Eşi sürekli uyuyan var mı ?

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen

kan testi yaptırsın.

Tavuk gibi erkenden yatan bir kocam olsa napardım bilmiyorum...

Hemde bebek düşünüyormuşsunuz...

Yatakta bol bol performans göstermesi gerekirken,
yan gelip yatmasıda ayrı bir olay...

Çok mu yoruluyor nedir?
İşyerinde yorulmuyor ben zaten yormuyorum. Bebek istemiyırsan ileriye erteliyelim diyorum yok çok istiyorum diyor leylekler getirecek sanıyor galiba.

Ben konuşuyorum sürekli. Yani ben konuşmasan zaten iletişim yok. Konuşmayı pek sevmez.Psıkolojik bir problemi olduğunu da düşünmüyorum. Olsa olsa vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir

Bekarken tek kalmışmi?benim eşimde işi cok rahat ve çok uyuyor.beni sinir ediyor.benim işim daha yorucu ben uyumuyorum.bekarken tektim kahveye, kafelere gitme aliskanligim yoktu ne yapayim diyor.Tek fark baska zaman uyuyor ilişki olunca da uyanik peşimden ayrilmiyor.

Işte yorulmuyor, hasta değil diye bu kadar peşin hükümlü olmayın belki depresyonda?
Bende çok uyurum eve geldi mi uykum gelir hemen birşey bulmam lazım uyumamak için çünkü sıkılıyorum evde.
Belki sıkılıyor ya da ağır yemek yiyor vs yemek alışkanlıklarınızı değiştirin sık sık arkadaş toplantıları yapın siz de 1 senede hemen çocuk diye zorlamayın istemiyorum diyemiyor belki yanlış anlaşılırım diye.

Tek kalmamış. Ama evlenmeden öncede işten eve gittiginde sürekli uyurdu kalan vaktide benimleydi zaten. Çok siniri bozuluyor insanın

Kan değerlerinde sorun olabilir ,bi baktırsın .

Gece yada canın ne zaman istiyosa atla üstüne kendi kendine yapmayacaksın ya çocuğu :) yada biraz erteleyin ,adam seni de evliliğini de pek takmıyor .madem bi rahat vermiyorsun ,kapının önüne bir çarşaf ser, orda uyusun . Ha evde uyumuş yalnız kalmışsın ha dışarda uyumuş yalnız kalmışsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…