Merhaba kızlar.allah hepimize kolaylık versin.benim de eşim aynı bu minvalde bir insan.flörtle beraber 15 yıllık bir geçmişimiz var.bunun 8 yılı evlilik.ve 3,5 yaşında bir kızımız var.tanışmanın ilk 2-3 yılından sonra bencil egoist ve sinirli halleriyle beraber fırlamalıkları başladı ama ben kör aşık olduğum için hep tölere ettim..derken binbir zorlukla imkansızlıkla evlendik ve krediyle bir ev aldık.birde kızımız oldu.ama son yıllarda psikolojik şiddetten fiziksel şiddete dek herşeyi yaşadım.ve peşisıra aldatmalar da dahil.ailemi de yıprattı.bu 15 yıl içinde kişiliğimden kadınlığımdan tercihlerimden herşeyimden taviz verdim, bir baktım ki ben ben olmaktan çıkmışım.çok şey yaşadık anlayacağınız.son yıullarda bana ayrılıcam senden diyip duruyordu ben gene de direnip kabul etmiyordum.sonunda biraz kariyer yapıp işimi garantiye alınca silkinip kendime geldim ve boşanmayı kabul ettim.ama bu kezde o vazgeçti istemiyor ayrılmayı.roller yapıyor düzelmiş gibi.ama arkadan da kızlarla kaçamaklara devam ediyor.elimde fotoları belgeleri de var.ama ben anlaşmalı boşanmak istiyorum çekişmeli değil.kaç kez karşıma alıp konuştum razı gelmiyor.ben bu çirkef ve sinirli uzlaşmasız adamı nasıl ikna ederim boşanmaya bana bir akıl verin lütfen