Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EŞi SİNİRLİ OLANLAR HİÇ DÜZGÜNCE TARTIŞAMAYANLAR ACİL YARDIM :((
uzuyormuş çekişmeli de.çünkü o da benim tel kayıtlarımı inceleteceğini falan söylüyor.uzaması için elinden geleni yapacakmış yani.zamanın da vücudum da morluklar bırakacak şiddet uyguluyordu keşke darp raporu alsaydım o zman halletseydim ama salağım hep dayandım.
hım anladım şans işi biraz da amcamda istemıyodu dirtiyodu mahkemeye gelmiyodu ama deletin verdiği avukat çok iyi ve ilgiliydi senin de şansına öle olur inşallah
hım anladım şans işi biraz da amcamda istemıyodu dirtiyodu mahkemeye gelmiyodu ama deletin verdiği avukat çok iyi ve ilgiliydi senin de şansına öle olur inşallah
evet öyle olmak zorunda.ama bir şekilde ikna etmeye çalışıcam elimden geldiğince yoksa 3-4 sene harap oluruz kızım da bende.kızımızı düşün diyorum ona kalacak bu ev borcunu bititrir bitirmez kızımın üstüne yapıcam evi diyorum yinede evin yarı parasını alıyım senden diyo ya nasıl bir baba bu vicdansız anlamadım.son ikna konuşmam da git ver mahkemeye ne yapıyosan yap ben anlaşmalı boşanmıyorum dedi.blöf yaptığımı cesaret edemeyecceğimi mı düşünüyo bilmiyorum ki