına dek b.ka batmışsın dedim.birde evli kadınlarla da yattı onları da katarım kocaları da başına bela olur dedim. neler demedim ki 5 aydır uğraşıyorum.her dili kullandım.kızımızın düzeni bozulmasın istiyorum derdim bu ve gelecek de ona bir ev kalsın.aslında kalan kredi borcunu o kadar zor ödeyeceğim ki ama bunu görmüyor adam.bana ceketini al çık diyorsun yani ben nasıl geçinicem edicem diyor ama geliri çok iyi hep keyfine harcıyor şuanda.biliyor ki ayrıldığında geçimine gidecek o paralar

evet canım ama önce boşanma davası sonra mal paylaşımı davası açmam gerekiyormuş ve bu süreçde 2 ila 5 yıl arası olabiliyormuş.düşünsene bu adamla ortalama 3 yıl daha savaşmak demek bu ve çok yıpratıcı olacak kızım ve benim için :KK43:

Belgelerle bile bu kadar uzuyor mu yaa ..
Bizim bir akrabanın elinde darp raporu vardı, raporu kullanmakla tehdit etmişti eşini anlaşmalıya ikna etmek için .

evet anlıyorum demek istediğini canım ama o yolu da denedim olmadı.hatta o kızları da davaya müdahil ederim aileleride öğrenir başına bela olurlar iş büyür gider boğazına dek b.ka batmışsın dedim.birde evli kadınlarla da yattı onları da katarım kocaları da başına bela olur dedim. neler demedim ki 5 aydır uğraşıyorum.her dili kullandım.kızımızın düzeni bozulmasın istiyorum derdim bu ve gelecek de ona bir ev kalsın.aslında kalan kredi borcunu o kadar zor ödeyeceğim ki ama bunu görmüyor adam.bana ceketini al çık diyorsun yani ben nasıl geçinicem edicem diyor ama geliri çok iyi hep keyfine harcıyor şuanda.biliyor ki ayrıldığında geçimine gidecek o paralar

aldığınız evde kızınla senkaacaksın eşin gidecek anladığım kadarıyla o zaaman hiç boşa dil dökme canım uzar gider sen zaten hemen davanı aç eline belgelerinde varmıs nafakanıda alırsın

Belgelerle bile bu kadar uzuyor mu yaa ..
Bizim bir akrabanın elinde darp raporu vardı, raporu kullanmakla tehdit etmişti eşini anlaşmalıya ikna etmek için .
uzuyormuş çekişmeli de.çünkü o da benim tel kayıtlarımı inceleteceğini falan söylüyor.uzaması için elinden geleni yapacakmış yani.zamanın da vücudum da morluklar bırakacak şiddet uyguluyordu keşke darp raporu alsaydım o zman halletseydim :( ama salağım hep dayandım.

aldığınız evde kızınla senkaacaksın eşin gidecek anladığım kadarıyla o zaaman hiç boşa dil dökme canım uzar gider sen zaten hemen davanı aç eline belgelerinde varmıs nafakanıda alırsın
evet evde kızımla yaşıycam o gidecek.zaten yediği nanelerden sonra normali bu.bir erkeğe yakışanda budur.zaten bunu sonuna dek hakediyorum çünkü şuana dek edindiği ne varsa benim sayemde oldu.bu yaşadığı hayatı ailesinden kimse rüyasında göremezdi.o da göremezdi benle ilk tanıştığında.işi, bu şehre yerleşmesi,arabası,çevresi hepsi sayemde oldu.ailemde bende o kadar özveri de bulunduk ki bir hayat kurabilmek için; ona bekar evindeyken yemeklerini taşıdık,kıyafetlerini yıkadık vs vs ki o dönemde sözlü bile değildik biz.ne kadar safmışız :( ailemde ben sevdim diye iyi niyet gösterdiler hep taviz verdiler ona.ama o hepimizi tüketti.offf ne dertliyim dimi :(

olsun canım yinede saplantı haline getirerek üzme kendini bak ne güzel allah bağışlasın kızın var bundan sonra onu düşünerek mutlu olun inşallah ikiniz ailende destekler inşalah kocanı da allah görür bilir inşallah aklı başına gelirr gelsede senin için bşşi değişmez ama en azından için rahatlarr

olsun canım yinede saplantı haline getirerek üzme kendini bak ne güzel allah bağışlasın kızın var bundan sonra onu düşünerek mutlu olun inşallah ikiniz ailende destekler inşalah kocanı da allah görür bilir inşallah aklı başına gelirr gelsede senin için bşşi değişmez ama en azından için rahatlarr
güzel dileklerin için teşekkür ederim melegggm.bu kararı öyle zor verdimki uykususz geceler,sağlık sorunları vs yaşadım kararımı verene dek.ama karar sonrası tam bir uyanış oldu benim için.ben kendime bunca yıl neler yapmışım dayanarak dedim.en son üni.den bi arkadaşla konuştum yıllar sonra ve onun tepkisi beni daha da kendime getirdi: kızım sana ne olmuş özgüven denen bişey kalmamış sen ne kadar ayakları sağlam basan kuvvetli bı kızdın ne oldu sana demişti :/ o kadar pasifize etti ki beni bu adam işyerinde senin gibi aptalı nasıl çalıştırıyorlar diyip duruyordu mesela ki ben terfi ve takdir alan bir çalışanım.bu ayrılamam sorunu içimde kronikleşti anlayacağın teşhis koydum ama tedaviyi bulamıyorum gibi :(

güzel dileklerin için teşekkür ederim melegggm.bu kararı öyle zor verdimki uykususz geceler,sağlık sorunları vs yaşadım kararımı verene dek.ama karar sonrası tam bir uyanış oldu benim için.ben kendime bunca yıl neler yapmışım dayanarak dedim.en son üni.den bi arkadaşla konuştum yıllar sonra ve onun tepkisi beni daha da kendime getirdi: kızım sana ne olmuş özgüven denen bişey kalmamış sen ne kadar ayakları sağlam basan kuvvetli bı kızdın ne oldu sana demişti :/ o kadar pasifize etti ki beni bu adam işyerinde senin gibi aptalı nasıl çalıştırıyorlar diyip duruyordu mesela ki ben terfi ve takdir alan bir çalışanım.bu ayrılamam sorunu içimde kronikleşti anlayacağın teşhis koydum ama tedaviyi bulamıyorum gibi :KK43:

rica ederim canım da öle üzülmek yok artık sen bişi kaybettmedin ki hele sana değer vermeyen bir insan için asla suratını asmaya değer vermez bak bundan sonra gülüyosun yok üzülmek falan kendine gel hem işinde kariyerli başarılı hemde evin var sonuçta özgüvenin hep yerinde olsun davanı aç ondan sonrada kocan dan uzaklastrma kararı alırsın evede giremez bu süreçte de boşanırsınız inşallah hersey gönlüne göre olsun çok zor kimse bosanmayı güle oyna istemez veye ben boşan derken bende üzülerek söyluyorum ama neler yaşamışsın bunlara karşılık en güzeli bu.

rica ederim canım da öle üzülmek yok artık sen bişi kaybettmedin ki hele sana değer vermeyen bir insan için asla suratını asmaya değer vermez bak bundan sonra gülüyosun yok üzülmek falan kendine gel hem işinde kariyerli başarılı hemde evin var sonuçta özgüvenin hep yerinde olsun davanı aç ondan sonrada kocan dan uzaklastrma kararı alırsın evede giremez bu süreçte de boşanırsınız inşallah hersey gönlüne göre olsun çok zor kimse bosanmayı güle oyna istemez veye ben boşan derken bende üzülerek söyluyorum ama neler yaşamışsın bunlara karşılık en güzeli bu.
aynen canım zaten kararı almak benim için bir uyanış oldu.özgüvenim acaip yerine geldi ailemde arkamda işimde de yükseliyorum, bitanecik kızımda bana büyük güç veriyor çok şükür.ama şu sırtımda ki kamburdan bir kurtulsam tamamen tam olacak.anlamadığım şey şu ben çekişmeli boşanma davasını açtığımda eşim için uzaklaştırma veriliyor mu hemen yoksa bunun için darp raporu falan mı almam gerekiyor?

aynen canım zaten kararı almak benim için bir uyanış oldu.özgüvenim acaip yerine geldi ailemde arkamda işimde de yükseliyorum, bitanecik kızımda bana büyük güç veriyor çok şükür.ama şu sırtımda ki kamburdan bir kurtulsam tamamen tam olacak.anlamadığım şey şu ben çekişmeli boşanma davasını açtığımda eşim için uzaklaştırma veriliyor mu hemen yoksa bunun için darp raporu falan mı almam gerekiyor?

inan hiç bilmiyorm onu canım avukatla bi görüş iice herseyi öğren

Back
X