- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Hem de nasil.cay bile karsilikli icemiyoruz.uzanarak cay iciyor.beni gıcik etmek için uyuyor benceTek kalmamış. Ama evlenmeden öncede işten eve gittiginde sürekli uyurdu kalan vaktide benimleydi zaten. Çok siniri bozuluyor insanın
Bebek konusunda hiç zorlamıyorum gününü soylüyorum tamam kesin bı ay olacak diyor beni heveslendiriyor istemeyen adam böyle konuşmaz ki ama. Ayık tutucam diye sohbet etmeye çalışıyorum yok yine olmuyor. Güler yüzlü cıvıl cıvıl kadınım elimden geldiği kadar eşimide mutlu ediyorum ama ben birşeyler değişssin diye ugrastıkca yine ayni yine aynıIşte yorulmuyor, hasta değil diye bu kadar peşin hükümlü olmayın belki depresyonda?
Bende çok uyurum eve geldi mi uykum gelir hemen birşey bulmam lazım uyumamak için çünkü sıkılıyorum evde.
Belki sıkılıyor ya da ağır yemek yiyor vs yemek alışkanlıklarınızı değiştirin sık sık arkadaş toplantıları yapın siz de 1 senede hemen çocuk diye zorlamayın istemiyorum diyemiyor belki yanlış anlaşılırım diye.
Benim kayinbaba da cok uyuyor.Demek babasina cekmiş ☺☺Bebek konusunda hiç zorlamıyorum gününü soylüyorum tamam kesin bı ay olacak diyor beni heveslendiriyor istemeyen adam böyle konuşmaz ki ama. Ayık tutucam diye sohbet etmeye çalışıyorum yok yine olmuyor. Güler yüzlü cıvıl cıvıl kadınım elimden geldiği kadar eşimide mutlu ediyorum ama ben birşeyler değişssin diye ugrastıkca yine ayni yine aynı
Cok sükür tek benim eşim değilmiş çok uyuyan :)))Sinirden koptum
Benimkide çok uyur hiçte kabul etmez sanırsın bitek bu çalışıyor daha da az uyuyormuş
İnanmıyorum 18 saatmi. Şu an uyuduğu 12 saate sükrettim :) Allah sabır versin bize. En azından bebek olmuş bizim oda muamma bazen sevişirken uyuyacakmı acaba diye korkuyorumB12 eksikliği çok uyku yapar.
Benim eşim de öyledir, her boş kaldığı an uyuyabilir.
Balayında 4 roman bitirdim ben.
Günün toplam 18 saatinde uyurdu.
Çocuktan önce 10 da uyur, çocuktan sonra çocukla 11 de uyur oldu.
Koca değil karpuz alıp büyüttüğümü düşünürdüm genelde.
Benim de içim ferahladi sadece eşim cok uyuyor sanıyordum.Allahtan burayi okumuyor.hemen bak normalmis derdi ☺☺Cok sükür tek benim eşim değilmiş çok uyuyan :)))
Hem bebek isteyip hemde yaklasmamak bende bunu anlamıyorum zaten. Leylekler getirdi masalına fazla inandılar sanırım artık kanka diye takılırız napalımCanım uyku konusunda değil ama diğer konuda aynıyız. Benim eşim uyumaz ama çocuk aşırı istiyor ama hiç yanaşmıyor. 1 senedir evliyiz ben çocuk düşünmüyorum daha ama eşim istiyor diye korunmayı bıraktım fakat ne zaman ben yaklaşsam dur lavobaya giricem, dur abdestim bozulcak saçma sapan şeyler söylüyo. Bende sinir olmaya başladım bu duruma bu yaşta böyleysek ilerde kanka oluruz heralde.
Aynen benimkide derdi bak millet kocasını 18 saat uyutuyor sen bana bi huzur vermedin derBenim de içim ferahladi sadece eşim cok uyuyor sanıyordum.Allahtan burayi okumuyor.hemen bak normalmis derdi ☺☺
Şu anda da karşımda uyuyor (2 saattir) daha bunun sahura kaldırması var :)Cok sükür tek benim eşim değilmiş çok uyuyan :)))
Bide bebek istemeseler nolcak acaba? Ben eşime yaklaşıyorum bugün yumurtluyomusun diye soruyo hayır diyorum tamam o zaman boşver yapmayalım boşuna diyo. Sanki tek çocuk için yapılıyo o iş töbe töbe.Hem bebek isteyip hemde yaklasmamak bende bunu anlamıyorum zaten. Leylekler getirdi masalına fazla inandılar sanırım artık kanka diye takılırız napalım
Ay vallahi bende anlamadım. Dün dedimki boşaldın mı dedim ya bişeyler oldu galiba dedi. O ne demek dedim akıntı falan bişeyler olmıştur dedi. Sabır dedim.3/4 aydır böyleyse bi sorun vardır belki doktora gitsin değerlerine baktırsın. çocuk içinde tek bi ilişki yetiyo sonuçta benimki uyumuyoda noluyo yıllardır bekliyoz olsun diye. yumurtlama günü falan gerek yok bence. yanlışlıkla olanlar yumurtlamamı takip ediyo sankinasipte varsa olur buna çok takılma bence. ayrıca bi erkek boşalıp boşalmadığını nasıl anlamaz
Türünün tek örneği olmadığına şükrediyorum :) benımkide aynı böyleBide bebek istemeseler nolcak acaba? Ben eşime yaklaşıyorum bugün yumurtluyomusun diye soruyo hayır diyorum tamam o zaman boşver yapmayalım boşuna diyo. Sanki tek çocuk için yapılıyo o iş töbe töbe.
Senınki en azından ilişki olacagı zaman ayık benimki o zamanda uyuyor :)Başka zaman uyuyup da ilişki icin uyumamasi da beni sinir ediyor.demek ki istediginde uyumayabiliyor.
Kapının önüde mantıklıymış. Bazen dıyorım annenın evine git güzelce uyu ayık bir halde eve gel diyorum. Tamam ben yatıyorum birşey diyormuşın der ve yatakodasına gider.Kan değerlerinde sorun olabilir ,bi baktırsın .
Gece yada canın ne zaman istiyosa atla üstünekendi kendine yapmayacaksın ya çocuğu :) yada biraz erteleyin ,adam seni de evliliğini de pek takmıyor .madem bi rahat vermiyorsun ,kapının önüne bir çarşaf ser, orda uyusun . Ha evde uyumuş yalnız kalmışsın ha dışarda uyumuş yalnız kalmışsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?