• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Azıcıkta olsun ya emekli gibi takılmakta olmuyor. Daha akşam mercimegi fırına verelimmi dedim sahura mercimek yapma yarın aksama yaparsın dedi. Gülermisin aglarmısın :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay koptummmmm. valla diretme benimki de başta böyleydi bi beş yıl heralde böyleydi şimdi de pek istekli değil ben hiç değilim bitirdi bende ki herşeyi o istiyo arada onu da ben istemiyom isteme kıymete binsin azıcık

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay koptummmmm. valla diretme benimki de başta böyleydi bi beş yıl heralde böyleydi şimdi de pek istekli değil ben hiç değilim bitirdi bende ki herşeyi o istiyo arada onu da ben istemiyom isteme kıymete binsin azıcık
Bebek istiyoruz 2 3 gün çatlama günüm bu ara yaklasıyorum yanına. Bu isteksizlikle nasıl olacaksa zaten. Catlama günün gecsin soguk davranacam heralde istekli olunca erkekler kendini geri cekıyor. Keske basım agrıyor kirpik diplerim agrıyor diyen kadınlardan olsaydım

İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen

Bi rahatsizligi yok demissiniz ama yine de soylemek istedim apne olabilir mi? Cunku apne genelde farkedilmez horlama der gecilir. Benim esimde surekli uyuyordu ozellikle bazi donemlerde daha cok uyuyordu ve de gittikce artiyordu.. ben eve geliyordum uyuyordu, gidiyordum uyuyordu.. sinemaya gitmek yalan oluyordi filmde, yolculukta hemen uyuyordu. Daha sonra bunun sebebinin apneye bagli olarak gece uykusunu tam alamamasina bagli oldugunu ogrendik, gorunurde uyuyordu ama aslinda uyku evresine gecmiyormus. Sonra tedavi icin doktora gittik smdi benden once ve dinc uyaniyor, gun icinde de keyfi disinda uyumuyor cok sukur.

Bebek istiyoruz 2 3 gün çatlama günüm bu ara yaklasıyorum yanına. Bu isteksizlikle nasıl olacaksa zaten. Catlama günün gecsin soguk davranacam heralde istekli olunca erkekler kendini geri cekıyor. Keske basım agrıyor kirpik diplerim agrıyor diyen kadınlardan olsaydım

benim iki çocuğum var ama nasıl oldular bende anlamadım :)) üstüme ceket attı galiba o cinstenim bende yaklaşsa hamile kalıyom inan yoksa aynı senin dediğin gibiyiz bizde

Vitamin desteği alabilir. Aslında bir uzmana görünmeli mutlaka

Arkadaşlar masa başı işte çalışanlar zihin Yorgun’u olur genelde,birde uyku uykuyu getirir uyudukça miskinleşir insan, hafta sonu oldumu en az bir gün yürüyüş çayır çimen gezdirin hava aldırın eşlerinize, sürekli kapalı alanda durmakta miskin yapar insanı , yani bu bir yaşam tarzı haline gelir zamanla , fiziksel performans göstermeyen işlerde çalışan insanlar hamlaşır hareketsizleşir, götürün bir lunaparka bindirin kamikaze ye versin adrenali kendine gelsin adam yahu :)

Bahar yorgunluğu ya da acaba depresyona mı girdi bir zamanlar bende öyleydim sürekli uyumak istiyordum

İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Benimkide hemen uyur:bicak: kendi işini yapıyo ama öyle yük kaldırma filan değil.Fazla ağır değil yani işi.Dizisi varsa 12 ye kadar oturur ama yoksa bazen 10 bile olmadan gitmiş olur:işsiz: Bu aralar uyutmuyorum ama çok gıcık olmaya başladım :KK53:

Al bendende okadar.öyle değiliz diye kıymetimiz bilinmiyor ya işte cnm.

Kesinlikle Kan ve tsh değerlerine baktırmalı. Onlar normal çıkarsa ya depresyonda yada bildiğimiz uykucu...

Bir rahatsızlığı Yok diyorsunuz da adam boşaldığını bile algılayamıyor, insan nasıl anlamaz? Bu bile ciddi bir sorun gibi gözüküyor. Doktora gitmek için neyi bekliyorsunuz? Çok rahat geldiniz bana karı koca. Her şeyi boşvermişsiniz çocuk da çocuk diyorsunuz adamın daha cinsel sağlığı yerinde değil ne çocuğu

Benimkide hemen uyur:bicak: kendi işini yapıyo ama öyle yük kaldırma filan değil.Fazla ağır değil yani işi.Dizisi varsa 12 ye kadar oturur ama yoksa bazen 10 bile olmadan gitmiş olur:işsiz: Bu aralar uyutmuyorum ama çok gıcık olmaya başladım :KK53:
Benimkide dizisi varsa 12ye kadar oturur yoksa kimseyii sallamaz hemen uyur:(

İnanmıyorum 18 saatmi. Şu an uyuduğu 12 saate sükrettim :) Allah sabır versin bize. En azından bebek olmuş bizim oda muamma bazen sevişirken uyuyacakmı acaba diye korkuyorum
benim eşim de her fırsatta uyumak ister ama fazla kaçırırsa gece uyuyamaz
bizde de beni uyandır seronomisi var :D
kalk derim kalkmaz

sevişirken uyuyacak mı yazışınız beni güldürdü.. yok artık daha neler :D

ceza verin.. gitsin tahlil yaptırsın doktora görünsün yoksa çocuk yok diyin

Bosalip bosalmadigini bile bilmiosa adam orgazm olmuyodur. Cok uyumasindan belli zaten hayatinda ilgisini ceken hicbiseyin olmadigi. Size hasret kalmasinin vakti gelmis geciyor.

bende öyleyim 10da yatar 6ya kadar bebek gibi uyurum
eşim hiç rahatsız olduğunu söylemedi
ben geç uyuyunca sabah zor kalkıyor ve gün boyu mutsuz oluyorum
kan tahlillerim hep normal çıkıyor
masabaşı çalışıyorum ama yinede yoruluyorum
haşimato var sürekli uyuşukluk uyku hali oluyor o yüzden akşamları sürünerek gidiyorum yatağa
ama sizin durum farklı bebek istiyorsunuz madem feragat ediversin uykusundan birazcık

Back
X