- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Bizdekilerin nasıl olduğunu ben de anlamıyorum zaten.İnanmıyorum 18 saatmi. Şu an uyuduğu 12 saate sükrettim :) Allah sabır versin bize. En azından bebek olmuş bizim oda muamma bazen sevişirken uyuyacakmı acaba diye korkuyorum
Bi tane akrabamız var kız 5 senelik evli 3 yaşında oğlu var. Kız yemin ediyor imkanı olsa kocam günde 2 kez yapıcak bıktım artık misafir gelcek ben çay demliyorum çay demlenirken misafir gelene kadar bari yapalım diyomuş oda çok abartı ama neye göre değişiyor bu huy acaba yedikleri içtiklerine göremiki :)Türünün tek örneği olmadığına şükrediyorum :) benımkide aynı böyle
Seninki daha fenaymış.ben yine arada ayık yakalıyorum. Hele haftasonu 12 de kalkar gece12 ye uyutmam. Oda açısını hafta içi cıkartıyor. İşte uyusun uyumasın ona takılmıyorum da iletişim olmuyor yalnız kalıyorum o daha cok sınırımı bozuyorBizdekilerin nasıl olduğunu ben de anlamıyorum zaten.
Adam saate bakar, 10 olmamışsa yanaşırdı.
Ki çoğu zaman uyuyakalırdı.
Bu uyku sevdasıyla nasıl 2 bebek oldu aklım almıyor.
Gören de tavşan gibiyiz sanıyordur, halbuki rüyalarda buluşuyoruz horlama seslerimizle
Eşimin tatil günlerinde 12 de kalkar kahvaltı yapardık, 2 de geri yatardı. 5 de falan kalkıp akşam yemeğe giderdik, eve gelince 10 da geri uyurdu.
Adam ha var ha yok gibiydi.
Çocuk oldu da yüzünü görüyorum
Oda neymiş öyle insan bıkar. Ne yiyip ıcıyorsa ucundan azıcık bizimkilere vermeli.Bi tane akrabamız var kız 5 senelik evli 3 yaşında oğlu var. Kız yemin ediyor imkanı olsa kocam günde 2 kez yapıcak bıktım artık misafir gelcek ben çay demliyorum çay demlenirken misafir gelene kadar bari yapalım diyomuş oda çok abartı ama neye göre değişiyor bu huy acaba yedikleri içtiklerine göremiki :)
Zaten mesele o.Seninki daha fenaymış.ben yine arada ayık yakalıyorum. Hele haftasonu 12 de kalkar gece12 ye uyutmam. Oda açısını hafta içi cıkartıyor. İşte uyusun uyumasın ona takılmıyorum da iletişim olmuyor yalnız kalıyorum o daha cok sınırımı bozuyor
Önce nasıldı peki? Mesela biz nişanlıyken eşim hiç böyle değildi. Haram daha tatlı oluyo heraldeOda neymiş öyle insan bıkar. Ne yiyip ıcıyorsa ucundan azıcık bizimkilere vermeli.
Eskidende böyleydi. 7 ay nişanlı kaldık elimi tutup öperdi sadece. en çokta bu halini sevdim. zaten benimsin derdi seni nefsim için incitmem derdiÖnce nasıldı peki? Mesela biz nişanlıyken eşim hiç böyle değildi. Haram daha tatlı oluyo heralde
O nasıl bir cümle yahu biseyler oldu galiba ne demek insan nasıl anlamaz bunu kendisini bırak senin bile anlaman gerekir yaniAy vallahi bende anlamadım. Dün dedimki boşaldın mı dedim ya bişeyler oldu galiba dedi. O ne demek dedim akıntı falan bişeyler olmıştur dedi. Sabır dedim.
Malesef kendi bile boşalıp boşalmadıgını bilmediğinden benim anlamam biraz zor oluyor. İlişki sonrası içimdende çıkan birşey yok. zorlamakta istemiyorumO nasıl bir cümle yahu biseyler oldu galiba ne demek insan nasıl anlamaz bunu kendisini bırak senin bile anlaman gerekir yani
Bu iste bir iş var o zaman hepmi böyleydi buda mi 3 aydır boyleMalesef kendi bile boşalıp boşalmadıgını bilmediğinden benim anlamam biraz zor oluyor. İlişki sonrası içimdende çıkan birşey yok. zorlamakta istemiyorum
Maşallah kız demekki hiç bi zaman düşkün değilmiş bu işe seninki :)Eskidende böyleydi. 7 ay nişanlı kaldık elimi tutup öperdi sadece. en çokta bu halini sevdim. zaten benimsin derdi seni nefsim için incitmem derdi
Gecen ay düşünmeye başladık bebegi.Bu iste bir iş var o zaman hepmi böyleydi buda mi 3 aydır boyle
Azıcıkta olsun ya emekli gibi takılmakta olmuyor. Daha akşam mercimegi fırına verelimmi dedim sahura mercimek yapma yarın aksama yaparsın dedi. Gülermisin aglarmısın :)Maşallah kız demekki hiç bi zaman düşkün değilmiş bu işe seninki :)
Belli ki adamın bir rahatsızlığı var ya vitamini eksikliği ya kanı düşük vs biseyler var anlattıkların hiç normal şeyler değil arkadsim çok uyumak neyse de bosaldigini bilememektedir nedir ya insanın bir yüz ifadesi değişir bı gık der ayol tövbe tövbeGecen ay düşünmeye başladık bebegi.
Önceden geri cekılıyordu ama gayette boşalıyordu şu iki aydır ne oldu anlamadım.
Herhangi bir rahatsızlığı var mı diyabet vs gibi?İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Yarın kan tahlili ver diye soyleyecem zaten kesin var bir vitamin düşüklüğü. Ay vallahi sesi solugu cıkmıyor gıt guk gak tepki yok adamda. Doğal olarakta anlamam cok zor. İçinden de çıkmayınca birşey boşalma ihtimali düşük diye düşünüyorum umarım öyle değildirBelli ki adamın bir rahatsızlığı var ya vitamini eksikliği ya kanı düşük vs biseyler var anlattıkların hiç normal şeyler değil arkadsim çok uyumak neyse de bosaldigini bilememektedir nedir ya insanın bir yüz ifadesi değişir bı gık der ayol tövbe tövbe
Hayır hiçbir sorunu yok. Ama yarın kan tahlili vermesini soyleyecemHerhangi bir rahatsızlığı var mı diyabet vs gibi?
Depresyon da falan olmasınYarın kan tahlili ver diye soyleyecem zaten kesin var bir vitamin düşüklüğü. Ay vallahi sesi solugu cıkmıyor gıt guk gak tepki yok adamda. Doğal olarakta anlamam cok zor. İçinden de çıkmayınca birşey boşalma ihtimali düşük diye düşünüyorum umarım öyle değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?